• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliriyor muyum?

Aynadaki görüntüme bakıp bu kinin ben olup olmadığını sorguluyorum.Her şey bir anda çok yabancılaşıyor ve bundan korkuyorum.
Sanki çok kısa süreli hafıza kaybını andırıyor gibi geldi bana. Peki çevrenizdeki insanları da kısa sürelide olsa tanımakta zorlanıyor musunuz bazen?

Kendini zorladığın için panik bozukluğa aday olmuşsun.Dikkatli ol yakında ataklar gelir kendini fazla zorlama..

Bana bu sekilde olmuyor ama, yuz yabancilama oluyor bende de. Aynada kendime bakarken kendimi tanimiyormusum gibi, ben disardan boyle mi gozukuyorum diyorum daha farkli biriyim gibi sanki. Ya da baskalarini yabanciliyorum, biriyle karsilikli konusuyoruz mesela bazen yuzler o kadar garip geliyor ki ayni kendimi farkli gordugum gibi, bu kim ya oluyorum.
korkunc bir his

Bana bu sekilde olmuyor ama, yuz yabancilama oluyor bende de. Aynada kendime bakarken kendimi tanimiyormusum gibi, ben disardan boyle mi gozukuyorum diyorum daha farkli biriyim gibi sanki. Ya da baskalarini yabanciliyorum, biriyle karsilikli konusuyoruz mesela bazen yuzler o kadar garip geliyor ki ayni kendimi farkli gordugum gibi, bu kim ya oluyorum.
korkunc bir his
kesinlikle korkunç bir his.

Bisiycik olmaz yahu bunalmissin
Ders calisa calisa kendinden vazgecmissin
Sonra bu ben degilim olur tabi
Cocuklari olan analara sor bakim onlar kendileri mi

Cok nadir olsa da benim de boyle hissettigim zamanlar oldu. Sanki su anki hayatım gecici gibi. Sanki zamani gelince bu hayattan pat diye cikip asıl hayatima gidecekmisim gibi

Üzerinizde cok baskı var mı sinir stress üzerine tetikliyor gibi geldi bana
Aslında fazla baskı yok,ailem falan baskı yapmaz ama ben kafamda çok kuruyorum galiba.Ya böyle olursa diye.Ya arkadaşlarım atanır ben hiç atanamazsam,ya hayalini kurduğum hiçbir şeyi yaşayamazsam diye diye bu hale geldim galiba.Şimdi çalışınca boğuluyormuşum hissi geliyor.

ataklar nasıl meydana geliyor?
[/QUOTE
ataklar nasıl meydana geliyor?
Beynin yanlış sinyal vererek sana öldüğünü düşündürüyor,aniden öldüğünü zannederek sağa sola koşturuyosun,ya da delirdiğin sinyalini vererek paniğe kapılıyosun..çarpıntı falan olabiliyor..Bu pis panik atak yüzünden hastane kapılarında sabahlıyor hasta olanlar..Aman diyim.Hassas insanlarda daha çok oluyor Genetik bir yönüde var..Kapalı yerlerde duramayaya,trene otobüse binememeye başlıuosun..

Beynin yanlış sinyal vererek sana öldüğünü düşündürüyor,aniden öldüğünü zannederek sağa sola koşturuyosun,ya da delirdiğin sinyalini vererek paniğe kapılıyosun..çarpıntı falan olabiliyor..Bu pis panik atak yüzünden hastane kapılarında sabahlıyor hasta olanlar..Aman diyim.Hassas insanlarda daha çok oluyor Genetik bir yönüde var..Kapalı yerlerde duramayaya,trene otobüse binememeye başlıuosun..
Allah korusun,çok kötü bir şey bu.Kendime dikkat etmeye çalışacağım.

Aslında fazla baskı yok,ailem falan baskı yapmaz ama ben kafamda çok kuruyorum galiba.Ya böyle olursa diye.Ya arkadaşlarım atanır ben hiç atanamazsam,ya hayalini kurduğum hiçbir şeyi yaşayamazsam diye diye bu hale geldim galiba.Şimdi çalışınca boğuluyormuşum hissi geliyor.
Hicbirşey sağlıgından degerli degil bu sene olmazsa başka sene kazanırsın bu kadar takmayın hayat devam ediyor sonuçta ailen anlayışlı insanlar belli ki strese hic gerek yok herşeyin hayırlısı olsun senin için

Atlattınız mı peki bu durumu?Atlattıysanız nasıl atlattınız?
her zaman değil ara sıra olup kendiliğinden geçti son zamanlarda pek olmadı bence sizinki de geçici dönemsel bişeydir biraz zihninizi boşaltın stresten uzak durun size huzur veren şeyleri yapıp huzur veren insanlarla görüşün.
bi de defne yaprağı yakıp kokusunu koklayın stres depresyon anksiyete tarzı şeylere iyi geliyormuş beyinde bilmem ne salgılatıp daha sağlıklı bi zihne sahip oluyomuşsunuz bi deneyin

her zaman değil ara sıra olup kendiliğinden geçti son zamanlarda pek olmadı bence sizinki de geçici dönemsel bişeydir biraz zihninizi boşaltın stresten uzak durun size huzur veren şeyleri yapıp huzur veren insanlarla görüşün.
bi de defne yaprağı yakıp kokusunu koklayın stres depresyon anksiyete tarzı şeylere iyi geliyormuş beyinde bilmem ne salgılatıp daha sağlıklı bi zihne sahip oluyomuşsunuz bi deneyin
Çok teşekkür ederim,mutlaka deneyeceğim.

Bana da rüyada gibiyim gibi oluyor.yani kendimi disardan goruyorum gibi.konusuyorum ama kknusan ben degilim gibi.oluyor oyle arad

Back