Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Hemen bugün deneyeyim:) neye iyi geliyor peki sivilce için mi? Yumuşak cilt için mi leke için mi??
Valla canim lekeyede iyi geliyo yuzumude parlatiyo
Ben tabi daha değişik yapiyorum vereyim hemen tarifimi
Zaten kahveyi çok severim ictikten sonra içine bi cay kaşığı bal bal yoksa yağ da olur sivi yağ bazen her ikisini katiyorum
2 damla kadarda limon damlatiyorum çok değil ama sana zarar veriyomus sanırım
Parlatmasi için birazciksoda da katabilirsin gerek yok dersen bunlar yeter
Sonra sürüyorum 20 dk bekletiyorum sonra mis gibi yikiyorum
Sikilastirici da etkisi var

Ay çok güzel denicem evet limon mahvediyor ama diğerleri tam denemelik:)) teşekkür ederim

Ay çok güzel denicem evet limon mahvediyor ama diğerleri tam denemelik:)) teşekkür ederim
Ne demek balımm
İnşAllah çok çok faydasini görürsün
Limon konusunda diğerlerinin hepsini koy
Yunusacik bembeyaz oluyo yüzüm bunlarla ugrasali fondotenleri hep çöpe attım
Ayrıca yüz beyazligi istersende pirinç suyu da ıyi geliyo

Peki bu yontem siyah noktalara da faydali mi?

Yaa ne güzel darısı başıma ben de bb krem kullanıyorum çok ama artık istemiyorum kullanmak,kendisi güzel olsun inşallah cildimin

Rezene kaynatiyorum.Cocuklari emzirirkende icerdim..Bi zararini olmamisti simdiye kadar.Korku saskinlik degisik bi moddayim.
Aslında rezenenin sakinleştirici ve vücut sistemini düzenleyici etkisi vardır, belki ödem ya da regl dönemi ya da psikolojik olabilir, bi muayene ol istersen

Cilt için benim tarifim, siyah noktalara iyi geliyor, cildi yumuşatıyor, gözenekleri sıkılaştırıyor bebek cildi gibi oluyor, kendinizi öpmek isteyebilirsiniz bile
Acaba versem mi herkese bu tarifi,ya da tek ben mi kullansamm herkes tek beni öpmek istesin

tşk ederim cnm

Merhabaaaa canlarimmm yine gene hep beraber burdayiz oleyyyy. Yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis hafi hayirli ugurlu olsun yeni topigimiz
Canım benim hoş geldin sefalar getirdin bir çatı altında toplandık yine teşekkür ederim inşallah bütün dertlerimizi elbirliğiyle halledeceğiz

Çok teşekkür ederim canım beni etiketledigin için şuan diyetteyim bugün kaçamaklar olur gibi geliyo banaburdan okuyan arkadaslara hamur işini azaltın bol su için sebze yemekleri tercih edin diyorum herkese güzel bi hafta diliyorum

Hoş geldin canım, teşekkür ederim güzel bilgilerin için kaçamak yaptığında 2saat sonra tarçınlı yoğurt ye o suçunu bastırır

Cilt için maske tarifim; Türk kahvesi için ya da azıcık su ve biraz kahveyi telve haline getirin, içine zeytin yağı ekleyin, nemlendirici kıvamında olsun çok cıvık olmasın çok katı da olmasın. Sonra yüzünüze sürün 10-15 dk bekleyin, sonra da peeling yaparak yani yüzünüze hafif bastırıp daireler çizerek ovun, bu şekilde üfeleyin ve yüzünüzü yıkayın. Ben banyodan önce yapıyorum hem yağ hem kahve daha rahat temizlensin diye ama duşa girmeyecekler bitkisel sabunla temizleyebilir

Özellikle B bitutampapatya ve diğer acil kilo vermek isteyenler , iki bardak su kaynatın, içine 1.5-2 tatlı kaşığı yeşil çay atın içine limon sıkın isteyen kabuğunu da içine katabilir, bi 5-7 dk bekletip süzün. İçine sade maden suyu 200 cl lik bir şişe yani katın isteyen içebilirim diyen sıcak içsin isteyen dolaba koysun ice tea gibi içsin, iki seferde için bi sabah bi akşam, tek seferde içmeyin. Ben iki gün yaptım bugün sade yeşil çay içiyorum, yarın tekrar iki gün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…