• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?


  • Ankete Katılan
    1.226
ayy eltim yok derdim yok çok şükür. annemden gördüğümü söyleyeyim. hep onun çocukları mükemmel en iyi o bilir. diğer eltisi öğretmen diye onunla samimiyet kurup annemi dışlar. saf ayağına yatar ama alttan hep annemi eleştirir. hep o çile çekmiştir rahatlık annemdedir diye uzar gider bu liste :)
 
Bence eger bi taraf esiyle mutsuzsa diger eltisini cekemiyor ve diger eltisinin de mutsuz olmasını istiyor. Ben boyle gordum hep..
Çok doğru asıl elti kıskançlığı hep böyle başlıyor da. Çevreye kp ona 5 bana 4 bilezik aldı bana istediğim koltuk takımı alınmadı vs vs diye yansıtılıyor
 
Hiç bir şey tek taraflı olmuyor ve iyi iki eltiyi bir arada bulmak çok zor:deli: Ben mesafeli durmaktan yanayım böylelikle pek fazla bir sorunda kalmıyor hatta hhiç sorun kalmıyor
Merhaba merhaba o kadar :rapci:
 
Eltilerimi sevmiyorum allah var bu kadar fesat ve kıskanç insanlar görmedim. Kimsenin etlisine sütlüsüne evine barkina cartina curtuna karışan bir insan insan değilim kimseyle işim olmaz kendi halinde birisiyim. Böyle olmama rağmen arkamdan etmedikleri laflar kalmadı. Allaha havale ediyorum arama mesafe koydum kaynanamda görürsem görüyorum okadar. Oda merhaba nasılsını geçmez.
 
annemle yengem oyle guzel bı muhabbet olusturmuslardı kı ... bende hep oyle olur dıye dusunuyordum
hatta butun eltıler ıyı anlasır sanıyordum, annem yengeme hep kardesım dıye tanıstırırdı eltım bıle demezdı

ne zaman kı benım bı eltim oldu..... :olamaz:

allahım sen bılıyosun olayı :dua:
bence eltı sorunu buyuklerden kaynaklanıyor , mesela benım kayınvalıdem ....
eltımle kaynım bosanmıstı ben evlendıgımde eltımın hakkında namusuna kadar laf soyleyıp durdu ne kadar susturmaya calıssakta,ben evlendıkden 10 gun sonra kaynımla barısıp yenıden evlendıler bız cok ıyı arkadas olduk :KK70: olmustuk...

ama bıgun bı baktım eltım benımle konusmuyor ve eltımın golgesıne kursun sıkan kayınvalıdem onun kankası olmus :KK70: ustelık kayınvalıdem benle konusmuyor :KK70:

demekkı 2 kısıye yetecek sevgısı ıyılıgı yok dedım , hakkında konustuklarından dolayı bana mahcup ve eltımle bu sebeple yakın olmamı ıstemıyor dıye tahmın edıp anlayısla gorusmeyı kestım :KK70: napım


coook doluyum cook :işsiz:
Aynı şey bizde de yaşandı ilk evlendugumuzde eltim benle arkadaş olmaya çalıştı. Kaynanam sürekli beni kenara çekerek onunla konuşma o çok kötü bi insan daha neler neler bi sürü şey söyledi . Ama sonra bı baktım kaynanam o eltimle can ciğer olmuş hergün evine gidiyor. Allah görüyor hicbirsey demiyorum
 
3 tane eltim var. Birisi kayinvalideme küsünce hepimize de küstü. Bayramlarda da görmüyoruz. Biriyle bayramdan bayramdan kv de görüşüyoruz. Biriyle aynı binadayim. Başka şehirden geldiğim için eşim yabancılik cekmeyeyim diye eşim istedi. Bende zaten kiraciyiz uzun durmayız diye ilk başta ikna ettiğim halde sonradan kabul ettim. Annemle yaşıt bu eltim. Kv demden çekmiş. Onun hazmedemedikleri vardı. Laf falan söylerdi ama takmazdim. Biz ne zaman ki bebek düşünmeye başladık. Kadın bambaşka birine döndü. Sürekli ortamlarda sorular sormaya başladı herkesin içinde. Yok hormonlarin nasıl? Yok hamile misin? Vb cogaltilacak sorular. Ki bunlar komsularin yanında köyden bilmem kim gelmiş ilk kez görmüşüm onların yanında sorulan sorular. Sohbet grubunda arkadaşım hamile kalır. Bana söylemez. Arkadaşım der ayşe beni arardi hayırlı olsun diye. O da bilerek söylemedim diyo. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben en son görüşmedim. Eşimi arayip soylemedigini bırakmadı. Eşim de beni savununca eşime küsmüş. Neymiş eşim beni savunmus. Ki bariz bi yalanini gördüğü icindi. Anlatsam bitmez. Zaten bunun yüzünden stres bindi bindi üstüme. Ne zaman görüşmeyi kestim kafamı dağıttim hamile kaldım. Bu kadar şeye rağmen de bitane kotu sözüm yoktur sadece görüşmeyi kestim. Ama kadının ağzı durmadi. Sanki mecburum ona. Demek ki düşmeyegor herkesin gerçek yüzünü anlıyorsun dedim bende. Evlenmeden aynısını düşünüyordum. Eltilikle alakasi yok kisilikle diye. Simdi ikisinin de etkili oldugunu dusunuyorum. Bazı insanlar geçmişte yasadiklarinin etkisinden kurtulamadıklari için acısını eşinden cikartamiyorsa; dişini kolay birine geçirmeye çalışıyorlar. Yani bu işler mutsuz insan işleri. Sen benden 35 yıl önce evlenmissin aynı jenerasyon değiliz ki. Daha ortada fol yok yumurta yok. Bana ben bu yaşıma kadar yapacagimi yaptım diyor. Benden laf duymaya çalışıyor. Düsseler bakmam demeye getiriyor. Yok ben sasirdim seni nasil ayri eve cikardi. Bizim orda kv kucuk ogluyla durur diyor. Dogmadigim yılların ceremesini mi cekeyim? Bitmez yani anlat anlat. Allah akıl fikir versin. Böyle durumlarda kendi tutumun kadar eşinin tutumu da çok önemli.
 
Bende elti yok olsa da takmazdım onu eğer kıskanç çirkef bişey olsa ben lafımı esirgemeyen bi insanım o yüzden öter öter susardı...Ben de görümce var benden 3 yaş büyük ama aramız iyi bizde kıskançlık fesatlık laf sokma çekememe yoktur hamd olsun rabbime...
 
bi de fahri eltiler var onlarda problem oluyor bazen, eşin arkadaşlarının karıları, eşin kuzenlerinin karıları falan...:KK53::KK53:
 
Eltim Yok ama disardan gördügüm kadariyla geneli birbirini kiskaniyor ve cekemiyor hep sorunlar oluyor aralarda :))
 
kayinbiraderimle ciktigi siralarda mesafeli zannettigim , fakat evlendikten sonra kankim olan hatun .... seni seviyorum . Herkeste farkli oluyor bence, kimi iyi niyetli , karsi taraf daha degisik(!) olunca pürüzler olabiliyor , cevremizde muhakkak vardir örnekleri.
ama ben cok sükür kafa dengime denk geldim .
 
Bende 3 eli var genelde kıskançlık hast var çekemiyorlar ne yapalim
 
ladyamore ladyamore eltimi severim demişsin ama S shot kadını umursayıp oy nile vermemiş:KK70:
Çünkü ben sadece ladykuşumla olan ilişkimi değerlendirebilirim. Eltilik müessesesi hakkında daima şeklinde herkesi genelleyen bir çıkarımda bulunamam.
"Kişiye göre değişir" seçeneği olsa oy verirdim ama ikili ilişkiler daima iyi veya daima kötü olamaz.
 
Bir etliye sahibim yurt disinda lar o yüzden pek samimi değilim senede bir geliyorlar elimden geleni yaparım yemegiydi hediyesiydi ama pek yarandigim söylenemez kendini beğenmiş bir tavrı vardır avrupa dan geldim havası ama umursamam zaten öyle konuşmaz etmez soğuk davranır
 
Ayy eltisii olmayanlarr.. Ne mutluu sizee Bende bir eltii var ki Allah düşmanıma vermesin, üstelik aynı evde yaşıyoruzz. Kendisi sürekliii eşiyle yaptıklarını anlatır, nereye gittiklerini, işte şunu aldı bana, şöyle dedi bana, yok ölüyor benim için vs vs, ki bunların yarısı hayal ürünü. Bananee kardeşimm senin eşinle olan özelinden.. Her zaman kendisini kıskanmamı istemiştir. Ama ben eşimle mutluyum çok şükürr. Onu kıskanmadığım için deliii oluyor, ondan sonrada kv ve görümceye fitneliyorr beni, yalanlar söylüyor Hem fesat hem yalancı..
Aynı evde mi yaşıyorsun allah kolaylık versin
 
Back