Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Aynen balım ya hem göbek hem de iç bacak. Yani bacaklarım beni daha çok sinir ediyo ne zaman dal gibi bacaklarım olacak. Kızlar bilen bi el atsınnnn
Canım bacak hareketleri yap, yürüyüş bandı çok iyi geliyor sadece sıkılaştırma istiyosan 1 ay squat yap çok etkili

Tamamdır canim sagolasin bende deneyim sence sporla kac gunde etkisini görürüm.
Canım o bir ayı bulabilir, diğer içecek tarifi verdim ya o bir haftada 3-4 kilo rahat götürür yarım mekik yap yanı sıra nefes kontrolü yap, yatarken nefes al dizlerine doğru kalkarken nefes ver ve göbeğine odaklan

Tadı cok mu kötü
İçeceğin mi soğuk olarak içtiğinizde bi benzetme yapardım amaaa mideniz bulanmasın yok ya o kadar kötü değil zaten bir bardak insan katlanıyor gerçekten işe yarıyor, hedefe kitlen iç, ama malzemeyi dediğim sırayla koy yoksa acı olur

Valla zayıflatacaksa icecem

Aaa teşekkür ederim beni de etiketlemişsiniz, güzel olmuş takip edicem bu başlığı sık sık :)
Canım hoş geldin, bize eşlik etmek istersin diye düşündüm kulüpteki bütün tatlı hanımları topluyorum buraya

Oooo süper konu bende geldimmm.. :)
Hoş geldin canım teşekkür ederim

canim bu konular cok ilgimi cekiyor ama usengecligimden yapamadım hic..

sende güzel etkileri olduysa bize de soyleyebilir misin :)

Hanımlar ,bu konuda yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder, hem birbirimize bişeyler katmış oluruz sende 1 elma bende 1 elma olsa, sen bana bir elmanı versen ben sana bir elmamı versem yine ikimizde de birer elma olacak
Fakat sende 1 bilgi bende 1 bilgi varsa, sen bana 1 bilgi ben sana 1 bilgi versem, ikimizde de ikişer bilgi olur
Sevgi hakkında insanların birbirini sevmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler sevilmeye layıktır, sevdiğiniz kişi/kişiler için neler yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…