Değişmeyen sorumsuz sevgili yaşattığı travmalar

Zaten
Farkındayım evliliği hep son raddede bahane gibi kullanıyor gerçekten aile hayatı istiyorum düzen istiyorum vs diyor ama en fazla 1 hafta bir de dediğiniz gibi alkolik..

evet sükür evim kendi evim arabam var maasım var birine ihtiyacım yok ama sanırım yalnızlıktan dolayı cok sağlıksız bi sekilde bağlandım

evet sükür evim kendi evim arabam var maasım var birine ihtiyacım yok ama sanırım yalnızlıktan dolayı cok sağlıksız bi sekilde bağlandım
Canım dediğim gibi paranla güzel bi doktora git psikolojik destek al sonra zamanla karşına öyle iyi bi insan çıkar ki ben ne yaşamışım eskiden çok şükür kurtulmuşum dersin. Umarım bunları buraya yazdıktan sonra aylar ya da yıllar sonra bu adamla hayatını sürdürmezsin

Öncelikle gerçekten anlamıyorum. Korunmasız ilişki kürtaj saçma bir adamla birliktelik Allahim gerçekten hepsi hatalar silsilesi anne babası her vefat eden bir yapsın olmaz kardeşim böyle olmaz bu insan yanlış bir insan sen kendine nasıl yakistiriyorsun anlamadim annem babam hayatımda olmasaydı emin ol onalar için daha çok mucadele ederdm iyi bir insan olmak icin onlarin evladı olarak çok üzüldüm gerçekten

Maşallah, aman kaçırma haa, adam ortada bacım ne travması ne depresyonu

Hamile kalıp kürtaj yaptıktan sonra affetmek hatanızdı zaten. Psikolojik destek alıp bunları atlatabilirsiniz. Her şey olacağına varıyor, bazen olan şeyler insanların elinde olmayabiliyor

35 yaşına gelmiş hala böyleyse değişmez ve sem rehabilitasyon merkezi değilsin. Düzelecekse gitsin başka bir yerde düzelsin. Hala soruyorsun hiç mi aklınız yok o kadar mı kimsesizsiniz?

Kime göre , neye göre ilişkinin son demlerindeydiler ?

Söylediğiniz : Evli adamla bile isteye görüşüp , "onların arası zaten kötüydü ; ben olmasam da ilişkileri bitecekti" diyen kadınların bahanesine benzemiş.

beni ilgilendirmez bu durumu evlilikle kıyaslamanız cok saçma ilişkiyi bitirme kararı alan kişi erkek tarafı, ben kimseyi ayırmadım. herkesin basına gelebilir.

Altın çüklü bişey herhalde yoksa neden bu kadar bağımlılık yapsın ki?
Hiç öyle annem babam yok ayaklarına sığınma. İşin gücün var, maddi durumun iyi. Ölüm allahın emri ne yapalım yani her kayıp veren kendini saçma tiplerin peşinde paçavra mı etsin? Git destek al kendini toparla bu altın çük sevdasından da vazgeç. Düzgün biri çıkar karşına mutlaka.

Bence bı daha sakin arkana bakma.. yanlış dala tutunma yazık edersin kendine

beni ilgilendirmez bu durumu evlilikle kıyaslamanız cok saçma ilişkiyi bitirme kararı alan kişi erkek tarafı, ben kimseyi ayırmadım. herkesin basına gelebilir.

Nesi cok farkli mesela? Onlarinki 4.5 yillik bir iliskiymis ve sizinle tanistiktan sonra bitmis. Kiz intihar etmeye falan kalkmis. Sizin su an bizlerden beklediginiz gibi o kizda destek beklemistir belki. Sizin duygulariniz var mesela uzuluyorsunuz o kiz hic uzulmemis midir? Herkesin basina gelmez cunku bu kadar baglarin koparilmadigi, hala gorusulen bir iliski varken kimse bir iliskiye baslamaz. kizin psikolojik sorunlari vardi diyorsunuz ama sizde bile bile kendinizi atese atarken cok saglikli kararlar vermemissiniz.

Nerden biliyorsun son demi ilk demi olduğunu baya baya aldatmissiniz kadını bir de psikopat oldu kadın

Nerden biliyorsun son demi ilk demi olduğunu baya baya aldatmissiniz kadını bir de psikopat oldu kadın
kendini jiletleyen biri normal midir? ya da adama bulduğum yerde bıçaklayacağım seni diyen, yasaklı maddeler kullanan biri. Allah askına bir ay sonra öğrendim diyorum siz bir aylık ilişkinin flörtün, karsı taraf istemediği takdirde hayatında biri oldunu, bitmiş bi ilişkisi olduğunu nasıl anlayabilirsiniz zaten iletişim görüşme kısıtlıyken?

O zaman ayrilirsin , peki çocuk yapmak için uğraşıp gebe kalınca aldırmak . Eşyaları çöpe atıp video çekmek normal midir ?

Ben çocuk meselesine çok takıldım, nasıl kıydınız ya, benim vücudum benim kararım diyecekseniz cevap bile vermeyin Allah aşkına
Çocuk olduğunda aldıracak kadar kendinize uzak olan insanla neden birlikte yaşıyorsunuz, neden birlikte oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…