• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim sonunda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kayınvalide de dul , konu komşu akrabanın bir kısmı da bu şekilde olmasa da alttan alttan laf soktular o kadar onlar için çabalamama rağmen, hasta olup bir hafta sonum varken bile onun yanında hizmet ederek geçirdim diye vs. vs. Bilmiyorum belki dul kayınvalidelerin ortak özelliği bu , oğullarını kocaları gibi mi görüyorlar bilemiyorum , birde uzak olmayalım hep yanında olalım diye gittim 1 sokak ilerisinden ev tutturdum eşime , e ne oldu üzerime yürüdü kadın , annem babam gözümün içine bakarken elin kadını benim üzerime yürüme hakkını buldu kendinde. Neden? Çünkü hep alttan aldım çok mütevazi davrandım , üniversite mezunuyum , çalışıyorum ve hem onun için hem kendi evim için koşturuyorum bir hafta sonum varken.. İlk başlarda eşim annesinin adını ağzıma alırken bile tepkiliydi acaba anneme laf mı söyleyecek diye diken üstünde dinliyordu beni , e böyle kadının böyle çocuğu ne denir ki , nasıl yetiştirilmişse öyle biliyor adam.. Ama ne oldu? Herşeyi göze aldım çok sevmeme rağmen eşimin tavırları , dolduruşa gelmeleri , annesi denince mantığını bırakıp haklı haksız ayrımı yapamaması , bu nedenle karısını ezdirmesi nedenleriyle bitirmeye karar verdim ama gerçekten karar verdim. Bunu çok güzel bir şekilde sadece eşime anlattım ve gösterdim , sıkı sıkı da tembihledim ayrıldıktan sonra evlenip başkasının başını yakmamasını annesiyle yaşamasını çünkü ancak bu şekilde yaşayabilecek kapasitede olduğunu vs. vs. Sonra ne oldu bilemiyorum , çok sancılı bir dönemdi , ve eşimin başına birşey düşmüş gibi 180 derece döndü derler ya.. Olaylara daha mantıklı bakmaya başladı , haklıyı haksızı ayırt etmeyi bildi , eşini kimseye ezdirmemeye , asıl yuvasının artık kendi kurduğu yuva olduğunu idrak etmeye başladı.
Senin durumunda olsam babam arkamda olsa 1 sn. bile durmam yalan söyleyemem , sana şunu yap bunu yap diyemem ama ben duramazdım. Çünkü eşinin bir şok yaşaması lazım , eve para getiren eve hizmet eden kişiyi birkaç günlüğüne de olsa kaybetmenin ne olduğunu görmesi gerekir , gidip annesine sarılsın senin yokluğunu daha iyi anlasın bakalım ne olacak. Ama kararlı olacaksın ağzından ayrı eve çıkmak , annesiyle görüşmek istememe talebine onay verdiğini duymadan bir adım atmazdım çünkü kaybedecek birşeyin yok yani , bu şekilde de mutsuzsun üstüne eziyet çekiyorsun sağdan soldan laf yiyorsun , ayrılsan ayrılık acısını atlatırsın bir zaman ama eziyet çekmezsin ailen var çok şükür sana kucak açmışlar daha ne olsun , işine devam edersin.
Bu hayat böyle çekilmez canım bak , çocuk falan olursa durum çok daha kötü , iyi düşün taşın.

Evet bencede kesinlikle çocuk düşünmemelisin bu dönemde. Bir sürü korunma yöntemi var. Böyle bir ortamda doğacak çocuğada yazık olur.

fazlası vardır eksiği yoktur anlattıklarımın malum internet ortamı herşeyi bir bir yazamıyorsun anlatamıyorsun ama daha çok şeyler var.
korunma konusunda bilgiliyim tedbir konusunda bişi yapmadım çünkü gerek yok çünkü adamın eli elime değmiyor ama bu böyle gidecek değil elbet kazar olur diye doktora gideceğim maaşımı bekliyorum.
zaten beni seviyormuşl ama ailesini tercih edermiş. dediğiniz gibi benimle uyumlu ve ailesinin kahrını çekerim diye evlemiş. zaten diyip duruyorlardı senin 4 kaynanan var diye de ben sallamıyordum gerçekten öyleymiş icraatta gördük.
aman bende saldım ucunu en son ailemle de konuşayım da bakalım. ya annemlere kırgınlığım şundan geldiler bize kadın konuyu saptırdı her zaman ki gibi iş yapmıyor etmiyora getirdi ve ailem haklı buldu. ya iş yapmıyorsam -ki yapıyorum- bu konumuydu konuşulacak mesele kayınvalide hanım saptırdı annemlerde inandı olay bundan ibaret. sanırım ben benden istediklerini anlamışım elpençe divan yanlarında ayakta kollarım bağlı duracaktım elimde bez dolaşacaktım gece sabahlara kadar ev işi yemek ütü yapacaktım. akrabalarını da poh pohlayacaktım bende hata. bir gün hiç unutmam kaynana derdi hep "ofof23 geldiğinden beri ütü yapmıyorum" diye bir gün laf arasında bana "keyfine göre ütü yapıyorsun öyle yarım bırakılmaz sen işteyken ben bir sele ütü yaptım" dedi dengesiz 1 senede 1 kere yapmışsın çok mu.. şimdi de hiç öyle bir şey yapmadığım halde elbiselerini hemen ayırır kuruyunca neymiş bir kere ben bizimkileri ütülemişim onunkileri bırakmışım. külliyen yalan eşime de öyle söylüyor. ulan ananenizin bile elbiseleri evinden aldım yıkadım ütüledim paketledim verdim kadın nasıl beğendiydi.
sanamı böyle yapıcam ben hayatta yapmadım yapmamda şu anda bile. ha belki kalmıştır elbiseleri sanmıyorum ama hiç bir zaman o niyetle ayrım yapmadım ben. işte insan kötü niyetli olunca ne yaparsan yap.....

fazlası vardır eksiği yoktur anlattıklarımın malum internet ortamı herşeyi bir bir yazamıyorsun anlatamıyorsun ama daha çok şeyler var.
korunma konusunda bilgiliyim tedbir konusunda bişi yapmadım çünkü gerek yok çünkü adamın eli elime değmiyor ama bu böyle gidecek değil elbet kazar olur diye doktora gideceğim maaşımı bekliyorum.
zaten beni seviyormuşl ama ailesini tercih edermiş. dediğiniz gibi benimle uyumlu ve ailesinin kahrını çekerim diye evlemiş. zaten diyip duruyorlardı senin 4 kaynanan var diye de ben sallamıyordum gerçekten öyleymiş icraatta gördük.
aman bende saldım ucunu en son ailemle de konuşayım da bakalım. ya annemlere kırgınlığım şundan geldiler bize kadın konuyu saptırdı her zaman ki gibi iş yapmıyor etmiyora getirdi ve ailem haklı buldu. ya iş yapmıyorsam -ki yapıyorum- bu konumuydu konuşulacak mesele kayınvalide hanım saptırdı annemlerde inandı olay bundan ibaret. sanırım ben benden istediklerini anlamışım elpençe divan yanlarında ayakta kollarım bağlı duracaktım elimde bez dolaşacaktım gece sabahlara kadar ev işi yemek ütü yapacaktım. akrabalarını da poh pohlayacaktım bende hata. bir gün hiç unutmam kaynana derdi hep "ofof23 geldiğinden beri ütü yapmıyorum" diye bir gün laf arasında bana "keyfine göre ütü yapıyorsun öyle yarım bırakılmaz sen işteyken ben bir sele ütü yaptım" dedi dengesiz 1 senede 1 kere yapmışsın çok mu.. şimdi de hiç öyle bir şey yapmadığım halde elbiselerini hemen ayırır kuruyunca neymiş bir kere ben bizimkileri ütülemişim onunkileri bırakmışım. külliyen yalan eşime de öyle söylüyor. ulan ananenizin bile elbiseleri evinden aldım yıkadım ütüledim paketledim verdim kadın nasıl beğendiydi.
sanamı böyle yapıcam ben hayatta yapmadım yapmamda şu anda bile. ha belki kalmıştır elbiseleri sanmıyorum ama hiç bir zaman o niyetle ayrım yapmadım ben. işte insan kötü niyetli olunca ne yaparsan yap.....

Bazı kaynanalar neden çocuklarının yuvalarını daha da güzelleştirmek, iyileştirmek için uğraşmazlarda bunun aksini yapmaya çalışırlar. Onların mutsuzlukları, sıkıntıları onları daha mı mutlu yapar? Kendilerini ispatlamak için midir bukadar çaba? Aynı şekilde bazı gelinlerde neden (sevdikleri adamın anneleri) kayınvalidelerine kötü davranırlar? ofofofofofo evlilik olayı çok zor çokkkk. Sevdiğim adamla evlenmekten korkuyorum bazen. :uhm:

Benim kayınvalide de dul , konu komşu akrabanın bir kısmı da bu şekilde olmasa da alttan alttan laf soktular o kadar onlar için çabalamama rağmen, hasta olup bir hafta sonum varken bile onun yanında hizmet ederek geçirdim diye vs. vs. Bilmiyorum belki dul kayınvalidelerin ortak özelliği bu , oğullarını kocaları gibi mi görüyorlar bilemiyorum , birde uzak olmayalım hep yanında olalım diye gittim 1 sokak ilerisinden ev tutturdum eşime , e ne oldu üzerime yürüdü kadın , annem babam gözümün içine bakarken elin kadını benim üzerime yürüme hakkını buldu kendinde. Neden? Çünkü hep alttan aldım çok mütevazi davrandım , üniversite mezunuyum , çalışıyorum ve hem onun için hem kendi evim için koşturuyorum bir hafta sonum varken.. İlk başlarda eşim annesinin adını ağzıma alırken bile tepkiliydi acaba anneme laf mı söyleyecek diye diken üstünde dinliyordu beni , e böyle kadının böyle çocuğu ne denir ki , nasıl yetiştirilmişse öyle biliyor adam.. Ama ne oldu? Herşeyi göze aldım çok sevmeme rağmen eşimin tavırları , dolduruşa gelmeleri , annesi denince mantığını bırakıp haklı haksız ayrımı yapamaması , bu nedenle karısını ezdirmesi nedenleriyle bitirmeye karar verdim ama gerçekten karar verdim. Bunu çok güzel bir şekilde sadece eşime anlattım ve gösterdim , sıkı sıkı da tembihledim ayrıldıktan sonra evlenip başkasının başını yakmamasını annesiyle yaşamasını çünkü ancak bu şekilde yaşayabilecek kapasitede olduğunu vs. vs. Sonra ne oldu bilemiyorum , çok sancılı bir dönemdi , ve eşimin başına birşey düşmüş gibi 180 derece döndü derler ya.. Olaylara daha mantıklı bakmaya başladı , haklıyı haksızı ayırt etmeyi bildi , eşini kimseye ezdirmemeye , asıl yuvasının artık kendi kurduğu yuva olduğunu idrak etmeye başladı.
Senin durumunda olsam babam arkamda olsa 1 sn. bile durmam yalan söyleyemem , sana şunu yap bunu yap diyemem ama ben duramazdım. Çünkü eşinin bir şok yaşaması lazım , eve para getiren eve hizmet eden kişiyi birkaç günlüğüne de olsa kaybetmenin ne olduğunu görmesi gerekir , gidip annesine sarılsın senin yokluğunu daha iyi anlasın bakalım ne olacak. Ama kararlı olacaksın ağzından ayrı eve çıkmak , annesiyle görüşmek istememe talebine onay verdiğini duymadan bir adım atmazdım çünkü kaybedecek birşeyin yok yani , bu şekilde de mutsuzsun üstüne eziyet çekiyorsun sağdan soldan laf yiyorsun , ayrılsan ayrılık acısını atlatırsın bir zaman ama eziyet çekmezsin ailen var çok şükür sana kucak açmışlar daha ne olsun , işine devam edersin.
Bu hayat böyle çekilmez canım bak , çocuk falan olursa durum çok daha kötü , iyi düşün taşın.

ne kadar benziyor yaşadıklarımız ama ben eminim benim eşim gelmez ben şimdi onsuz mu onunla mı bunun kararını vermeye çalışıyorum.
ama dediğin gibi kangren olmuş yoksa bütün vücüda yayılacak.
o benim her konuda ilkimdi ilkim kalmasını çok isterdim ama her parlayan altın değil malesef....

ayrıca kocan da yardım edebilir sen çalışıyosun sonuçta biz haftasonları temizliği ikimiz yapıyoruz ben süpürüyorum elektrik süpürgesiyle o viledayla siliyo. Bu pek çok arkadaşımın evinde de böyle ve onların kocaları çalışıyor olmasına rağmen böyle.

AttaQue bir şey sormak istiyorum çok sancılı bir dönemdi demişsin nasıl geçti anlatır mısın azıcık nasıl davrandın ne yaptın belki ışık olur bana da böyle bir şey yaptığım da....

boşanmaktan önce ara vermeyi deneyin bence bu süre zarfında ailenin yanına git.belki kıymetini ve olayın ciddiyetini anlar

Yazdıklarınızı okudukça şaşkınlığımı gizleyemedim yorumların sonunu okumadım yazmak istedim
nasıl evlendiğinizi sormak istiyorum çünkü çok merak etttim
evlenmeden önce flört döneminiz oldu mu tanıştığktan sonra birlikte vakit geçirdiğinizde eşiniz size nasıl davranıyordu
eğer görücü usulu ile evlendiyseniz bilemezdiniz böyle bir adam olduğunu elbette ama eğer flört ederek evlendiyseniz o zamanda böyle değil miydi eşiniz? evlendikten sonra mı böyle oldu?
sizi çok ezdiriyor, çok sıkıntı yaşatıyor size. kayınvalidenizle evlerinizi ayırın diyenler var ama eğer kayınvalideniz yalnız bir kadınsa eşiniz müsaade etmeyecektir büyük ihtimalle.
Hiç eşinizle konuşmuyor musunuz neden bu hale geldik diye?
Gerçi size böyle davranan bir adam mutlaka saçmalama ben iyiyim sen kötüsün dırdır etme demeye devam edecektir ama eşinizi siz tanıyorsunuz belki nasıl iletişim kurabileceğinizi biliyorsunuzdur.
Eşinizi sevdiğiniz için kestirip atmakda çok zor sizin için.
Allah yardımcınız olsun gerçekten daha bir yıllık evlisiniz ve bu kadar zor günler geçiriyorsunuz.

ayy sinir oldum oturduğum yerde ya diğer konunada yazmıştım senin bu kaynanana koca bulmak lazım.
sen nası sabrediyosun böyle adama çalışmıyo etmiyo gitmişsin adama bide anasına bakıyosun birde insan yerine konmuyosun.teyzeside nerden çıktı ya.düşünemiyorum doğrusu kendimi senin yerinde.hakikatten of offfff yani.beslememisin sen o evde.kusura bakma çok ağır konuştum ama sanada çok kızdım çok yüz vermişsin ya

Allah yardimcin olsun demek istiyorum en basta
Birde çok zorlandim okurken...
Anlamadigim birsey...gorucu usulu mu ?
Keske bastan evinizi ayirsaydiniz...belli ki esiniz çok bagli ailesine
yada daha buyumemis, yada çok cahil bilemiyorum...
bir insan bu kadar esini ezdirir mi ?
belki bir iki kez yapar ama es tavir yapar, bas kaldirir, bir daha yasanmaz
ama bu sekilde nasil devam edebilirisin ?
ailen nerede ?
esinle konusmak mumkun mu ? oda yardimci olsun evde avrat gini anasinin dibinden ayrilmiyor evellallah habire dirdir dirdir
bu boyle olmaz ki ya...
offf nasil çozulur...evi ayirmaya kalkissaniz ?

çok sinirlendim okurken
kocan olacak adamı karşına al
ne yapmak istediğini sor ve yolunu çiz
sen onun eşisin kölesi değil

[color="ındigo"]yazdıklarınızı okudukça şaşkınlığımı gizleyemedim yorumların sonunu okumadım yazmak istedim
nasıl evlendiğinizi sormak istiyorum çünkü çok merak etttim
evlenmeden önce flört döneminiz oldu mu tanıştığktan sonra birlikte vakit geçirdiğinizde eşiniz size nasıl davranıyordu
eğer görücü usulu ile evlendiyseniz bilemezdiniz böyle bir adam olduğunu elbette ama eğer flört ederek evlendiyseniz o zamanda böyle değil miydi eşiniz? Evlendikten sonra mı böyle oldu?
Sizi çok ezdiriyor, çok sıkıntı yaşatıyor size. Kayınvalidenizle evlerinizi ayırın diyenler var ama eğer kayınvalideniz yalnız bir kadınsa eşiniz müsaade etmeyecektir büyük ihtimalle.
Hiç eşinizle konuşmuyor musunuz neden bu hale geldik diye?
Gerçi size böyle davranan bir adam mutlaka saçmalama ben iyiyim sen kötüsün dırdır etme demeye devam edecektir ama eşinizi siz tanıyorsunuz belki nasıl iletişim kurabileceğinizi biliyorsunuzdur.
Eşinizi sevdiğiniz için kestirip atmakda çok zor sizin için.
Allah yardımcınız olsun gerçekten daha bir yıllık evlisiniz ve bu kadar zor günler geçiriyorsunuz.[/color]

evlenmeden önce 1,5 yıl görüştük. O zaman gördüğüm adam kendi kararlarını kendi alan herkesin içinde benim karım olunca sadece bana hizmet edecek size köle almıyorum diyen ki bunu gerçekten yaptı.
Benim ile kesinlikle konuşmuyor ağzımı açsam hemen ya gidiyor ya bıdı bıodı yapma kes cevabını veriyor.
Kayınvalidem benim devamlı şikayet ettiğimi o kadar kazıdı ki oğlunun beynine her hareketiyle adam şikayet ediyorsun kes diyor sadece.
Nasıl iletişim kurcağımı bilmiyorum. Bir adam nasıl bı kadar değişir. şimdi kayınvalidem tutturmuş evden gecenin köründe çıkan kadından hayır gelmez diye o da aynını söylüyor bunu başıma kakıp duruyorlar.
Bu sanki onları haklı çıkarıyormuş gibi. çıkarttırmayın o zaman.....

AttaQue bir şey sormak istiyorum çok sancılı bir dönemdi demişsin nasıl geçti anlatır mısın azıcık nasıl davrandın ne yaptın belki ışık olur bana da böyle bir şey yaptığım da....

Canım benim konum var bir derdim var da aynen senin gibi :)
Burada anlatsam sığdıramam , oradan okumanı öneririm , mutlaka oku , kendin için birşeyler çıkaracağına eminim.
Ama özet olarak ben kararlıydım , senin gibi arkamdan gelmez etmez diye düşünmüyordum çünkü gelip gelmemesi yuvamızda mutsuz iki yabancı gibi olmamızdan önemli değildi..
Kısmet kader artık ne denirse eşim beni sevdiğini söyledi defalarca ve annesinin aslında sedece kendisine göre iyi biri olduğunu , etrafındakilere neler yaptığını gördü farkına vardı vs. Allah çok büyük çünkü yuva yıkmaya çalışanın hiçbir zaman yuvası olmuyor ve bizim yuvamızı yıkmaya çalışan kişi eşimin öz ve öz annesiydi , bu kadın gelip beni annem babamdan isteyen kadındı . ama şimdi bakıyorum da.. Allah büyük , çok şükür mazlumun ahı kimsede kalmaz çıkar aheste aheste..
Konum -->
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/243332-bunaldim-artik-ve-cozumler-yetmiyor.html

niye böyle yapıyor bu erkeklerya
bizler ailelerimizi bırakıp onların yanına geliyoruz ama
onlar mecnursunmuşun gibi davranıyorlar
ve ailelerine ezdiriyorlar
nasıl bir mantık nasıl çözemedim hala
allahım yardımcı olsun arkadaşım

Canım 'delireceğim sonunda' demişsin başlığında, gercekten bu şekilde yaşamaya devam edersen olan senin psikolojine olur.

Bir kere ne demek , hem bir koca olarak çalışmayacaksın, işten çıkmış olacaksın, hem de eve ekmek getiren eşine annenle bir olup, hayatı dar edeceksin.Böyle mantık var mı?
Sen zaten hayatın yükünü taşıyorsun üstünde, çalışmak çok mu kolay. Evine gidip rahat edeceğine, stresinden uzaklaşacağına üstüne bunları yaşıyorsun.Hakikaten dayanıklıymışsın ki, bütün bunlara katlanabiliyorsun.

Bir kere şu da bir gerçek.İşsiz bir erkek potansiyel bir tehlikedir.Kendi stresini, sıkıntısını senden almaya çalışır.Artı birde kaynanan eklenmiş.

Çok iyi düşün derim.Kendi sağlığını düşün.Kendine biraz uzaklaşma fırsatı tanı.Ailene git, akrabana git.O ortamdan uzak dur biraz.Ve yaşadıklarını daha iyi değerlendirirsin bu sayede. Henüz evliliğin çok yeni belki ama sabır sabır nereye kadar.Herkesin bencilliğinin bedelini sağlığınla ödemek zorunda değilsin. Ailen arkanda ise eger, o ortamdan biraz uzaklaşmayı dene. Yada tüm cesaretini toplayıp, gerekirse gemileri yakma pahasına harekete geç.Allah kolaylıklar versin.

değişmeyeceğini düşünür oldum artık bende ama bu tavırlarını bana güvenmemesine ve adaptasyon eksikliğine bağlıyorum.bunun için ne yapabilirim onu da bilmiyorum ayrılmak için de erken her evlilikte olan depremlerden birisi olabilir önemli olan sağ ve birlikte çıkmaktır.

eşim kova burcu...

Ay bu kadar mı olur hep aynı şeyler yaaa...
İnan burda eşlerinden dert yakınanlardan kime sorduysam eşi kova burcu...
Ayrıca eşinin yaptıkları bana tanıdık geldi ve o nedenle sorma gereği duydum ve bu zamana kadar da hiç yanılmadım...
Ne diyim canım Allah yardımcımız olsun..
Seni cok ama cok iyi anlıyorum...

bazı durumlarda bitek erkeğe ve kayinvaldeye yüklenmeyi doğru bulmuyorum ben
bu durumda onlardan biri
evet onlardada hata var ama hatanın büyü sende arkadaşım
onlar seni bi güzel eziyorlar köle gibi kullanıyorlar ama sende bunlara müsade ediyorsun
ve kusura bakma ama çok cahilce bir karar vermisin kendince 8 ay müddet veriyorsun
niye? doğum günün 8 ay sonra diye
ne alaka?
8ay daha bunlara tahammül edecek kapasiteye ve sinirlere sahipsen helal olsun sana ozaman bir ömür boyuda katlanırsın, ki sen zaten bunu isityorsun ayrılmamak için türlü türlü bahaneler üretiyorsun
ve inşallah çocuk mocuk olmaz gibi laflar ediyorsun eşin seni oyuna getirmesinden korkuyorsun inanki buna ne diceğime bile bilemedim. Böyle bir adamla değil çocuk yapmak aynı yatağı bile paylaşmazdım yerinde olsam. Haa diyelimki halen düzelir diye bir umudun var o halde korunma işini eşinin ellerine nasıl bırakırsın? bukadar sorumsuz bir insan madem eşin bu konuda nasıl güveniyorsun?
ailenede kızıyorsun neden gelip bana destek olmuyorlar diye, peki bu neyi değiştirecek? eşin çocukmuki ailenden korkacak yada çekinecek. Diyelimki korktu ailenden, peki sif ailenin korkusuna sana iyi davranan bir eşe sahip olduğun zaman dahamı mutlu olacaksın? huzurun artacak evliliğin düzelecekmi? vallah konuyu nerden tutsan çok saçma
ilk başta kayinvaldeyi ile birlikte oturmaklan hayatının hatasını yapmısın zaten sonraki hatalarında tüm eziyetleri kabullenmek olmuş malesef. Eee onlarda bakmışlar nasılsa oğlumuzun sesi çıkmıyor ne olursa olsun bizi tutuyor ozaman eziyete devam. Sen çalış paranı git ellerine ver, bide gece gündüz temizlik yapmıyorsun diye olmadık laflar işit. Vallah arkadaşım ya sen canını sokakta buldun yada eşine olan sevgin! seni kör etmiş.
Allah doğru yolu bulmanda yardımcı olsun inşallah...

tatlım bu durumda senin yapabileceğin tek şey bencil olmak
çünkü bu saatten sonra kendini düşünmen gerekiyor
bu böyle devam ederse sağlığından olacaksın hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz
eşin seni düşünmüyor ailesi zaten seni hizmetçi gibi görüyor sende kendini düşünmezsen
ne olacak sonunu hiç düşünmüyor musun?
ya psikolojik yardım alın nasıl olur bu evlilik kurtarılır mı bilmiyorum ama ya da bir kez olsun bencil davran kendini düşün sağlığını düşün ona göre karar ver.
çok zor bir durum hepimiz okuduyunca farkına vardık ama çaresiz kalma lütfen
çalışan bir kadın olarak ayaklarının üzerinde durmalısın

ofof,

konuyu baştan okudum..o kadar mantıklı bir insansın ki nasıl hala o adamla aynı hayatı paylaşıyorsun bunu anlayamadım..herşeyi alenen görüyorsun yaşıyorsun..adam sana zere kadar değer vermiyor ama sen yinede btiremiyorsun..haa bun u demekle her problemde ayrıl diyen biri olduğumu düşünme..ya sana ne yaptığına bi baksana...

delireceğim demişsin ya..bence tersini yap..evet...sen onları delirt...senden beklenmeyecek hareketler yap..senden tırssınlar biraz...ve kesinlikle kararlı ol davranışlarında..yapıp arkasından pişman olma..yada utanma...onlar utanıyormu...az önceki arkadaş demiştiya bencil ol diye..evet bende bunu kesinlikle desteklyorum..BENCİL ol..asla onlar için bişey yapma..paranı kendin için harca..evle ilgili hiçbir harcamaya girme..eşine karşı,onun sana olduğundan daha soğuk ol..yani demek istediğim kendi yaşadıklarını hissettiklerini ona da hissettir..ona üç kuruşluk adam muamelesi yap..hatta hiçç bunlarla uğraşma..direkt boşan..üç beş kuruş kazansanda en azından huzurun olur ağız tadın olur..sevgilerimle..

Back