Kili bende çok seviyorum canim
Kahve telveside iyi geliyo.
Rezene kaynatiyorum.Cocuklari emzirirkende icerdim..Bi zararini olmamisti simdiye kadar.Korku saskinlik degisik bi moddayim.Canım hangi bitkiyi kullandın, öyle rast gele kullanırsanız faydadan çok zarar getirebiliyor
Valla canim lekeyede iyi geliyo yuzumude parlatiyoHemen bugün deneyeyim:) neye iyi geliyor peki sivilce için mi? Yumuşak cilt için mi leke için mi??
Ay çok güzel denicem evet limon mahvediyor ama diğerleri tam denemelik:)) teşekkür ederimValla canim lekeyede iyi geliyo yuzumude parlatiyo
Ben tabi daha değişik yapiyorum vereyim hemen tarifimi
Zaten kahveyi çok severim ictikten sonra içine bi cay kaşığı bal bal yoksa yağ da olur sivi yağ bazen her ikisini katiyorum
2 damla kadarda limon damlatiyorum çok değil ama sana zarar veriyomus sanırım
Parlatmasi için birazciksoda da katabilirsin gerek yok dersen bunlar yeter
Sonra sürüyorum 20 dk bekletiyorum sonra mis gibi yikiyorum
Sikilastirici da etkisi var
Ne demek balımmAy çok güzel denicem evet limon mahvediyor ama diğerleri tam denemelik:)) teşekkür ederim
Peki bu yontem siyah noktalara da faydali mi?Valla canim lekeyede iyi geliyo yuzumude parlatiyo
Ben tabi daha değişik yapiyorum vereyim hemen tarifimi
Zaten kahveyi çok severim ictikten sonra içine bi cay kaşığı bal bal yoksa yağ da olur sivi yağ bazen her ikisini katiyorum
2 damla kadarda limon damlatiyorum çok değil ama sana zarar veriyomus sanırım
Parlatmasi için birazciksoda da katabilirsin gerek yok dersen bunlar yeter
Sonra sürüyorum 20 dk bekletiyorum sonra mis gibi yikiyorum
Sikilastirici da etkisi var
Yaa ne güzel darısı başıma ben de bb krem kullanıyorum çok ama artık istemiyorum kullanmak,kendisi güzel olsun inşallah cildiminNe demek balımm
İnşAllah çok çok faydasini görürsün
Limon konusunda diğerlerinin hepsini koy
Yunusacik bembeyaz oluyo yüzüm bunlarla ugrasali fondotenleri hep çöpe attım
Ayrıca yüz beyazligi istersende pirinç suyu da ıyi geliyo
Aslında rezenenin sakinleştirici ve vücut sistemini düzenleyici etkisi vardır, belki ödem ya da regl dönemi ya da psikolojik olabilir, bi muayene ol istersenRezene kaynatiyorum.Cocuklari emzirirkende icerdim..Bi zararini olmamisti simdiye kadar.Korku saskinlik degisik bi moddayim.
tşk ederim cnmAhaha başlayalım o halde topik güzelleri, herkes tavsiye istediği konuyu yazabilir ve tavsiyesi olan da tavsiyesiniben mesela cildim için yeşil çay içiyorum, az ya da çok uyuyunca gözlerde çirkin bir görüntü oluyor ya çiğ patatesi iki dilim kesin yuvarlah şekilde, koyun gözlerinizin üzerine 3-5 dk da gözler müthiş
Canım en az iki çalışanı olan bi iş yeri ile görüş, maaşımı ve.sigortamı işkur yatıracak burda çalışayım diye iep diye bi program var
Rica ederim tatlım :)tşk ederim cnm
Canım benim hoş geldin sefalar getirdinMerhabaaaa canlarimmm yine gene hep beraber burdayiz oleyyyy.Yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis hafi hayirli ugurlu olsun yeni topigimiz
Evet Canim bende bb nin fondotenlerini kullanıyordumYaa ne güzel darısı başıma ben de bb krem kullanıyorum çok ama artık istemiyorum kullanmak,kendisi güzel olsun inşallah cildimin
İyi geldi benimkere canim ama tam sonmediPeki bu yontem siyah noktalara da faydali mi?
Hoş geldin canım, teşekkür ederim güzel bilgilerin içinÇok teşekkür ederim canım beni etiketledigin içinşuan diyetteyim bugün kaçamaklar olur gibi geliyo bana burdan okuyan arkadaslara hamur işini azaltın bol su için sebze yemekleri tercih edin diyorum herkese güzel bi hafta diliyorum
Tarçınlı yoğurt yapıyorum bu ara zaten iyi geliyo gece yatmadan yiyorumHoş geldin canım, teşekkür ederim güzel bilgilerin içinkaçamak yaptığında 2saat sonra tarçınlı yoğurt ye o suçunu bastırır