• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem az kaldi :(

sa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
11
1
3
44
Nasil bir hastalikmis bu anlamadim ki..piskoloji dalinda ne rahatsizlik varsa hepsi bende mevcut sanki..yokmu yaygin anksiyete..depresyon...okb..hastalari burada :((( delirmeye az kaldi imdat diye bagirmaya bile useniyorum artik :((

Ben, bipolar yani manik depresi ve panik bozukluk. 4 gündür ilaç kullaniyorum ama ilaclarin yan etkileri beni bitirdi.

geçenlerde doktora gittim aşırı üşüyorum kansızlıkmı var.
hayır psikolojik
midem sürekli ekşiyor ağrıyor. bir sorunmu var
hayır psikolojik
bebeğim olmuyor bi sorun mu var
hayır psikolojik.
daha sayayım mı:KK45:
psikoloji dalında mastır yapcam yakında

4 senedir aralıksız ilaç kullanıyorum, ondan önce de kullandım aralıklarla. peşimi bırakmıyor lanet şey

çağımızın hastalığı yada doktorların uğraşmak istemeyişi sonucu teşhis PSİKOLOJİK

4 senedir aralıksız ilaç kullanıyorum, ondan önce de kullandım aralıklarla. peşimi bırakmıyor lanet şey

4 sene mi? iyide arkadaşım sorununuz ne bılmıyorum ama siz sadece kendınızı ıyılestırırken cevrenızde degısıme uğruyor mu? 4 sene bana cok uzun geldı etrafınızında duzelmesı gereklı gıbı.

4 sene
4 sene mi? iyide arkadaşım sorununuz ne bılmıyorum ama siz sadece kendınızı ıyılestırırken cevrenızde degısıme uğruyor mu? 4 sene bana cok uzun geldı etrafınızında duzelmesı gereklı gıbı.

10 sene kullananlar var. bu okb böyle birşey

Nasil bir hastalikmis bu anlamadim ki..piskoloji dalinda ne rahatsizlik varsa hepsi bende mevcut sanki..yokmu yaygin anksiyete..depresyon...okb..hastalari burada :KK43:(( delirmeye az kaldi imdat diye bagirmaya bile useniyorum artik :KK43:(

Merhaba ben varım :=)) Ben bu hastalıklarla arkadaş oldum ya ...Allah kimseye vermesin bu okb denen illeti depresyon bi şekilde geçiyo moralle falan da okb pisliği bırakmıyo peşini..Allahım yardımcımız olsun çok zor..Sabır dua edin

Ben acaba ne teşhis koyar diye korkudan doktora gitmiyorum. Bana psikolog değil sihirli değnek gerek çevremdeki olumsuz faktörler yok olursa. 10 numara olurum. Varmı bunu yapacak doktor. En iyi psikoloğum en yakın arkadaşım.

Ben acaba ne teşhis koyar diye korkudan doktora gitmiyorum. Bana psikolog değil sihirli değnek gerek çevremdeki olumsuz faktörler yok olursa. 10 numara olurum. Varmı bunu yapacak doktor. En iyi psikoloğum en yakın arkadaşım.

Ama böyle düşünmeyin ben bi ara beynimi yedim cidden bir an da bütün psikolojik hastalıkların sahibi oldum bir an da yarısı gitti :D Teşhisten korkmayın tedavi olun eğer sadece moral bozukluğuysa morelinizi yerine getirin şükredin hayatınızdaki herşeye mutlu olmaya bakın ama ciddi travmalar içindeyseniz de doktora muhakak gidin ilerlemeden

Merhaba ben varım :=)) Ben bu hastalıklarla arkadaş oldum ya ...Allah kimseye vermesin bu okb denen illeti depresyon bi şekilde geçiyo moralle falan da okb pisliği bırakmıyo peşini..Allahım yardımcımız olsun çok zor..Sabır dua edin
Ben, bipolar yani manik depresi ve panik bozukluk. 4 gündür ilaç kullaniyorum ama ilaclarin yan etkileri beni bitirdi.
Benide cok kotu hale getirmisti baslangicda..afederdin ama resmen mal gibi dolasiyordum etrafta..hala bi fark yok aslinda ilaclarin yan etkisi gitti ama durumumda birsey degismedi..hangi ilaci kullaniyorsunuz...

Benide cok kotu hale getirmisti baslangicda..afederdin ama resmen mal gibi dolasiyordum etrafta..hala bi fark yok aslinda ilaclarin yan etkisi gitti ama durumumda birsey degismedi..hangi ilaci kullaniyorsunuz...

Abizol ve lustral kullaniyorum. Siz?

Back