- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Finallerimden sonra bir psikologa gitmeyi düşünüyorum.Bi uzmandan yardim alin derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Finallerimden sonra bir psikologa gitmeyi düşünüyorum.Bi uzmandan yardim alin derim.
Ayno duygular bana da oluyor içime bi kasvet çöküyor ne yapsam nere gitsem bilemiyorum ben artık öyle hissettigim de inşirah suresini okuyorum ve çok sürmüyor rahatlıyorumSevgili KK kadınları,umarım iyisinizdir.Ben son günlerde yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.Ben son günlerde garip bir hal içindeyim.Sanki bu hayat,bu beden bana ait değilmiş gibi geliyor.Sanki benden bir tane daha var ve o bir yerlerde.Bu benim hayatım,bu benim bedenim değilmiş gibi.Boğuluyor gibi hissediyorum.Bu his bir anda oluşuyor,oluştuğu anda kötü oluyorum.Yaptığım işi bırakıyorum,kötü bir his.Aniden geliyor ve bu sen değilsin diyor.Deliriyor muyum yoksa ?
Bunu etrafımdakilere anlatmaktan korkuyorum,ne yapmalıyım?Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Büyüdükçe geçti o yabancılaşma hissi bendeSonra bu his nasıl geçti peki ?
Kpss,okul stresi ve ya hayatta istediklerim olmazsa kaygısı var bu aralar.
İkizler misin yada çok ciddi sıkıntılar yaşadığın bir dönem mi. En iyisi iyi bir psikiyatri bölümüne başvurmak. Uzaktan bakınca kaygılarınızn üzerinize geliyor olması gibi.
Bu konu ile ilgili neler biliyorsunuz?Ben psikiyatri kliniğinde staj yapıyorum. Ve psikiyatri dersi aliyorjm. Bu anlattiklarinzi derste işledik. Psikologa değil de bı psikiyatristr görünmeniz gerekebilir
tam olarak hissettiklerimi yazmışsınız,bunları hissettiğim an sanki delirdim gibi geliyor.Kaçıp kurtulmak istiyorum her şeyden,herkesten.Yanliz degilmisim..
Bazen vucuduma haps oldugumu dusunuyorum.
Gozlerim sanki demir parmaklikmista ben hayata ordan bakiyormusum gibi.
Zihnimdekiler farkli, yasamaya mecbur oldugum hayat farkli, ben kontagi bu sekilde kurdum.
Garip 1 duygu, cok iyi anliyorum sizi..
Evet,ürkütücü oluyor bazen.O zamanlarda çok korkuyorum.bu yaşadığınız -anlattıklarınız kadar abartılı olmadığı müddetçe- panik atak semptomlarından birkaçı. bende de olurdu ama sadece bir kaç sn, o da şu anda gerçekten buradamıyım, gibi bir düşünce dahilinde. ama bahsettikleriniz derecesinin ağır olduğunu düşündürdü. panik atakla ilgisi yok bence, başka bir psikolojik sorun. en yakın zaman içinde uzmana görünün bence.. siz anlatırken ürktüm, başetmesi zor olmalı.
Bu olay bazen de epilepsi kaynaklı da olabiliyormuş. Beyin nöronlarınızda bir problem yoksa büyük ihtimalle anksiyeteden. Ama buna doktor karar versin. Bunu ihmal etmeyin lütfen.Evet,ürkütücü oluyor bazen.O zamanlarda çok korkuyorum.
Aynadaki görüntüme bakıp bu kinin ben olup olmadığını sorguluyorum.Her şey bir anda çok yabancılaşıyor ve bundan korkuyorum.deliriyor olsaydınız buraya deliriyor muyum diye bir başlık açmazdınız korkmayın dönemsel strese bağlı bir durumdur yine de bir hekimden destek alın
Günlersir yaşadığım ve tanımlayamadığım duygu bu. Çok güzel özetlemişsiniz.takipteyimSevgili KK kadınları,umarım iyisinizdir.Ben son günlerde yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.Ben son günlerde garip bir hal içindeyim.Sanki bu hayat,bu beden bana ait değilmiş gibi geliyor.Sanki benden bir tane daha var ve o bir yerlerde.Bu benim hayatım,bu benim bedenim değilmiş gibi.Boğuluyor gibi hissediyorum.Bu his bir anda oluşuyor,oluştuğu anda kötü oluyorum.Yaptığım işi bırakıyorum,kötü bir his.Aniden geliyor ve bu sen değilsin diyor.Deliriyor muyum yoksa ?
Bunu etrafımdakilere anlatmaktan korkuyorum,ne yapmalıyım?Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Tek olmadığımı görünce sevinmeli miyim,bilemiyorum.Günlersir yaşadığım ve tanımlayamadığım duygu bu. Çok güzel özetlemişsiniz.takipteyim
Finallerden hemen sonra gideceğim,çok teşekkür ederim.Bu olay bazen de epilepsi kaynaklı da olabiliyormuş. Beyin nöronlarınızda bir problem yoksa büyük ihtimalle anksiyeteden. Ama buna doktor karar versin. Bunu ihmal etmeyin lütfen.