• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekoltesiz gelinlik modelleri arıyorummmmm

arkadaşlar internetten bulduğunuz modelleri buraya koyma için illa kaydedip imageshake ten indirmeniz gerekmiyor.

fotoğrafın üstüne sağ tıklayın en alttaki özellikler kısmına basın açılan yerde url (adres) yazan kısmı

kopyalayıp
insertimage.gif
a basıp direk

yapıştırın işiniz kolaylaşır. benden nacizane bir tavsiye:))

siyah beyaz fotoğraf çok hoş!!! gelinlik de hoşmuş ama bunu giymek cesaret isteeerrrrr:jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
beyak kelebekciim bayıldım gelinliklere yaa!! 4. 6. ve 7. resimdeki gelinliklere bayıldımmm. çok teşekkür ederim canımmm

zerrinnciğim çok teşekkür edrim. senin de kızın varmış. Allah ona da böyle güzel günler nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

beyak kelebekciim bayıldım gelinliklere yaa!! 4. 6. ve 7. resimdeki gelinliklere bayıldımmm. çok teşekkür ederim canımmm

rica ederim canımm..beğendiysen ne mutlu..... hihoyyyt

başkada bulursam eklerim canımcım :teytey:

bu senin için dokelte ama paylaşmak istedim hoş bir model..

sade ve çoookk güzelmiş. son gönderdiğin çoğu gelinliğe bayıldımmm. çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
su en son model güzel ama çok sade biraz daha hareketli bişi olabilir wildrose un 3. geliliğini gögüs tarafı biraz kapalı diktirebilirsin..

bayaa bol model bulmuşsun. çok teşekkür ediyorum rouge. bu yeni olanları da beğendim. göğüs dekoltesi olmasını istemiyorum kızlar gerisi çok da önmli dğl aşırı dekolteye kaçmadıkca=))

su en son model güzel ama çok sade biraz daha hareketli bişi olabilir wildrose un 3. geliliğini gögüs tarafı biraz kapalı diktirebilirsin..

a.s evet canım ben de aynen öyle düşünmüştüm. ama işim zor bunlardan hangini seçeceğimmmm?? fisfisfis -tatlicadiarzu- hepsi birbirinden güzel:1rolleyes:

gelinlik_2008_149.jpg
canım benden bu kadar fikir verebildiysem ne mutlu..canım ne zamandır gelinlik modellerine bakmak istiyordu ;) sayende baktım..şimdiden mutluluklar..

sevgili rouge çok teşekkür ederim. gönderdiklerinin pek çoğunu beğendim. yardımın dokunmaz mı çokkk sağol. a.s. senin gelinlikli resmini gördüm bu arada, çok hoş olmuşsun. kızın da pek şeker Allah bağışlasın. inşallah o da büyüyüp böle telli duvaklı, mutlu bir gelin olur=)))

bencede super ama gelınlık olarak sankı 2. evlılıkte kullanılabılecek tarzda.fakat ozel gunler ıcın krem rengı super olur.

canım benim gelinliğimde bu olucak ALLAH NASİP KISMET EDERSE.. BENDE DEKOLTESİZ OLSUN İSTEDİM VE BU MODEL ÇOK HOŞUMA GİTTİ RESMİ KAYDEDİP BÜYÜTTÜĞÜMDE ÇOK DAHA GÜZEL OLDUĞUNU FARKETTİM

Back