- Konu Sahibi Nightingale
Hala ayrılmamışsın,böyle giderse de ayrılamayacaksın.
Böyle sorunlu bir ilişkiden mutlu bir evlilik bekleme,bile bile lades diyeceksin.
Canım ayrılmıyorum çünkü ayrılmak istemiyorum. Ben sadece sevdiğim insanla bir şeyler yoluna girsin istiyorum. O da istiyorsa bir şeyler için çabalamak yerine çekip gitmiyorum. Benim yaptığım bu. Ben senin her seferinde yaptığın yıkıcı yorumlardan ziyade yapıcı ve gerçekçi yorumlar istiyorum. Haklısın bak aldatılıyorsun da denilebilir bana ama yol göstererek, destek olarak. Buraya hep sorunları yazıyorum diye hep mutsuz değiliz tabi ki. Hep mutsuz olsak çabalar mıyız? Biz seviyoruz ve beraber mutluyuz ama içinden çıkamadığım şeyler olmuyor değil ben de buraya yazıyorum. Benim bir sürü ilişkim olmadı, 2. erkek arkadaşım diğeri çocukcaydı üstelik bu konuda tecrübem yok. Ben de sevgilimde kabul ediyor onun da eskiden ciddi ilişkisi olmadığını. İkimiz de çabalıyoruz bunun nesi kötü? İnsanların ilişkisi nasıl, ben mi abartıyorum soruyorum burada. Bir senedir bu forumdayım kimseyle tartışmadım, ama her konuma gamlı baykuş gibi yorum yapma, senden yorum istemiyorum.