• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem az kaldi :(

Be

Lustral ve stilizan..lustral cagin ilaci artik kullanmayan yok sanirim :) yan etkileri gececek zamanla sabredin..demesi cok kolay biliyorum ama sabretmekten baska care yok malesef...

İnşallah :KK43: sanirim bu yanetkiler abizol den kaynaklaniyor. Zaten zor bulduk çok da pahali bir ilacmis, yan etkileri de cok

Kuzenimde kullaniyor o ilacdan..migdem bulaniyor diyordu baslangicda..onun disinda pek fazla bilgim yok bu konuda..insallah en kisa zamanda kurtulursunuz..

Merhaba ben varım :=)) Ben bu hastalıklarla arkadaş oldum ya ...Allah kimseye vermesin bu okb denen illeti depresyon bi şekilde geçiyo moralle falan da okb pisliği bırakmıyo peşini..Allahım yardımcımız olsun çok zor..Sabır dua edin
Amin insallah..benim anlamadigim birsey var ama...3 aydir ilac kullaniyorum ve kafam resmen bulanik geziyorum..herseyden nem kapar oldum..iki dakka once yaptigim seyi unutuyorum ve beynimin ici bos gibi hissediyorum...doktor bana bu ilaclari verdiginde cok mantikli dusuneceksiniz demisti..lustral 75 mg kullaniyorum ve mantigin m sinin yanindan bile gecemedim daha..nasil bi istir anlamadim valla..vutun vucudum hissiz ne agri hissediorum nede duydu...

bir gun boyleyım:KK73:bir gün böyle :mad: diğer gun boyle:KK71:bazen böyle:KK62:
bu yönde teshısı ben koydum kendıme.. az kaldı benımde yakındır dr.kapılarını aşındırmam. ciddi soyluyorum.

Kendiniz basedebiliyorsaniz yanindan bile gecmeyin derim :)

geçenlerde doktora gittim aşırı üşüyorum kansızlıkmı var.
hayır psikolojik
midem sürekli ekşiyor ağrıyor. bir sorunmu var
hayır psikolojik
bebeğim olmuyor bi sorun mu var
hayır psikolojik.
daha sayayım mı:KK45:
psikoloji dalında mastır yapcam yakında
Bende katilirim valla :)))

Back