Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Malesef öyle. Yani bi 3-4 kilo versem yetecek ama olmuyor
moralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayım

yatmadan önce yapıyorum o zaman cok tesekkurler :)

Sen benim yasmin1985 arkadaşıma fıçı diyemezsin güzel konuş yasminime, yasemin çiçek ismi biliyosun değil mi, ne kadar güzel kilolar giderken psikolojiler de özsaygı da gitmesin

Bi söz var; dünya bu kimse bilmez fendini
Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini
Burada herkes gerçek hayatlarında olduğu kişilerden daha gerçek neden mi
Çünkü içinde bulunduğumuz toplumun ve onu algılayışımızın ortak ürünü olan etiketlerimizden sıyrıldık özgürüz. Olmak istediğimiz kişileriz, gardımızı indirdik çünkü tehdit altında değiliz yani toplumsal baskı
Bunların isimleri var sinizm mobbing vs bunlar gelişmemiş toplumlarda görülen durumlar maalesef ben bunun çaresini buldum sadece bana güvenin ve olmak istediğiniz kişi olarak davranın

İstersen özele geçebiliriz Canım benimmmm ben seni çok seviyorum, ve herkes de sevecek yoksa onları sopayla kovalarımm
Neden başka insanları bu kadar hayatının merkezi yapıyorsun evet bayan ,sen

Napayım balım, lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine
İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.

Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin

Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin

Valla inşallah canlarım

yasmin1985 yaaaa öyle deme kendine ablacım. Yolun başındasın ama yolun sonunda fıstık gibi olacaksın bak gör

İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.
Aha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorum

Aha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorum
Güzeller herkes kendi davranışının müsebbibidir, yani herkes kendi davranışlarından mesul, sorumlu siz kendi davranışınızdan emin olun, iyi niyetli doğru olduğundan emin olun sonra övgüye de yergiye de kulaklarınızı tıkayın kendi değerinizi bilin, her lafın içinde olmayın (burası hariç burası bizim dünyamız) ben size özelden taktik vereyim gelin

Sonuçta kimseye muhtaç degilsiniz, kimse size ekmek aş vermiyo, sizin varlığınız kimliğiniz kimseye bağlı değil onlar olmasa yok mu olacaksınız yok öyle bir şey, onları kendi vicdanlarına hapsedin, nasıl mı? İşte bu topiği bunun için açtım kendine yetmeyi öğreneceksiniz ve hâlâ insan olacaksınız bu arada ben düşmanlarıma daha çok dua ederim hemde gooddua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…