Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru asıl elti kıskançlığı hep böyle başlıyor da. Çevreye kp ona 5 bana 4 bilezik aldı bana istediğim koltuk takımı alınmadı vs vs diye yansıtılıyorBence eger bi taraf esiyle mutsuzsa diger eltisini cekemiyor ve diger eltisinin de mutsuz olmasını istiyor. Ben boyle gordum hep..
Aynı şey bizde de yaşandı ilk evlendugumuzde eltim benle arkadaş olmaya çalıştı. Kaynanam sürekli beni kenara çekerek onunla konuşma o çok kötü bi insan daha neler neler bi sürü şey söyledi . Ama sonra bı baktım kaynanam o eltimle can ciğer olmuş hergün evine gidiyor. Allah görüyor hicbirsey demiyorumannemle yengem oyle guzel bı muhabbet olusturmuslardı kı ... bende hep oyle olur dıye dusunuyordum
hatta butun eltıler ıyı anlasır sanıyordum, annem yengeme hep kardesım dıye tanıstırırdı eltım bıle demezdı
ne zaman kı benım bı eltim oldu.....
allahım sen bılıyosun olayı
bence eltı sorunu buyuklerden kaynaklanıyor , mesela benım kayınvalıdem ....
eltımle kaynım bosanmıstı ben evlendıgımde eltımın hakkında namusuna kadar laf soyleyıp durdu ne kadar susturmaya calıssakta,ben evlendıkden 10 gun sonra kaynımla barısıp yenıden evlendıler bız cok ıyı arkadas oldukolmustuk...
ama bıgun bı baktım eltım benımle konusmuyor ve eltımın golgesıne kursun sıkan kayınvalıdem onun kankası olmusustelık kayınvalıdem benle konusmuyor
demekkı 2 kısıye yetecek sevgısı ıyılıgı yok dedım , hakkında konustuklarından dolayı bana mahcup ve eltımle bu sebeple yakın olmamı ıstemıyor dıye tahmın edıp anlayısla gorusmeyı kestımnapım
coook doluyum cook![]()
Niye hamiş
Senin eltin mi vardı?bende bi elti var ki.
evlerden ırak
Çünkü ben sadece ladykuşumla olan ilişkimi değerlendirebilirim. Eltilik müessesesi hakkında daima şeklinde herkesi genelleyen bir çıkarımda bulunamam.
Aynı evde mi yaşıyorsun allah kolaylık versinAyy eltisii olmayanlarr.. Ne mutluu sizee Bende bir eltii var ki Allah düşmanıma vermesin, üstelik aynı evde yaşıyoruzz. Kendisi sürekliii eşiyle yaptıklarını anlatır, nereye gittiklerini, işte şunu aldı bana, şöyle dedi bana, yok ölüyor benim için vs vs, ki bunların yarısı hayal ürünü. Bananee kardeşimm senin eşinle olan özelinden.. Her zaman kendisini kıskanmamı istemiştir. Ama ben eşimle mutluyum çok şükürr. Onu kıskanmadığım için deliii oluyor, ondan sonrada kv ve görümceye fitneliyorr beni, yalanlar söylüyor Hem fesat hem yalancı..
Niye hamiş![]()