- 4 Mayıs 2007
- 725
- 4
-
- Konu Sahibi denizkabugu
ben sevdiğim insanla evlendim.ama eğer anlaşamayıp ayrılsaydım sevgiliyken o benim için bitmiştir.niye başkasıyla mutlu olmayayım ya da çok sevmeyeyim ki.heleki evlendikten sonra geriye bakıp keşke demek.ben asla böyle bişey yapmazdım.bi şey benim için ya vardır ya yok,ya bana aittir ya değil.yani ya hep ya hiç
en korktutugum şey... sevdiginden ayrılmak zorunda kalmak ve başkasıyla evlenmek...
Çok doğru. Hayat herşeye rağmen devam eder ve hep yeniden başlar. Zaten elinizden kayıp gitmiş birini yıllarca hatırlamak da artık sevgiden çok takıntı diye adlandırılmalı bence. İnsan bir tek kişiyi sevecek diye birşey mi var?ben sevdiğim insanla evlendim.ama eğer anlaşamayıp ayrılsaydım sevgiliyken o benim için bitmiştir.niye başkasıyla mutlu olmayayım ya da çok sevmeyeyim ki.heleki evlendikten sonra geriye bakıp keşke demek.ben asla böyle bişey yapmazdım.bi şey benim için ya vardır ya yok,ya bana aittir ya değil.yani ya hep ya hiç
Ama sevdiğinizin kötü bişeyi yok sadece aileniz istemedi mecbir kaldınız bıraktınız..
Ya benim çok zoruma gidiyor sevdiğim adamdan ayrılmak .
Acaba ilerde başkasıyla yapabilecek miyim diye düşünüyorum sürekli.
Onun gibi dürüst, saygılı, anlayışlı, değer veren, benim her türlü saçma davranışlarıma katlanan,
sevgi dolu vs.. biri olacak mıdır ki hayatımda ..
Sanki olmayacakmış gibi düşünüyorum hep ..
Aşkımı çok özledim ben ya