• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim resmen!!!

Hala ayrılmamışsın,böyle giderse de ayrılamayacaksın.

Böyle sorunlu bir ilişkiden mutlu bir evlilik bekleme,bile bile lades diyeceksin.

Canım ayrılmıyorum çünkü ayrılmak istemiyorum. Ben sadece sevdiğim insanla bir şeyler yoluna girsin istiyorum. O da istiyorsa bir şeyler için çabalamak yerine çekip gitmiyorum. Benim yaptığım bu. Ben senin her seferinde yaptığın yıkıcı yorumlardan ziyade yapıcı ve gerçekçi yorumlar istiyorum. Haklısın bak aldatılıyorsun da denilebilir bana ama yol göstererek, destek olarak. Buraya hep sorunları yazıyorum diye hep mutsuz değiliz tabi ki. Hep mutsuz olsak çabalar mıyız? Biz seviyoruz ve beraber mutluyuz ama içinden çıkamadığım şeyler olmuyor değil ben de buraya yazıyorum. Benim bir sürü ilişkim olmadı, 2. erkek arkadaşım diğeri çocukcaydı üstelik bu konuda tecrübem yok. Ben de sevgilimde kabul ediyor onun da eskiden ciddi ilişkisi olmadığını. İkimiz de çabalıyoruz bunun nesi kötü? İnsanların ilişkisi nasıl, ben mi abartıyorum soruyorum burada. Bir senedir bu forumdayım kimseyle tartışmadım, ama her konuma gamlı baykuş gibi yorum yapma, senden yorum istemiyorum.

Canım ayrılmıyorum çünkü ayrılmak istemiyorum. Ben sadece sevdiğim insanla bir şeyler yoluna girsin istiyorum. O da istiyorsa bir şeyler için çabalamak yerine çekip gitmiyorum. Benim yaptığım bu. Ben senin her seferinde yaptığın yıkıcı yorumlardan ziyade yapıcı ve gerçekçi yorumlar istiyorum. Haklısın bak aldatılıyorsun da denilebilir bana ama yol göstererek, destek olarak. Buraya hep sorunları yazıyorum diye hep mutsuz değiliz tabi ki. Hep mutsuz olsak çabalar mıyız? Biz seviyoruz ve beraber mutluyuz ama içinden çıkamadığım şeyler olmuyor değil ben de buraya yazıyorum. Benim bir sürü ilişkim olmadı, 2. erkek arkadaşım diğeri çocukcaydı üstelik bu konuda tecrübem yok. Ben de sevgilimde kabul ediyor onun da eskiden ciddi ilişkisi olmadığını. İkimiz de çabalıyoruz bunun nesi kötü? İnsanların ilişkisi nasıl, ben mi abartıyorum soruyorum burada. Bir senedir bu forumdayım kimseyle tartışmadım, ama her konuma gamlı baykuş gibi yorum yapma, senden yorum istemiyorum.

Konulara yorum yapmak için kimseden izin almak gibi bir durum yok.Normal ilişki nasıldır olması gereken nasıldır,insanlar sana kaç konudur bunu anlatıyor.
Yapıcı yorum yapılacak yanı yok ilişkilerinin,çünkü sürekli aynı konulardan dert yanıyorsun bu da bir arpa boyu yol alamadığını gösterir.

Gamlı baykuş ? İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.

Konulara yorum yapmak için kimseden izin almak gibi bir durum yok.Normal ilişki nasıldır olması gereken nasıldır,insanlar sana kaç konudur bunu anlatıyor.
Yapıcı yorum yapılacak yanı yok ilişkilerinin,çünkü sürekli aynı konulardan dert yanıyorsun bu da bir arpa boyu yol alamadığını gösterir.

Gamlı baykuş ? İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.

Seninle tartışmayacağım. İstediğin yorumu yap. Ben "SENİN" yorumlarını, düşüncelerini görmüyorum, okumuyorum. Sevgilerle canım.

Ya ben eşimin telefonunu karıştıramam, facebook şifresini bilmem. Ne hakla , evet eşiyim ama sahibi değilim. O da aynı şekilde benim telefonumu karıştıramaz, facebook şifremi bilmez, gerek yoktur.

Ben geçmişte birşeyler yaşadım falan yazmışsınız da, hayatta herkes birşeyler yaşıyor, herkes zamanında güvendiği birileri tarafından ihanete uğruyor. Bende çok şey yaşadım, o yaşadığım olaydan ötürü dünyam karardı, aileme çevreme rezil oldum bir erkek yüzünden herşeyden elimi eteğimi çektim kimseye güvenemem artık evlenemem dedim ama karşıma eşim çıktı. Yok telefonunu göstersin, yok facebook şifresi, ne o sizin köpeğiniz ne de siz onun sahibisiniz. Evlenseniz de kişisel özel alanlar vardır ve ben bu sınırların aşılmasının ilişkiyi laçkalaştırdığını düşünüyorum.

Kurtulun bu takıntılarınızdan. Ve daha şimdiden böyle kavgalar oluyorsa, ilerleyen zamanlarda, evlilikte daha büyük kavgalarınızın olacağını garanti ediyorum.

valla nasıl beceriyorsunuz bakmamayı ben de nişanlımdan ayrı şehirdeyim buluştuğumuz an elim telefonuna gidiyor iş arkadaşına az samimi bi msj bile atsa işle ilgili olur zaten ona bile arıza çıkartıyorum off çok imreniyorum senin gibi yazanlara valla:18:

sevgiliniz birseyleri saklıyormus gibi gelmedi bana, sadece her ne yapacaksan yanımda yap diyor,
kendi özeline dair size sınırlar koyuyor ve sizden de buna saygı duymanızı istiyor.

şahsen aynı seyi ben erkek arkadasıma yapıyorum, ne o ne de ben sifrelerimizi bilmeyiz, fakat tum sayfalar kabak gibi gozunun onunde acıktır, saklama geregi duydugum birsey yok ancak ben yokken kurcalaması fikri beni rahatsız ediyor, hem bana guvenmedigini dusundurtuyor hem de benim icin guven sarsıcı geliyor.

ayrıca bir kız arkadasım bana ozel bir mesaj atabilir, sırrını paylasabilir, onun tesadufen gormesine ne gerek var?!
illa goreceginiz sey karsı cinsle duygusal bir mesajlasma olmak zorunda degil, sizin merakınız bu yonde olabilir ancak her gun aşk ilanı almıyor kimse, daha cok kendi arkadas cevresiyle veya ailesiyle ozel seyler paylasıyor insanlar,
siz onun hayatındaki en yakını 1.kisi, eşi dahi olsanız baskasıyla yaptıgı 2li bir konusmada her zaman 3.kisi olacaksınız dolayısıyla o 2kisiye kabul edip etmeme degerlendirme yapacak fırsatı sunmadan dahil olmus oluyorsunuz.

fakat size soyledigi cirkeflik yaparsın ilişki ciddiye binmeden tel vermem, kuzenim benden hoslanıyor mesajlasıyoruz o yuzden okuma vs cumleleri hic hos ve kabul edilir degil. asıl dert ettiginiz sey telefonu saklaması degil gerekce olarak sundugu seyler olmalı bence.
kuzeni hoslanıyorsa sizin yanınızda onu reddeden bir yanıt verir, guveninizi kazanmak icin cabalar... sizin cirkeflik yapacagınıza dair potansiyel gordugunu acıkca soyluyor siz de kabul ediyorsunuz, yine de teli goster diyorsunuz... :53:bana biri bu cumleyi kuracak ailesi de telefonu da kendisi de her seyiyle benden uzak olsun derim.

Kızlar bilenler vardır, 2 seneye yakın sorunlu bir ilişkim var. Geçen seneyi hiç hatırlamak istemiyorum zaten. En baştan beri telefonunu bana göstermiyor benim sorunum bu. Bu yüzden hep güvensizim ona. Doğal olarak da hep kavgacıyım. Çok seviyorum gerçekten geçen sene çok kötüydük o da ben de. Askere gitti geldi ayrıldık. Ben böyle kavgalı bir ilişki istemiyorum yeter dedi. Aynı iş yerindeyiz, 2 ay ayrı kaldık, yine görüştük yine bana sevdiğini hep söyledi. Sonra barıştık. İkimiz de birbirimizi eğittik sanki. Güzel oldu ilişkimiz. O gitti ince, düşünceli, kibar bir insan geldi. Hayatında kimseye hediye bile almamış insan doğum günümde hediyelerle geldi kapıma. Burnundan kıl aldırmazdı normalde şimdi kavga bile etsek kalkıp geliyor, arıyor özür diliyor alttan alıyor. Yani ben çok memnunum ondan. Kavga etmesem evlilik bile düşündük bir ara. Ama telefonu göstermediği için ben her şeye şüpheyle yaklaşıyorum ve her şeyden kavga çıkıyor. Arada yine büyük kavgalarımız oldu bu yüzden. Telefonu ortada, saklamıyor, şifresini öğrendim hatta şakayla kendi öğretti değiştirmemiş de sonra, benim yanımda bırakıp gidebiliyor da. Hatta geçen çok güzel bir gün geçirirken ne merak ediyorsun bu kadar gel açalım telde bakalım dedi baktık da. Henüz evlilik kararı alamadık bu kavgalar yüzünden. daha önce telefonunu saklamazmış ama telefonundan numara alan olmuş, ailesine ulaşan, çirkefleşenler olmuş o yüzden güvenemiyormuş. Ben de işler zora gidince biraz dallandırırım gerçi. Yemin ederim seni rahatsız edecek üzecek hiç bir şey yok, Benim kişisel özel şeylerim var, saklamıyorum ortada kim arıyor ne oluyor ortada ama alıp kurcalayamazsın, ne zaman evlenelim dersek o zaman al istersen günlerce sen de kalsın herkese sen cevapla diyor. Tanıdığım kadarıyla içim rahat diyorum ki beni aldatmaz, yanlış bir şey yapmaz. Hele telefonunu saklamasa güvenim tam olur ona. İş arkadaşlarımdan biriyle konuştuk bunu, erkekler anlar çapkın erkeği öyle biri değil evinden işine gidip geliyor sanki sen abartıyorsun dedi. Sırf teli kapalı diye evine gittim ev arkadaşı hep evde oturuyor 11 gibi de gelir zaten geç kalmaz neden bu tepkin dedi. Ben mi abartıyorum sizce? Ben ne yapayım kızlar, bu işin doğrusu ne? Al telefonunu ben Ayrılıyorum mu diyeyim?
Şunu da ekleyim. Geçen sene göstermem çünkü teyzemin kızı beni seviyor ne yapsam da rahat bırakmıyor,görmeni istemem demişti. Seni üzmesine asla izin vermem ama sınava girecek, sonra ailesiyle konuşacağım demişti. Bu yüzden geçen sene ortada bile durmazdı telefonu, saklardı. Askerden dönünce ortaya koydu, saklamaya çalışmadı güvendim ben de. Ama doğum günümde hem de telefonu çaldı, ortada olunca baktım o kız. Türlü şeyler söyledi önce ben de dedim ki çık hayatımdan git. Sonra söyledi o kız evet yemin ederim ne zamandır aramıyordu, evlendi üstelik teyzemlerin yanındadır onlar ara demişlerdir belki söz veriyorum bir daha ararsa açacağım kötü niyetle bir şey söylerse sana söyleyeceğim dedi. Ben de bana söyleme ne cevabın varsa git ona söyle dedi. Konuştuk ettik ama içime takıldı tekrar telefonu, üzülüyorum çok.
Bir de aynı iş yerindeyiz. Karar vermem lazım. Pazartesi tayinler olacak ayrılmaya karar verirsem tayin isteyip gideceğim. Uzun oldu kusura bakmayın.

Tayinin senin için kademe yükseltecekse yani kariyerine faydalı olacaksa git.Ama böyle sebeplerden gitme çünkü ben anlattığın şeylere göre erkek arkadaşında bir problem göremedim.Evlilikte kısmet işidir ancak hayatını da fazla erteleme bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla nasıl beceriyorsunuz bakmamayı ben de nişanlımdan ayrı şehirdeyim buluştuğumuz an elim telefonuna gidiyor iş arkadaşına az samimi bi msj bile atsa işle ilgili olur zaten ona bile arıza çıkartıyorum off çok imreniyorum senin gibi yazanlara valla:18:

Sadece güvenmek gerekiyor ve karşında ki insanı mutlu etmek gerekiyor. Sen nişanlını böyle saçma kıskançlıklarla huzursuz ettiğinin farkındasın, bunun farkında olduğun için de, acaba huzuru başka yerde bulur mu endişen var. Sıyrıl bu hareketlerden. Alma eline telefonunu, anın tadını çıkart, "özlemişim aşkımı, boşver şimdi telefonu" de ve geç gitsin. Gülerek inanarak bak nişanlının gözlerine. Bir yere mi gidecek sensiz, "tabi aşkım git, ama kendine dikkat et beni de merakta bırakma" de ve bırak gitsin. Arama sorma gittiği yerde huzursuz etme, o arayacaktır zaten bu sefer. Ve diyecek ki "benim harika bir nişanlım var, bana güveniyor, beni sıkmıyor ve süper anlayışlı"..Sakın unutma içinde olan adam her durumda aldatır, sen ister telefonu karıştır, ister dibinde tut fark etmez. Ben buna inanmışımdır hep, erkek yada kadın aklına koyduysa bir şeyi yapar.

Çok güzel şeyler anlatmışsın canım. Benim derdim zaten her an teli face i elimde olsun değil. Asla böyle bir şey istemem. Son zamanlarda şifresini de gösterdi, telefonu da saklamıyor ve Telefonu defalarca yanımda kalmasına rağmen alıp bakmadım. Ben de senin gibi saygısızlık olduğunu düşünürüm. Benim de arkadaşlarımla konuştuklarım var bazen onun hakkında söylediklerimiz ya da kızsal durumlar var hatta annemle bile kendi aramızda farklı konuşuruz görmesini istemem. Ama ben hiç bir zaman telimi saklamam. O var diye cebime atmam, dışarı çıkarken yanıma almam. Geçen sene hep bunu yaptı bana. Bu yüzden güvenmiyorum. Sevgilim normalde düzgün bir insandır ama üni, gençlik derken o dönemi ilişkilerle geçmiş, o zamanlar çapkınmış işte. Olabilir ben kimseyi geçmişiyle yargılamam. Dediğin gibi beni sevdiğini, benimle mutlu olduğunu biliyorum. Bu gün konuştuk aynı şeyi o söyledi neden kendine güvenmiyorsun bir ömür peşinde koşabilirim ama sen hep yanlış bir şey arıyorsun dedi. Sen haklısın canım ama ben de karmaşık.

Ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur herşey, konunun üzerinde bu kadar düşünüp daha da doldurma kendini. Akışına bırak, çok daha güzel olacaktır emin ol.

Delirecek ne var anlamadım? Telefonunu göstermek zorunda değil.Ayrıca sizin bakmak istemenizde çok ayıp bence.Ben 12 yıllık evliyim eşimin telefonunu o verse bile karıştırmam,bakmam.Bence vazgeçin bu ısrardan.

Neden saçma olsun ki, ikisinin de temelinde güvensizlik yatıyor. Mesela benim kız kardeşim var, 26 yaşında bazen dertleşiriz, onun da sorunlu bir ilişkisi var. Ayrılma noktasına geldiler şu aralar. ve biz bazen whatapp'tan bazen sms ile konuşuruz, ve ben eşimin kardeşimle olan bu konuşmaları görmesini istemiyorum, gayette haklıyım. Kardeşimin özelini eşimle paylaşmak istemem, bu çok normal. Bu illa ki benim telefonumda yanlış bir şeylerin mi olduğunu gösterir.Yani eşime, kardeşimin sırrını anlatmak istemezsem ve telefonuma bakamazsın dersem ve o da benim ona ihanet ettiğim fikrine kapılırsa, buyursun kapı orada hiç arkasına bakmasın. Ne tazminat ne nafaka tek bir şey istemem, biter gider.
Aynı şekilde eşimin de olabilir bu tarz konuşmaları, bir arkadaşıyla yada herhangi biriyle.

Size birşey söyliyim mi? Bir kadın her zaman hisseder. Yanında ki erkeğin kendisiyle beraberken mutlu olup olmadığını, bir arayış içinde olup olmadığını, tavırlarında ki değişiklikleri her zaman anlarlar. Ve ben her akşam eşime kapıyı açtığımda "onun gözlerinde ki mutluluğu görüyorum", "huzurlu evim benim deyip bazen kapıdan girip yeri öper"... Siz önce kendinize bakacaksınız, ben gerçekten beraber olduğum erkeği mutlu edebiliyor muyum? Ona huzur verebiliyor muyum? Yoksa saçma kıskançlıklar ile kavga gürültü, huzursuzluk mu veriyorum? Bir erkek huzur ister. Bunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Ona güvendiğinizi gösterin, dedektif gibi sorgulamayı bırakın, kendinize güvenin, ben varken benim aşkım kimseye bakmaz diyebilin, bu güveni içinizde hissettiğiniz sürece karşınızda ki adam bambaşka olacak, telefonuna bakayım, bu arayan kim, bu mesaj kimden, fecabook ta neden onu arattın demeyi bırakıp, huzur verin. Zaten o zaman siz isteseniz de o adam sizden asla uzaklaşmaz.

Bir evlilik yıkılıyorsa hiç bir zaman tek suçlu yoktur. Birinin %80 suçu vardır birinin %20 vardır belki ama illa ki vardır. Ve aldatıldığını söyleyen, eşlerini yerden yere vuran kadınların bir çoğunun da eşleri ile görüşmek lazım. Bakalım onlar ne anlatacak. Annemin bir lafı vardır "arı baldan kaçmaz" ...

Açık konuşayım bu mesajına hak verdim. Benim saçmalıktan vs. den kastım sahipliği mal-eşya olarak algılanması. Bu söylediklerinde tamamen haklısın. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Evet erkekler rahatlık ve huzur ıstıyor. Ama bu denli merakın altında da bir takım olaylar yatıyor. Mesela ben sevgilimin telefonunda eski sevgilisinden gelen özledim mesajları vardı sevgilim bana gösterdi ve yanımda sildi. Ama bir keresinde bana söylerım dıye tutmus mesajı sonra unutmus ben alınca gördüm ve ister istemez sinirlendim. Bu gibi ufak tefek sayılabilecek olaylardan sonra bakma geresiniminde bulundum. Birşeylerin tetiklemesi lazım bu tarz olaylarda. Ve buradaki konu sahibi arkadasımız olayı değişik anlatmış. Araya teyze kızları ve gizli saklı algılanabilecek konuları yazmıs. Evet özellikle evli çiftlerde bu güven ve rahatlık olmalı haklısın.

Sadece güvenmek gerekiyor ve karşında ki insanı mutlu etmek gerekiyor. Sen nişanlını böyle saçma kıskançlıklarla huzursuz ettiğinin farkındasın, bunun farkında olduğun için de, acaba huzuru başka yerde bulur mu endişen var. Sıyrıl bu hareketlerden. Alma eline telefonunu, anın tadını çıkart, "özlemişim aşkımı, boşver şimdi telefonu" de ve geç gitsin. Gülerek inanarak bak nişanlının gözlerine. Bir yere mi gidecek sensiz, "tabi aşkım git, ama kendine dikkat et beni de merakta bırakma" de ve bırak gitsin. Arama sorma gittiği yerde huzursuz etme, o arayacaktır zaten bu sefer. Ve diyecek ki "benim harika bir nişanlım var, bana güveniyor, beni sıkmıyor ve süper anlayışlı"..Sakın unutma içinde olan adam her durumda aldatır, sen ister telefonu karıştır, ister dibinde tut fark etmez. Ben buna inanmışımdır hep, erkek yada kadın aklına koyduysa bir şeyi yapar.
Ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur herşey, konunun üzerinde bu kadar düşünüp daha da doldurma kendini. Akışına bırak, çok daha güzel olacaktır emin ol.

Tam benim sevgilimin zihniyeti seninki. O yazsa ancak bunlar olurdu. Ben de geçen sene hep arardım hatta öyle manyak bir hale gelmiştim ki mesaj atmadığı saatleri sayardım, haber versin ne yapıyor ediyor tepesine çökerdim. Şimdi hiç aramıyorum, mesaj atmıyorum, gel görüşelim demiyorum; o defalarca arıyor, gittiği yerleri haber veriyor, odundur normalde ama jestler yapıyor, gezmelere götürüyor, durmadan görüşmek istiyor. Evlenmek istemiyorum derdi hep şimdi artık yaz tatilinde bir karar verelim diyor. Güvensizliğim de geçen sene yaşanan şeylerden. O da hep şunu söylüyor seninle tanışacağımı bilemezdim, üni hayatımda kızlar oldu, ciddi bir ilişki niyetim de yoktu, hala arayan soran, ya da normal arkadaşım olup da arayan soranlar vardı geçen sene. Ben yazmıyordum ki zaten yazmadığım için hepsi bitti. Şimdi saklamıyorum diyor. Saklamayınca çok da kurcalama derdim yok. Ortada durdun, dibinde taşımasın, benden saklamasın ben açıp bakmam zaten. Bu olaydan sonra konuştuk ve yapıyor gibi. Bakalım artık... Ama senin gibi kendine güvenen, pozitif düşünen biri olmayı da çok isterim. Maşallah sana ;)

sevgiliniz birseyleri saklıyormus gibi gelmedi bana, sadece her ne yapacaksan yanımda yap diyor,
kendi özeline dair size sınırlar koyuyor ve sizden de buna saygı duymanızı istiyor.

şahsen aynı seyi ben erkek arkadasıma yapıyorum, ne o ne de ben sifrelerimizi bilmeyiz, fakat tum sayfalar kabak gibi gozunun onunde acıktır, saklama geregi duydugum birsey yok ancak ben yokken kurcalaması fikri beni rahatsız ediyor, hem bana guvenmedigini dusundurtuyor hem de benim icin guven sarsıcı geliyor.

ayrıca bir kız arkadasım bana ozel bir mesaj atabilir, sırrını paylasabilir, onun tesadufen gormesine ne gerek var?!
illa goreceginiz sey karsı cinsle duygusal bir mesajlasma olmak zorunda degil, sizin merakınız bu yonde olabilir ancak her gun aşk ilanı almıyor kimse, daha cok kendi arkadas cevresiyle veya ailesiyle ozel seyler paylasıyor insanlar,
siz onun hayatındaki en yakını 1.kisi, eşi dahi olsanız baskasıyla yaptıgı 2li bir konusmada her zaman 3.kisi olacaksınız dolayısıyla o 2kisiye kabul edip etmeme degerlendirme yapacak fırsatı sunmadan dahil olmus oluyorsunuz.

fakat size soyledigi cirkeflik yaparsın ilişki ciddiye binmeden tel vermem, kuzenim benden hoslanıyor mesajlasıyoruz o yuzden okuma vs cumleleri hic hos ve kabul edilir degil. asıl dert ettiginiz sey telefonu saklaması degil gerekce olarak sundugu seyler olmalı bence.
kuzeni hoslanıyorsa sizin yanınızda onu reddeden bir yanıt verir, guveninizi kazanmak icin cabalar... sizin cirkeflik yapacagınıza dair potansiyel gordugunu acıkca soyluyor siz de kabul ediyorsunuz, yine de teli goster diyorsunuz... :53:bana biri bu cumleyi kuracak ailesi de telefonu da kendisi de her seyiyle benden uzak olsun derim.

Mesajlaşıyoruz demedi, teyzesinin kızı ve benden önce olan kızlardan mesaj atanlar oluyormuş o da karşılık atmıyormuş. Yani aslında işin aslı üni döneminde baya kız falan uğraşırmış. Atanınca bir iki sene kafa dinleyip evlenmeyi düşünüyormuş. Biz de o atanır atanmaz tanıştık aniden başladık. Her zaman değil ama arada teyze kızı, diğer kızlardan falan mesaj geldiği için telini saklamış. Çünkü ben görsem o karşılık atmasa bile ayrılırdım zaten ki hala anlamıyorum nasıl geçen sene telini saklamasını kabullenmişim de ayrılmamışım.İlişkimiz boyunca sana asla yanlış yapmadım, geçmişimle ilgili her şeyi de artık temizledim rahat ol diyor işte. Şimdi saklamıyor ama bu konular yüzünden tam rahat edemiyorum.
Çirkeflik konusunda ne yalan söyleyim yaptım. Kendimden beklemediğim şeyler yaptım. Düşününce ben bile çok kızıyorum kendime. Kabul ediyorum ama onun yaptığı şeyler yüzünden yaptım o da bunu kabul ediyor.

Tayinin senin için kademe yükseltecekse yani kariyerine faydalı olacaksa git.Ama böyle sebeplerden gitme çünkü ben anlattığın şeylere göre erkek arkadaşında bir problem göremedim.Evlilikte kısmet işidir ancak hayatını da fazla erteleme bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gitmek istiyordum açıkçası ve bu sene benim mecburi tayin senemdi. Ama son anda her şey değişti ve 3 sene daha ne o ne ben bir yere gidemiyoruz. Geçen yıl yedim kendimi benimle evlensin diye üstelik o kadar kötü şey yaşarken. Ne saçma! Şimdi evliliğe pek sıcak bakmıyorum. O tatilde karar verelim nişan yapalım diyor ama ben istemiyorum. Biraz akışına bıraktım inşallah uzun süre bu rahatlığım devam eder ;)

Back