• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliriyor muyum?

Bana da saçma belki ama sanki yaşamıyoruz ve ölünce tamamen yok olacağız hissi geliyor. Ayrıca şu yaşadığım dünya tamamen bi hayal ürünü ya da rüyaymış gibi geliyor. Hiçbir şey gerçek değil ve ölünce tamamen yok olacak bi dünyada yaşıyoruz gibi. İnancıma ters ama bunu düşünmekten alamıyorum kendimi

Sinav dönemi bir gece deliriyorum sandim daha 18-19 yaslarindayim. Sinavdan iki gün önceydi. Aklim daha önemli cok calistim dedim ve sinavdan birgün önce elime hicbisey almadim ders calismadim. Öyle sinava girdim. Sende benim gibi deli gibi ders calistiysan normal ama korkma kalici hasar birakmiyor. Sende birkac kez tekrarlandiysa profesyonel destek almani tavsiye ederim. Delirmiyorsun yogun stresten böyle hissediyorsun.

Sevgili KK kadınları,umarım iyisinizdir.Ben son günlerde yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.Ben son günlerde garip bir hal içindeyim.Sanki bu hayat,bu beden bana ait değilmiş gibi geliyor.Sanki benden bir tane daha var ve o bir yerlerde.Bu benim hayatım,bu benim bedenim değilmiş gibi.Boğuluyor gibi hissediyorum.Bu his bir anda oluşuyor,oluştuğu anda kötü oluyorum.Yaptığım işi bırakıyorum,kötü bir his.Aniden geliyor ve bu sen değilsin diyor.Deliriyor muyum yoksa ?
Bunu etrafımdakilere anlatmaktan korkuyorum,ne yapmalıyım?Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Merhaba uzun zaman geçmiş ama nasılsınız şu anda geçti mi şikayetleriniz

Off bendede sanki ruhum bedeninden ayrılmş gibi ve beynim sürekli bişey planlıyo çıldırmaktan korkuyorum.sürekli pır pır çarpıntı kalbim ama rahatsız edici bi heyecan aha diyom geliyo ellerim ayaklarım uyuşuyo karıncalanıyo kasılıyorum.sürekli kan tahlili verirdim meğerse pskolojikmiş geçmişte yaşadığım şeyler ve kimseye hayır diyememem bu hale getirdi beni.sonuç ne panik atak yaygın anksiyete bozukluğu.

Back