• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekoltesiz gelinlik modelleri arıyorummmmm

teşekkür ederim canım. renkli fotolardan gönderirsen sevinirim. ayrıca çok güzel bir fotoğraf. çok yakışmışsınızyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bu biraz açık ama bana çok hoş geldi

canım bak sen açık olan modelleri istersen kapattıra biliyosun benim kuzenimde öle yaptırmıştı

bende bu modeli nişan kıyafetim için kullanabilirim gerçekten güzelmiş.

canım bence bolerolu gibi olan modelleri pek düşünme derim ben..tabi bu benim fikrim senin zevkin ve senin günün içinden geldiğin gibi olmalaısın ama daha kapalı straplezler ya da ilk resimdeki gibi bişi düşün derim :) şimdiden mutlulıklar

strapleze kol yaptırabilirsin ama bolero bence de düşünme ağır bir hava vermiyor bolero ben kol yaptırcam dirseğe kadar dantelden en iyisi bu zaten arkası da a çık olursa duvak kapatır dekolte falan kalmaz

Tam bana göre bi konuymuş kaydirigubbakcemile3
Benim sözLümde çok açık oLmasını istemiyo o yüzden netten faLan bakarken biraz kapaLı oLanLarı kaydediyorum bendende birkaç modeL :

nişanLığımı böyLe yaptırmayı düşünüyorum..

arkadaslar boleroyu bende sevmiyorum gelinliği basitleştiryormuş gibi geliyor ve istediğim gibi türbanlı bir gelinlik bulamıyrm begendiğiniz bir model olur ve paylaşırsanız sevinirim

evet kesinlikle çok kibar , bende çok beğendim , vallahi evlenesim geldiyerimseniben

Back