Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 senedir aralıksız ilaç kullanıyorum, ondan önce de kullandım aralıklarla. peşimi bırakmıyor lanet şey
4 sene mi? iyide arkadaşım sorununuz ne bılmıyorum ama siz sadece kendınızı ıyılestırırken cevrenızde degısıme uğruyor mu? 4 sene bana cok uzun geldı etrafınızında duzelmesı gereklı gıbı.
4 sene
10 sene kullananlar var. bu okb böyle birşey
Nasil bir hastalikmis bu anlamadim ki..piskoloji dalinda ne rahatsizlik varsa hepsi bende mevcut sanki..yokmu yaygin anksiyete..depresyon...okb..hastalari burada (( delirmeye az kaldi imdat diye bagirmaya bile useniyorum artik (
Ben acaba ne teşhis koyar diye korkudan doktora gitmiyorum. Bana psikolog değil sihirli değnek gerek çevremdeki olumsuz faktörler yok olursa. 10 numara olurum. Varmı bunu yapacak doktor. En iyi psikoloğum en yakın arkadaşım.
Merhaba ben varım :=)) Ben bu hastalıklarla arkadaş oldum ya ...Allah kimseye vermesin bu okb denen illeti depresyon bi şekilde geçiyo moralle falan da okb pisliği bırakmıyo peşini..Allahım yardımcımız olsun çok zor..Sabır dua edin
Benide cok kotu hale getirmisti baslangicda..afederdin ama resmen mal gibi dolasiyordum etrafta..hala bi fark yok aslinda ilaclarin yan etkisi gitti ama durumumda birsey degismedi..hangi ilaci kullaniyorsunuz...Ben, bipolar yani manik depresi ve panik bozukluk. 4 gündür ilaç kullaniyorum ama ilaclarin yan etkileri beni bitirdi.
Nasil basediyorsunuz peki...ilac kullaniyormusunuz?okb ve anksiyete var bende
Benide cok kotu hale getirmisti baslangicda..afederdin ama resmen mal gibi dolasiyordum etrafta..hala bi fark yok aslinda ilaclarin yan etkisi gitti ama durumumda birsey degismedi..hangi ilaci kullaniyorsunuz...
Nasil basediyorsunuz peki...ilac kullaniyormusunuzokb ve anksiyete var bende
Yanlis yerdeyiz galiba :)) yeniyim burda kusura bakmayin..konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Lustral ve stilizan..lustral cagin ilaci artik kullanmayan yok sanirim :) yan etkileri gececek zamanla sabredin..demesi cok kolay biliyorum ama sabretmekten baska care yok malesef...Abizol ve lustral kullaniyorum. Siz?