- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Yaşadığınız durumun adı psikoloji kitaplarında "depersonalizasyon" diye geçiyordu diye hatirliyorum..yani kimsenin yasamadigi,uc noktalarda bir durum değil. Stresli bir süreçten mı geçiyorsunuz?
Gitmeyi düşünüyorum,finallerimden sonra.Bir psikoloğa git mutlaka. Belki de düşündüğün gibi değil sıradan bi bunalma hissi.
Büyük olasılıkla ders çalışma temponuz ve sınavı kazanamazsam kayginiz sizi oldukça etkiledi. Hepsi geçecek güzelim sen "hakkını vererek " çalışmaya devam et.Allah dermanı olmayan dertler vermesinEvet,stresli bir dönemdeyim.Kpss 'e hazırlanıyorum .
Amin,çok teşekkür ederimBüyük olasılıkla ders çalışma temponuz ve sınavı kazanamazsam kayginiz sizi oldukça etkiledi. Hepsi geçecek güzelim sen "hakkını vererek " çalışmaya devam et.Allah dermanı olmayan dertler vermesin
Nasıl bir açıklama buldunuz?Bunu küçüklüğümden beri ara ara hissederim. Kendimce mantıklı açıklama da buldum ama buraya yazarsam deli derler belki
Nasıl bir açıklama buldunuz?
Paralel evrenler arası astral seyahat mi, nasıl yani? Ya da zaman çizgisinde sıçrama mı? Tek ruhtan mı bahsediyoruz, çok ruhtan mı? Hani tek ruhsa, ruhunuz da zamansız bir yerdeyse, şuan ki bedeniniz ruhsuz mu? Ay ben anlamaya çalışırken kısa devre yaptım.Şöyle ki biz bu dünyada zaman ve mekana bağlı olarak yaşayan insanlarız. Yaşanılan şeyler zamanın olmadığı bir boyutta hem oldu, hem oluyor, hem olacak. Ruhumun da zamanın olmadığı bir yerde şuan var olduğuna inanıyorum ve arada bir şu anki halimle bağ kurduğunu ve benim onu hissettiğimi düşünüyorum. Tam anlamıyla izah edebildim mi emin değilim
Geçmiş olsun, psikolojik bir durum gibi, ama konu hakkında bir bilgim yok. Umarım atlatırsınız. Yani bazen içinde bulunduğum duruma yabancılaştığım, sanki başkasının hayatıymış gibi duyarsızlaştığım şeyler oldu ama anlık şeylerdi, geniş bir zamana yayılmadığı için üstünde durmadım. Sizinki daha ciddi gibi görünüyor. Bence de yardım alın.
Paralel evrenler arası astral seyahat mi, nasıl yani? Ya da zaman çizgisinde sıçrama mı? Tek ruhtan mı bahsediyoruz, çok ruhtan mı? Hani tek ruhsa, ruhunuz da zamansız bir yerdeyse, şuan ki bedeniniz ruhsuz mu? Ay ben anlamaya çalışırken kısa devre yaptım.
Keşke ben düşünmeden deseydiniz. Şuan biraz şey oldum.Ahahha ben de çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa kısa devre kaçınılmaz oluyor
Mantıklı bir açıklama aslındaŞöyle ki biz bu dünyada zaman ve mekana bağlı olarak yaşayan insanlarız. Yaşanılan şeyler zamanın olmadığı bir boyutta hem oldu, hem oluyor, hem olacak. Ruhumun da zamanın olmadığı bir yerde şuan var olduğuna inanıyorum ve arada bir şu anki halimle bağ kurduğunu ve benim onu hissettiğimi düşünüyorum. Tam anlamıyla izah edebildim mi emin değilim
Sonra bu his nasıl geçti peki ?Küçükken bende de olurdu o his. Ben bir açıklama bulamadım ama rahatsız edici bir durum olduğunu anımsıyorum.
İnşallah geçerGeçmiş olsun, psikolojik bir durum gibi, ama konu hakkında bir bilgim yok. Umarım atlatırsınız. Yani bazen içinde bulunduğum duruma yabancılaştığım, sanki başkasının hayatıymış gibi duyarsızlaştığım şeyler oldu ama anlık şeylerdi, geniş bir zamana yayılmadığı için üstünde durmadım. Sizinki daha ciddi gibi görünüyor. Bence de yardım alın.
Paralel evrenler arası astral seyahat mi, nasıl yani? Ya da zaman çizgisinde sıçrama mı? Tek ruhtan mı bahsediyoruz, çok ruhtan mı? Hani tek ruhsa, ruhunuz da zamansız bir yerdeyse, şuan ki bedeniniz ruhsuz mu? Ay ben anlamaya çalışırken kısa devre yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?