Deliriyor muyum?

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
133
27
Sevgili KK kadınları,umarım iyisinizdir.Ben son günlerde yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.Ben son günlerde garip bir hal içindeyim.Sanki bu hayat,bu beden bana ait değilmiş gibi geliyor.Sanki benden bir tane daha var ve o bir yerlerde.Bu benim hayatım,bu benim bedenim değilmiş gibi.Boğuluyor gibi hissediyorum.Bu his bir anda oluşuyor,oluştuğu anda kötü oluyorum.Yaptığım işi bırakıyorum,kötü bir his.Aniden geliyor ve bu sen değilsin diyor.Deliriyor muyum yoksa ?
Bunu etrafımdakilere anlatmaktan korkuyorum,ne yapmalıyım?Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Senden bir tane daha mı var
Bilemedim
Hiç böyle hissetmedim

Evet,stresli bir dönemdeyim.Kpss 'e hazırlanıyorum .
Büyük olasılıkla ders çalışma temponuz ve sınavı kazanamazsam kayginiz sizi oldukça etkiledi. Hepsi geçecek güzelim sen "hakkını vererek " çalışmaya devam et.Allah dermanı olmayan dertler vermesin

Nasıl bir açıklama buldunuz?

Şöyle ki biz bu dünyada zaman ve mekana bağlı olarak yaşayan insanlarız. Yaşanılan şeyler zamanın olmadığı bir boyutta hem oldu, hem oluyor, hem olacak. Ruhumun da zamanın olmadığı bir yerde şuan var olduğuna inanıyorum ve arada bir şu anki halimle bağ kurduğunu ve benim onu hissettiğimi düşünüyorum. Tam anlamıyla izah edebildim mi emin değilim

Geçmiş olsun, psikolojik bir durum gibi, ama konu hakkında bir bilgim yok. Umarım atlatırsınız. Yani bazen içinde bulunduğum duruma yabancılaştığım, sanki başkasının hayatıymış gibi duyarsızlaştığım şeyler oldu ama anlık şeylerdi, geniş bir zamana yayılmadığı için üstünde durmadım. Sizinki daha ciddi gibi görünüyor. Bence de yardım alın.

Paralel evrenler arası astral seyahat mi, nasıl yani? Ya da zaman çizgisinde sıçrama mı? Tek ruhtan mı bahsediyoruz, çok ruhtan mı? Hani tek ruhsa, ruhunuz da zamansız bir yerdeyse, şuan ki bedeniniz ruhsuz mu? Ay ben anlamaya çalışırken kısa devre yaptım.

Ahahha ben de çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa kısa devre kaçınılmaz oluyor

Küçükken bende de olurdu o his. Ben bir açıklama bulamadım ama rahatsız edici bir durum olduğunu anımsıyorum.

Mantıklı bir açıklama aslında

İnşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…