Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bence bolerolu gibi olan modelleri pek düşünme derim ben..tabi bu benim fikrim senin zevkin ve senin günün içinden geldiğin gibi olmalaısın ama daha kapalı straplezler ya da ilk resimdeki gibi bişi düşün derim :) şimdiden mutlulıklar
strapleze kol yaptırabilirsin ama bolero bence de düşünme ağır bir hava vermiyor bolero ben kol yaptırcam dirseğe kadar dantelden en iyisi bu zaten arkası da a çık olursa duvak kapatır dekolte falan kalmaz
Tam bana göre bi konuymuş kaydirigubbakcemile3
Benim sözLümde çok açık oLmasını istemiyo o yüzden netten faLan bakarken biraz kapaLı oLanLarı kaydediyorum bendende birkaç modeL :
arkadaslar boleroyu bende sevmiyorum gelinliği basitleştiryormuş gibi geliyor ve istediğim gibi türbanlı bir gelinlik bulamıyrm begendiğiniz bir model olur ve paylaşırsanız sevinirim