Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Oooo yeni topic, alırım bi dal :))) Yepisyeni topiğin hayırlı uğurlu olsun hepiciğimizeee.
Bebem senin her şeye bir çözümün vardır eminim, bu yüzden artık benim tüm müracaatlar sana, malum bu aralar sorunlara fazla gömüldüm kendime hayrım dokunamıyor.

Hmm sorunları listeleyelim de sen bir bak istersen

-İnanılmaz enerji düşüklüğü yaşıyorum, uyku sorunum var, uyuduğumdan bir şey anlamıyorum uzun zamandır.
-Bu ara tahammülüm azaldı insanları tersleyebiliyorum ve bazen kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum hayattan soğudum desem yeridir.
-Evle ve annemle ilgilenirken kendimi unuttum bakımlarımı ihmal ettim onları tekrar düzene koymak istiyorum, biri beni dürtmeli "hadi bacım bakım zamanı " diye. (Saç, vücut, cilt ne ararsan kombine bakım yapmak istiyorum) Aha tam bu haldeyim şimdi
- Ailemin yanına geldiğimden beri zayıfladım iyice, zor bela 4 kilo almıştım 3'ü uçtu gitti iki ayda onları geri 5 kilo olarak almak istiyorum.
- Ders çalışmam lazım, okul kendi kendine bitmiyor ama benim enerjim yok.
- Kendime güvenim yerle bir, kendimi tekrar sevilmeye ve değer verilmeye layık bi hatun olarak görmek istiyorum ama nasıl ve nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.
...............Kısacası bana yeni bir ben lazım eski bende gözüm yok

bunları halledeyim şimdilik listenin geri kalanını o zaman yazarım.
Ve en azından çok şükür iş problemim yok, az biraz psikolojik danışmanım eğitim ve iş konusunda elimden geldiğince destek olmaya çalışırım ihtiyacı olanlara.

Hanımlar ne demiştik her konuda gelişmek, değişmek .. yani sadece fiziksel görüntü değil bunun için de planlarım var elbet kitap , şiir , makale vb türlerde okuma yapma etkinliği sinema film vb izlemek etkinliği, şarkı türkü tavsiyeleri, takı tasarımı, heykel, resim gibi el becerileri

Öncelikle hoş geldin canım benim, teşekkür ederim güzel düşüncelerin için birincisi sevilmeye değer olmasan, ben /biz seni sevmezdik, demek ki buna değersin uyku problemin için gece yatmadan adaçayı iç bir bardak ve uyku duası oku 3 defa ' Allah'ım Sen'in emrinle ölür, Sen'in izninle dirilirim ', anlamı şu; uku yarı ölüm halidir, uyumak için Allah'tan izin istiyorsun, uyanmak da yeniden dirilmektir, uyanmak için Allah'tan lütuf istiyorsun ,müthiş etkili
Enerji düşüklüğün için hergün 500 tane ya hayy zikri yap, işlerin yoluna girsin diye
1000 tane ya Fettah, kendini sevmek ve başkalarının seni sevmesi için 400 tane ya vedud, ve ilim için de 1000 tane ya alim, okuyacaksın beybi
Bakım için de şöyle düşün; kendin için bakım yapmıyosan da seni görmek zorunda kalan insanlar için kendine bak en azından kalkınca. Yüzünü yıkarken ya hayy ya nur de yüzüne suyu çarp, 3 defa yüzünü yıka dişini fırçala bi silkin şöyle; ' Allah da ne güzel yaratmış, ohh mis sefam olsun ' de

Bisquits yaaa seni yerim supersin kuzu aynen her alanda kendimizi gelistirelim elimden geldigince cok girmeye calisyrm topige bir seyler yapalim beraber zayiflamanin disinda da.
canım benim, aynen hem ruhumuzu besleyelim hem aklımızı ilmimizi geliştirelim, hem dee güzel olalım..hiç bir şey yapamazsak güzel bir söz okuyalım, karşılıksız ufak iyilikler yapalım, şükredelim boll boll

Başta segazel olmak üzere, şimdi hep birlikte bir çalışma yapacağız şuan yaşam koçunuz olarak bir yöntem geliştirdim herkes bir ajanda ya da bir defter alsın, üzerine tarih atacak her gün için bir sayfa akşam işinizi bitirip, yatağınızın üzerine oturduğunuzda bi nefes alıp verin, sonra o gün için 10 tane şükür yazacağız, şöyle;
*Allah'ım bana gören gözler bahşettiğin için şükürler olsun
*Allah'ım karşıma hayırlı insanlar çıkarttığın için şükürler olsun....
Herkes istediği şeylere şükür etsin, saçma olur, küçük olur, her gece 10 tane yazın uyuyun
Sabah kalkınca ilk iş o 10 şükrü okuyun
Güne başlayın
Bakın mucizeler ardısıra nasıl gerçekleşiyor

Aynen balım ya hem göbek hem de iç bacak. Yani bacaklarım beni daha çok sinir ediyo ne zaman dal gibi bacaklarım olacak. Kızlar bilen bi el atsınnnn
He ya ic bacak bendede var kuzum senin ne kadar için bacak onun için ben sumo squat yapiyorum sanada tavsiye ederim canim
Bide işte yemege içmeye dikkat etmek lazım

Harikasinnn

Cok guzel ve faydali bir konuya benziyor bende geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…