- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Valla sevilmeye layık olmak çok göreceli bişey bence abla. Yani içi fesatlık dolu olan insanı bile seven varken,tek derdi insanları mutlu etmek olan birinin seveni yeri gelir olmaz mesela. Yani bu tarz şeylerin pek kalıbı olmadığını düşünsem de; ben daha çok bana yüreğiyle gelen,bana pozitif enerji veren,benim iyiliğimi düşündüğünü hissettiğim,bana her koşulda yardım edebileceğini bildiğim,bir gülümsemesinin bile bana yeteceğini bildiğim insanları severim. Yani daha çok manevi açıdan.Hanımlar ,bu konuda yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder, hem birbirimize bişeyler katmış oluruz sende 1 elma bende 1 elma olsa, sen bana bir elmanı versen ben sana bir elmamı versem yine ikimizde de birer elma olacak
Fakat sende 1 bilgi bende 1 bilgi varsa, sen bana 1 bilgi ben sana 1 bilgi versem, ikimizde de ikişer bilgi olur
Sevgi hakkında insanların birbirini sevmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler sevilmeye layıktır, sevdiğiniz kişi/kişiler için neler yapabilirsiniz
Eğer bir insana duamda yer veriyorsam o insanı kesin çok seviyorumdur. Ve bi insan bana duasında yer veriyorsa kesin çok seviyordur:)
Valla benim yapabileceklerimin bi sınırı yok. Çok severim ve gözümün alıp alamayacağı her şeyi yapabilirim:)