• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Ablam yok ama bir eltim var ki ablam olsa o kadar severdim.
Çok iyi anlaşırız farklı şehirlerdeyisz ama mutlaka her yaz tatilini beraber yaparız bayramlar da resmi tatillerde hep biraraya gelmeye çalışırız. Telefonlaşır dertleşiriz. Çok şükür karşılıklı anlayışla ikimizde birbirimizi idare ederiz.
Tabi ki dört dörtlük değiliz hiç birimiz ben onun kusurlarını örterim o benimkileri. Varsa bir sorunumuz konuşur yüzyüze çözeriz kızarız birbirimize geçer gider. İçimizde biriktirmez kimseyle dedikodu yapmayız. İyiyiz biz

Çünkü ben sadece ladykuşumla olan ilişkimi değerlendirebilirim. Eltilik müessesesi hakkında daima şeklinde herkesi genelleyen bir çıkarımda bulunamam.
"Kişiye göre değişir" seçeneği olsa oy verirdim ama ikili ilişkiler daima iyi veya daima kötü olamaz.
Ay sot bi eğlendirmiyorsun adamı.

Benim bir eltim var, simdilik iyiyiz ilerisini bilemem :KK69:

Benim henüz ettim yok elti adayı var yolda daha sevgililer :)
Herhangi bi problem yok ama daha şimdiden bi buket çiçekle kayınvalideme gidip seni çok seviyorum diye mesajlara başlamış durumda kendisi. Hadi hayırlısı :)
Bir de kendisinde çözemediğim bir şey var daha sevgililer ve kız oğlanın ailesi ve akrabaları yanında sıfır makyaj hadi tmm yapmak zorunda değil sevmiyordur doğaldır olablr ama her seferinde saçlar yataktan kalkmış gibi tepede topuz kenarları çıkmış elektriklenmiş altta bşka renk eşofman üstte zıt renk badi filan hep böyle geziyor. hadi çok gzl olur kendine güveniyor demekki dersin ama öle de değil. Eleştiriyorum ama merak ediyorum ve şaşırıyorum acaba neden böyle kendine neden hiç özenmiyor yani insan sevgilisinin yanına giderken hiç mi bakmaz kendine çözemedim. Abartılıyor ama bnce. Elti o da yani. Herkes yaptğndan sorumlu

eltim yok hiç olmucakta. bi görümce olarak gelinmizle iyi geçindiğime göre, eltim olsaydı onunlada iyi olurduk belki. benden yana bi sorun olmazdı geçimsiz bi insan değilim. keşke olsaydıda onlarlada gitseydik gezmelere denşzlere pikniklere :KK19:

Benim henüz ettim yok elti adayı var yolda daha sevgililer :)
Herhangi bi problem yok ama daha şimdiden bi buket çiçekle kayınvalideme gidip seni çok seviyorum diye mesajlara başlamış durumda kendisi. Hadi hayırlısı :)
Bir de kendisinde çözemediğim bir şey var daha sevgililer ve kız oğlanın ailesi ve akrabaları yanında sıfır makyaj hadi tmm yapmak zorunda değil sevmiyordur doğaldır olablr ama her seferinde saçlar yataktan kalkmış gibi tepede topuz kenarları çıkmış elektriklenmiş altta bşka renk eşofman üstte zıt renk badi filan hep böyle geziyor. hadi çok gzl olur kendine güveniyor demekki dersin ama öle de değil. Eleştiriyorum ama merak ediyorum ve şaşırıyorum acaba neden böyle kendine neden hiç özenmiyor yani insan sevgilisinin yanına giderken hiç mi bakmaz kendine çözemedim. Abartılıyor ama bnce. Elti o da yani. Herkes yaptğndan sorumlu
oooo sağlam bi eltisiniz.

oooo sağlam bi eltisiniz.
Vlla şuan eltim yok :) kız cana yakın iyi ama muhbbtmz iyi yani ama işte neden böle saçlar tepede filan daha evlenmeden neyine güveniyor anlmadm bn kaynama giderken hep süslü püslü oluyorm ilk tnştğmzda baya özenmişimtm onu Bırak kız kendi sevgilisinn yanndada hep böle herkes aynı olmak zorunda değil ams cdden çok özensiz neden böle merak ediyrm sadece

Benim iki tane var büyüğü ile iyiyim diğeri kendini beğenmiş egolunun teki sürekli kendini herkese sevdirmeye Çalışır oldum olası nefret ederim yapmacık insanlardan :KK48:

Vlla şuan eltim yok :) kız cana yakın iyi ama muhbbtmz iyi yani ama işte neden böle saçlar tepede filan daha evlenmeden neyine güveniyor anlmadm bn kaynama giderken hep süslü püslü oluyorm ilk tnştğmzda baya özenmişimtm onu Bırak kız kendi sevgilisinn yanndada hep böle herkes aynı olmak zorunda değil ams cdden çok özensiz neden böle merak ediyrm sadece
Çok enterasansınız söylemeden edemeyeceğim. Bir şeyine kulp bulamayınca makyajsız haline, kv ye çiçek almasına, saçını bağlama şekline takmışsın Afitap:kahve:

kendine güveniyor neyine güvenecek başka:) en güzelini yapıyo. kendini kimseye beğendirmek zorunda değil demek ki özgüven sahibi ben takdir ettim açıkçası

Iste eltiye cok guzel bir örnek :KK53:

Eltilerimi severim.
Çok farklıyız, başka yerde tanısam arkadaşlık etmezdim, o konuda uygun değiliz ama severiz birbirimizi, mesafeliyiz ama iyi anlaşırız.

Bildirim gelince aklıma geldi bnm de bir eltim var ..Görüsmedigim için hepsini unutmuşum ..:işsiz:

Back