Bence bi işe girin hemen sartları cook kötü olmasin yeter o arada daha iyi bi teklif gelirse veya siz bulursaniz cıkqrsiniz..simdilik azla yetinin..
Aynen öyle o koltuğun,egonun bir insanı ne kadar ahlaksızlaştırabildigini gördüm. teşekkür ederim güzel dileğiniz için :)Umarım karşına değerini bilecek güzel bir şirket çıkar. Genelde böyledir özellikle patron firmaları genelde patronun herşeyi ben bilirim ego tatmini.
Haklısınız iş hayatı çok değişken malesef ..Öncelikle ben yapamam edemem korkusunu yenin. Siz de neden korktugunuzun farkindasiniz zaten. İş hayatı çok inişli çıkışlı her zaman yolunda gitmiyor. Yeni mezunlara ne yazık ki hemen iyi şartları saglamiyorlar. Yavaş kıdem arttıkça maaş ve şartlar da yükseliyor. Sizin alaninizdaki bir işten başlamanız gerekir diye düşünüyorum daha fazla paslanmamaniz açısından. Gerisi gelir inşallah. Moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın.
Ben şeye takıldım bu işten çıkarıldığınız şirket büyük bir şirketmiydi. İş bulamama sebebiniz onlar olabilir. Piyasa mafyacılığı diye bişey var. Böyle büyük şirketlerin nerdeyse tüm şirketlerle tanışıklığı oluyor ve malesef işe almayın diye baskıları oluyor. Amaç kendilerini tatmin etmek
Ya bi tanıdığıma açık açık bu şehirde iş bulamazsın ya ev hanımı ol ya da bu şehri terket dediklerini bile biliyorum . Bu sektörler gerçekten böyle . Umarım bulursınuz ama ales gibi bir şansınız olursa o yolu deneyin derim. Ama anladığım kadarıyla aileye yük olmak istemiyorsunuz haklısınızda umarım çözülür ama bu kadar bunaltmayın kendinizi. En olmadı çok önermediğim bir yol ama kpss deneyün:)Evet öylede oldu ilk aylar büyük bir şirket oradan çıktıktan sonra sozlesme imzalatmak istediler birebir ayni sektor de 5 yil calisamazsın diye ama bunun yasal olmadığını şikayet edeceğimi söyledim vazgectiler sonuçta ben tasarimci yada mühendis değilim projeleri taklit gibi birsey söz konusu olamaz diye reddettim gorevim yonetimdi.. bir kaç şirket sırf bunun için kabul etmedi zaten iş yaptığımız firmada çalışmışsınız etik olmaz dediler .. bazıları o şirketten ayrılmanız bizim için büyük bir eksi dediler elim kolum bağlandı bir sure ama artık bir etkileri olur mu ki benden sonra kaç çalışan değiştirdiler kim bilir
Bizimde şirketimiz var çalışan elemanlarımız var haliyle.
Mesela biri işe yeni başlıyor yetkiside az bir pozisyon fakat o kişinin potansiyelinin daha yüksek olduğunu farkedince karakterini anlayınca konumu yükseliyor.
Bu şekilde işe başlayıp hem yetkisini hem maaşını arttıran çok kişi var.
Siz söylediğiniz donanımlara sahipseniz muhakkak farkedilirsiniz.
O yüzden evde oturmaktansa deneyin vazgeçmeyin.
İş işin varken aranır derler. Bence doğru. Siz iyi kötü bi işe girin bence kısmetiniz de artacak, harekette bereket vardır. Bir de ülkenin ekonomisi de iyi değil, tek sorumlu siz değilsiniz, kendinizi de çok yıpratmayın yani :)
Hissettiğiniz yetersizlik duygusunu da böyle atacaksınız bence. :) yetenekleriniz, becerileriniz kaybolmadı, gösterecek yeriniz olmuyor sadece. Bisiklete binmek gibi. Bi işe gireceksiniz ve gününüz çok daha hareketli geçmeye başlayacak, kendinize güveniniz gelecek, başka işi de daha hevesle arayacaksınız. Burayı da güncelleyin hatta, en geç 1-2 haftaya o depresyon hırkasını çıkarıp atacağınıza eminim
Ben şeye takıldım bu işten çıkarıldığınız şirket büyük bir şirketmiydi. İş bulamama sebebiniz onlar olabilir. Piyasa mafyacılığı diye bişey var. Böyle büyük şirketlerin nerdeyse tüm şirketlerle tanışıklığı oluyor ve malesef işe almayın diye baskıları oluyor. Amaç kendilerini tatmin etmek
Aile candır. Ben de yaklaşık 7 aydır çalışmıyorum. Birikimim var ama sağolsın ailem kuruş harcatmıyolar. Ama şu da var, nereye kadar böyle? Ben de istiyorum çalışmak ama insanın kısmetsiz olduğı dönem oluyor galiba. Çünkü hiçbir sorun yokken gelecek haber gelmiyor bazenBüyük bir firmada çalışmamış olmama karşın aynısını yaşadım ve yaşadığım şeye kimseyi ikna edemedim.
Konu sahibi, konunun başlığına koptum, uzun bir işsizlik süreci atlattığım için neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Bütün bu yaşadıklarını birkaç kez yaşadım çünkü birkaç kes işsiz kaldım hayatımda, öncelikle yapamam edemem fikrini çıkar aklından. Türkiye'de yaşıyoruz ve emin ol özel sektörde dahi birçok pozsyon bizden daha niteliksiz kişilerce kapılmış durumda zaten. O yüzden hiç yapamam diye düşünme, onlar yapıyorsa sen de yaparsın.
İkincisi ailemden yardım alamam fikrini at kafandan, ailen şuanki durumuna eminim zaten en az senin kadar üzülüyorlardır. O yüzden sana yardım etmek isteyeceklerine eminim, sen yeterki ne yapmak istediğine ve nasıl bir yardıma ihtiyaç duyduğuna karar ver. Yaşını bilmiyorum ama zaman aleyhimize işliyor. Biran önce karar verip harekete geç bence
İş işin varken aranır derler. Bence doğru. Siz iyi kötü bi işe girin bence kısmetiniz de artacak, harekette bereket vardır. Bir de ülkenin ekonomisi de iyi değil, tek sorumlu siz değilsiniz, kendinizi de çok yıpratmayın yani :)
Hissettiğiniz yetersizlik duygusunu da böyle atacaksınız bence. :) yetenekleriniz, becerileriniz kaybolmadı, gösterecek yeriniz olmuyor sadece. Bisiklete binmek gibi. Bi işe gireceksiniz ve gününüz çok daha hareketli geçmeye başlayacak, kendinize güveniniz gelecek, başka işi de daha hevesle arayacaksınız. Burayı da güncelleyin hatta, en geç 1-2 haftaya o depresyon hırkasını çıkarıp atacağınıza eminim
Büyük bir firmada çalışmamış olmama karşın aynısını yaşadım ve yaşadığım şeye kimseyi ikna edemedim.
Konu sahibi, konunun başlığına koptum, uzun bir işsizlik süreci atlattığım için neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Bütün bu yaşadıklarını birkaç kez yaşadım çünkü birkaç kes işsiz kaldım hayatımda, öncelikle yapamam edemem fikrini çıkar aklından. Türkiye'de yaşıyoruz ve emin ol özel sektörde dahi birçok pozsyon bizden daha niteliksiz kişilerce kapılmış durumda zaten. O yüzden hiç yapamam diye düşünme, onlar yapıyorsa sen de yaparsın.
İkincisi ailemden yardım alamam fikrini at kafandan, ailen şuanki durumuna eminim zaten en az senin kadar üzülüyorlardır. O yüzden sana yardım etmek isteyeceklerine eminim, sen yeterki ne yapmak istediğine ve nasıl bir yardıma ihtiyaç duyduğuna karar ver. Yaşını bilmiyorum ama zaman aleyhimize işliyor. Biran önce karar verip harekete geç bence
Beni gördüm sizde...
Bir dönem bu zorlukları yaşamak farz galiba bize. Ama inanın ben de alanında yetkin biriydim ama şu an güven sorunu yaşıyorum.
Geçen sene belki de aklıma gelecek en son pozisyon için şu an haber bekliyorum ama hala bir ses yok.
Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ben de kafayı yemek üzereyim
Aile candır. Ben de yaklaşık 7 aydır çalışmıyorum. Birikimim var ama sağolsın ailem kuruş harcatmıyolar. Ama şu da var, nereye kadar böyle? Ben de istiyorum çalışmak ama insanın kısmetsiz olduğı dönem oluyor galiba. Çünkü hiçbir sorun yokken gelecek haber gelmiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?