Canım bacak hareketleri yap, yürüyüş bandı çok iyi geliyor sadece sıkılaştırma istiyosan 1 ay squat yap çok etkiliAynen balım ya hem göbek hem de iç bacak. Yani bacaklarım beni daha çok sinir ediyone zaman dal gibi bacaklarım olacak. Kızlar bilen bi el atsınnnn
Bakıcam ablam baslıcamCanım bacak hareketleri yap, yürüyüş bandı çok iyi geliyor sadece sıkılaştırma istiyosan 1 ay squat yap çok etkili
Hoş geldin tatlım, ne ararsan varCok guzel ve faydali bir konuya benziyor bende geldimm
Canım o bir ayı bulabilir, diğer içecek tarifi verdim ya o bir haftada 3-4 kilo rahat götürürTamamdır canim sagolasin bende deneyim sence sporla kac gunde etkisini görürüm.
Tadı cok mu kötüCanım o bir ayı bulabilir, diğer içecek tarifi verdim ya o bir haftada 3-4 kilo rahat götürüryarım mekik yap yanı sıra nefes kontrolü yap, yatarken nefes al dizlerine doğru kalkarken nefes ver ve göbeğine odaklan
İçeceğin miTadı cok mu kötü
Valla zayıflatacaksa icecemİçeceğin misoğuk olarak içtiğinizde bi benzetme yapardım amaaa mideniz bulanmasın yok ya o kadar kötü değil zaten bir bardak insan katlanıyor gerçekten işe yarıyor, hedefe kitlen iç, ama malzemeyi dediğim sırayla koy yoksa acı olur
Annemler 'sen zayıfladın ya iki günde' dedilerValla zayıflatacaksa icecem
Yeni nickin de hayırlı olsun canım bu arada düğün var eve gidip hazırlanmam lazim
Kaş ve kirpik içinde varsa ben de talibim
Kaş kirpik için badem yağı sürün hatunlarKaş ve kirpik içinde varsa ben de talibim
Canım hoş geldin, bize eşlik etmek istersin diye düşündümAaa teşekkür ederim beni de etiketlemişsiniz, güzel olmuş takip edicem bu başlığı sık sık :)
Hoş geldin canımOooo süper konu bende geldimmm.. :)
canim bu konular cok ilgimi cekiyor ama usengecligimden yapamadım hic..Başta segazel olmak üzere, şimdi hep birlikte bir çalışma yapacağızşuan yaşam koçunuz olarak bir yöntem geliştirdim herkes bir ajanda ya da bir defter alsın, üzerine tarih atacak her gün için bir sayfa akşam işinizi bitirip, yatağınızın üzerine oturduğunuzda bi nefes alıp verin, sonra o gün için 10 tane şükür yazacağız, şöyle;
*Allah'ım bana gören gözler bahşettiğin için şükürler olsun
*Allah'ım karşıma hayırlı insanlar çıkarttığın için şükürler olsun....
Herkes istediği şeylere şükür etsin, saçma olur, küçük olur, her gece 10 tane yazın uyuyun
Sabah kalkınca ilk iş o 10 şükrü okuyun
Güne başlayın
Bakın mucizeler ardısıra nasıl gerçekleşiyor