Hicri aylar oluyor galiba.Yarın Muharrem ayının biri:)Ay takvimi takip ediyorum ordan biliyorum:)
Arkadaşlar terazi burcunda yeniay yazın googlea zeynep turanın yorumlarını okuyun. Bazıları felaket senaryosu yazmış ben onun yorumlarnı beğendim.
Hoşgeldin canısıııı çok özledik seni be sensiz çok sönüktü buralarCanım benim çok özledim ben de sizleriokulun işlemleri ile uğraşıyorum, muafiyet felan.. öğrenci işleri bilirsin hep işleri aksatır ama artık sizlerleyim
Evet hicri takvim de ay takvimine göre işliyor. Açık kapalı gün takip ediyorum genelde. Bir de ben ay takvimine göre bakım yapmaya çalışıyorum, ayın bulunduğu burca göre günlerin özellikleri var internetten araştırırsan bulabilirsin. Biraz meraklıyım bu konulara o yüzden her türlü enerjisel çalışmayı öğrenmeye çalışıyorum:)) Yararını da görürüm inşallah.Hicri aylar oluyor galiba.Yarın Muharrem ayının biri:)
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) Acik-kapali günleri kendi yönteminizle bulabiliyor musunuz?Evet hicri takvim de ay takvimine göre işliyor. Açık kapalı gün takip ediyorum genelde. Bir de ben ay takvimine göre bakım yapmaya çalışıyorum, ayın bulunduğu burca göre günlerin özellikleri var internetten araştırırsan bulabilirsin. Biraz meraklıyım bu konulara o yüzden her türlü enerjisel çalışmayı öğrenmeye çalışıyorum:)) Yararını da görürüm inşallah.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) Acik-kapali günleri kendi yönteminizle bulabiliyor musunuz?
Gece-gunduz farkını biliyorum.Peki miladi gune nasıl çeviriyorsunuz?Açık kapalı günler zaten hicri takvime göre sabit sadece miladi güne çeviriyorum. Bir de gece gündüz farkı var onu dikkate alıyorum, bu akşamın 1 muharrem gecesi olması gibi yani.
Gece-gunduz farkını biliyorum.Peki miladi gune nasıl çeviriyorsunuz?
Hoşgeldin, bir dua ile birlikte Fettah esması çekelim dedik duayı da aynı yerde paylaştım bakabilirsin ona da.Arkadaşlar merhaba,
Ya fettah okuyacaksınız galiba.. beni de ekleyebilirmisiniz liste yapıyorsanız
Diyanet takviminden, sitesinde var. Yani bu gün ne diye bakıyorum sonra da açık gün tablosina örneğin 1 muharremse tabloya bakıyorum açık mı değil mi diye bu kadar. Gece gündüz farkı da sadece hicri takvimde günün akşam ezanıyla birlikte gece başlıyor olması, önce gecenin gelmesi. Yani bu gece 1 muharrem gecesi oluyor ya ondan bahsediyorum. Perşembe akşamı dinimize göre cuma gecesi olma durumu işte.
Hoşgeldin, bir dua ile birlikte Fettah esması çekelim dedik duayı da aynı yerde paylaştım bakabilirsin ona da.
Yok hicri takvimde yazmıyor açık mı değil mi. Açık günler tablosu var internette yıllar önce onu kaydetmiştim açık kapalı kısmında bu tabloya bakıyorum, hicri gün için de diyanetin tekvimine bakıyorum.Kusura bakmayın çok soru sordum ama daha iyi anlamak için son bir soru daha sormak istiyorum.Tam anlayamadım takvimde mi yazıyor açık- kapalı diye?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederim, buldum listeyi:)Yok hicri takvimde yazmıyor açık mı değil mi. Açık günler tablosu var internette yıllar önce onu kaydetmiştim açık kapalı kısmında bu tabloya bakıyorum, hicri gün için de diyanetin tekvimine bakıyorum.
Biz burda çok yalnız kaldık kimse bizimle ilgilenmedi
canım benimm ben de çok çok özledim siziiHoşgeldin canısıııı çok özledik seni be sensiz çok sönüktü buralar
Hosbuldum tesekkur ederim.
Ilk dakikadan biraz sacma olcak ama kizlar size bisi sorcam.
Bi suredir bitki caylari kullaniyorum(gogus kucuklugunden sebep) hic bi gelisme yokken bugun sabah bi uyandim bi gogsum digerinden cok daha sis ve dolgun olmus bi gecede.
Bu bi hastalik belirtisi olabilirmi sizce?
Cilt için maske tarifim; Türk kahvesi için ya da azıcık su ve biraz kahveyi telve haline getirin, içine zeytin yağı ekleyin, nemlendirici kıvamında olsun çok cıvık olmasın çok katı da olmasın. Sonra yüzünüze sürün 10-15 dk bekleyin, sonra da peeling yaparak yani yüzünüze hafif bastırıp daireler çizerek ovun, bu şekilde üfeleyin ve yüzünüzü yıkayın. Ben banyodan önce yapıyorum hem yağ hem kahve daha rahat temizlensin diye ama duşa girmeyecekler bitkisel sabunla temizleyebilir
Bi etki var mı sahi pek güvenmiyorum ben öyle otlara falanRezene adaçayı şerbetçi otu karıştırıp içiyorum etkili dolgunluk var
İnşallah canım aynen aynen aynenn o zaman hadi bakalım durmak yooooookkkkoyy kıyamam ben size kuzucuklarım benimm bir daha yalnız bırakmamm
canım benimm ben de çok çok özledim siziiArtık neşelensin kırk gün kırk gece danss