Deli gibi sevdiğiniz adamla değil de bir başkasıyla evlendiğinize pişman mısınız?

deli gibi sevdiğim adamla evliyim zaten ama evlilik için deli gibi aşık olmanın bi faydasının olmadığını gördüm bi daha dünyaya gelirsem mantık evliliği yapıcam

Seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım birbirimizi seviyoruz ama ailem pek razı değil yinede sen bilirsin dediler ama bende onlar istesin istiyorum. Şuan ortadayım ne yapıcağımı bilmiyorum yarın öbür gün ailem demişti keşke onları dinleseydim demekte istemiyorum. İstihare yaptırdın mı orda hayırlı mı değilmi çıkıyo benimki hayırlı çıktı ama yine aklım karışık Rabbim yardımcın olsun

aynı şeyleri yaşıyoruz malesef..senağlama
çok üzülüyorum ya
aşkımı bırakıp ondan ayrı olmak beni çok üzüyor
aşkım da üzülüyor
ben aşkımı başkasıyla düşünmek bile istemiyorum deliriyorum
kendimi de başkasında düşündükçe çok sinir oluyorum
Bu arada istihare yapmadım canım

Ben deli gibi olmasamda sevdiğim adamla, hem de tüm engellere ve zorluklara rağmen evlendim. Şimdi ise çocuklarım için sürdürdüğüm bir evliliğim var. Sonuçta sevsenizde sevmesenizde, kaderin size nasıl bir yol çizeceğini bilemiyorsunuz.
Allah hayırlısını versin.

çoooooooooooooooooooook pişmanım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Deli gibi sevdiğim insanla evlendim ama ewlilik insana çok kere keşke dedirte biliyor.
Özellikle bugün çok keşkelerim oldu...

bende sevdıgımle evlendım hemde cocoukluk aşkımlaaaaaaaaaa ne kadar tartrşsakta kıyamayız bırbırımıze yanı başkasıyla evlenseydım mutlu olmazmışiım gıbı gelıyor

sevdiğim adamla evlendiğim için pişmanım
keşke beni çok isteyen adamlardan biriyle evlenseydim
şimdi ne kadar da mutlu olurdum

deli gibi sevdiğim adamla evlenemedim ama eşimi de en az onun kadar sevmeye çalıştım ve başarıyorum da.

bazen keşke sevmediğim bir adamla evlenseydim diye düşündüğüm oluyor
sevdiğin insandan ağır bir laf duyunca çok ağır geliyor
bence sevgi çok yıpratıyor çok büyük beklentilerin oluyor
sevgi herşey değil bence saygı daha önemli....

daha önce biriyle 5,5 yıl kadar çıktım
sonra ayrılanda ben oldum dediğin gibi tam
aklıma geidiği çok oldu ama sevgiyle aşkla değil
ve onunla evlenmediğim için hiç pişman olmadım
hala memlekete gittiğimde karşılaşırsak konuşuruz
saygımız hala var birbirimize

ama evlendiğime çok pişman oldum

hala birbirinize saygınız olması çok güzel
onunla da evlenmediğinize pişman olmamışsınız bu daha daha güzel
ama evlendiğime pişman oldum demişsiniz çok üzüldüm
çok özel değilse neden pişmansınız evlendiğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…