- Konu Sahibi Nightingale
Kızlar bilenler vardır, 2 seneye yakın sorunlu bir ilişkim var. Geçen seneyi hiç hatırlamak istemiyorum zaten. En baştan beri telefonunu bana göstermiyor benim sorunum bu. Bu yüzden hep güvensizim ona. Doğal olarak da hep kavgacıyım. Çok seviyorum gerçekten geçen sene çok kötüydük o da ben de. Askere gitti geldi ayrıldık. Ben böyle kavgalı bir ilişki istemiyorum yeter dedi. Aynı iş yerindeyiz, 2 ay ayrı kaldık, yine görüştük yine bana sevdiğini hep söyledi. Sonra barıştık. İkimiz de birbirimizi eğittik sanki. Güzel oldu ilişkimiz. O gitti ince, düşünceli, kibar bir insan geldi. Hayatında kimseye hediye bile almamış insan doğum günümde hediyelerle geldi kapıma. Burnundan kıl aldırmazdı normalde şimdi kavga bile etsek kalkıp geliyor, arıyor özür diliyor alttan alıyor. Yani ben çok memnunum ondan. Kavga etmesem evlilik bile düşündük bir ara. Ama telefonu göstermediği için ben her şeye şüpheyle yaklaşıyorum ve her şeyden kavga çıkıyor. Arada yine büyük kavgalarımız oldu bu yüzden. Telefonu ortada, saklamıyor, şifresini öğrendim hatta şakayla kendi öğretti değiştirmemiş de sonra, benim yanımda bırakıp gidebiliyor da. Hatta geçen çok güzel bir gün geçirirken ne merak ediyorsun bu kadar gel açalım telde bakalım dedi baktık da. Henüz evlilik kararı alamadık bu kavgalar yüzünden. daha önce telefonunu saklamazmış ama telefonundan numara alan olmuş, ailesine ulaşan, çirkefleşenler olmuş o yüzden güvenemiyormuş. Ben de işler zora gidince biraz dallandırırım gerçi. Yemin ederim seni rahatsız edecek üzecek hiç bir şey yok, Benim kişisel özel şeylerim var, saklamıyorum ortada kim arıyor ne oluyor ortada ama alıp kurcalayamazsın, ne zaman evlenelim dersek o zaman al istersen günlerce sen de kalsın herkese sen cevapla diyor. Tanıdığım kadarıyla içim rahat diyorum ki beni aldatmaz, yanlış bir şey yapmaz. Hele telefonunu saklamasa güvenim tam olur ona. İş arkadaşlarımdan biriyle konuştuk bunu, erkekler anlar çapkın erkeği öyle biri değil evinden işine gidip geliyor sanki sen abartıyorsun dedi. Sırf teli kapalı diye evine gittim ev arkadaşı hep evde oturuyor 11 gibi de gelir zaten geç kalmaz neden bu tepkin dedi. Ben mi abartıyorum sizce? Ben ne yapayım kızlar, bu işin doğrusu ne? Al telefonunu ben Ayrılıyorum mu diyeyim?
Şunu da ekleyim. Geçen sene göstermem çünkü teyzemin kızı beni seviyor ne yapsam da rahat bırakmıyor,görmeni istemem demişti. Seni üzmesine asla izin vermem ama sınava girecek, sonra ailesiyle konuşacağım demişti. Bu yüzden geçen sene ortada bile durmazdı telefonu, saklardı. Askerden dönünce ortaya koydu, saklamaya çalışmadı güvendim ben de. Ama doğum günümde hem de telefonu çaldı, ortada olunca baktım o kız. Türlü şeyler söyledi önce ben de dedim ki çık hayatımdan git. Sonra söyledi o kız evet yemin ederim ne zamandır aramıyordu, evlendi üstelik teyzemlerin yanındadır onlar ara demişlerdir belki söz veriyorum bir daha ararsa açacağım kötü niyetle bir şey söylerse sana söyleyeceğim dedi. Ben de bana söyleme ne cevabın varsa git ona söyle dedi. Konuştuk ettik ama içime takıldı tekrar telefonu, üzülüyorum çok.
Bir de aynı iş yerindeyiz. Karar vermem lazım. Pazartesi tayinler olacak ayrılmaya karar verirsem tayin isteyip gideceğim. Uzun oldu kusura bakmayın.
Şunu da ekleyim. Geçen sene göstermem çünkü teyzemin kızı beni seviyor ne yapsam da rahat bırakmıyor,görmeni istemem demişti. Seni üzmesine asla izin vermem ama sınava girecek, sonra ailesiyle konuşacağım demişti. Bu yüzden geçen sene ortada bile durmazdı telefonu, saklardı. Askerden dönünce ortaya koydu, saklamaya çalışmadı güvendim ben de. Ama doğum günümde hem de telefonu çaldı, ortada olunca baktım o kız. Türlü şeyler söyledi önce ben de dedim ki çık hayatımdan git. Sonra söyledi o kız evet yemin ederim ne zamandır aramıyordu, evlendi üstelik teyzemlerin yanındadır onlar ara demişlerdir belki söz veriyorum bir daha ararsa açacağım kötü niyetle bir şey söylerse sana söyleyeceğim dedi. Ben de bana söyleme ne cevabın varsa git ona söyle dedi. Konuştuk ettik ama içime takıldı tekrar telefonu, üzülüyorum çok.
Bir de aynı iş yerindeyiz. Karar vermem lazım. Pazartesi tayinler olacak ayrılmaya karar verirsem tayin isteyip gideceğim. Uzun oldu kusura bakmayın.
Son düzenleme: