Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ay takvimi takip ediyorum ordan biliyorum:)
Arkadaşlar terazi burcunda yeniay yazın googlea zeynep turanın yorumlarını okuyun. Bazıları felaket senaryosu yazmış ben onun yorumlarnı beğendim.
Hicri aylar oluyor galiba.Yarın Muharrem ayının biri:)

Hicri aylar oluyor galiba.Yarın Muharrem ayının biri:)
Evet hicri takvim de ay takvimine göre işliyor. Açık kapalı gün takip ediyorum genelde. Bir de ben ay takvimine göre bakım yapmaya çalışıyorum, ayın bulunduğu burca göre günlerin özellikleri var internetten araştırırsan bulabilirsin. Biraz meraklıyım bu konulara o yüzden her türlü enerjisel çalışmayı öğrenmeye çalışıyorum:)) Yararını da görürüm inşallah.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) Acik-kapali günleri kendi yönteminizle bulabiliyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba,

Ya fettah okuyacaksınız galiba.. beni de ekleyebilirmisiniz liste yapıyorsanız

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) Acik-kapali günleri kendi yönteminizle bulabiliyor musunuz?

Açık kapalı günler zaten hicri takvime göre sabit sadece miladi güne çeviriyorum. Bir de gece gündüz farkı var onu dikkate alıyorum, bu akşamın 1 muharrem gecesi olması gibi yani.

Açık kapalı günler zaten hicri takvime göre sabit sadece miladi güne çeviriyorum. Bir de gece gündüz farkı var onu dikkate alıyorum, bu akşamın 1 muharrem gecesi olması gibi yani.
Gece-gunduz farkını biliyorum.Peki miladi gune nasıl çeviriyorsunuz?

Gece-gunduz farkını biliyorum.Peki miladi gune nasıl çeviriyorsunuz?

Diyanet takviminden, sitesinde var. Yani bu gün ne diye bakıyorum sonra da açık gün tablosina örneğin 1 muharremse tabloya bakıyorum açık mı değil mi diye bu kadar. Gece gündüz farkı da sadece hicri takvimde günün akşam ezanıyla birlikte gece başlıyor olması, önce gecenin gelmesi. Yani bu gece 1 muharrem gecesi oluyor ya ondan bahsediyorum. Perşembe akşamı dinimize göre cuma gecesi olma durumu işte.

Arkadaşlar merhaba,

Ya fettah okuyacaksınız galiba.. beni de ekleyebilirmisiniz liste yapıyorsanız
Hoşgeldin, bir dua ile birlikte Fettah esması çekelim dedik duayı da aynı yerde paylaştım bakabilirsin ona da.

Bu arada bu gün ve yarın gece 22:42 ye kadar ay terazi burcunda. Bu burç yağları temsil ettiğinden saçımıza, cildimize yağlar ile yaptığımız bakımlar daha başarılı olur deniyor, ben yarın yine avokadolu yağlı maske yapıcam saçıma. Gününde yapmamıştım daha öncekileri bakalım bir değişiklik farkedecek miyim

Dua okumaya da yarın başlayalım diyorum ne dersiniz?

Kusura bakmayın çok soru sordum ama daha iyi anlamak için son bir soru daha sormak istiyorum.Tam anlayamadım takvimde mi yazıyor açık- kapalı diye?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim:)

Kusura bakmayın çok soru sordum ama daha iyi anlamak için son bir soru daha sormak istiyorum.Tam anlayamadım takvimde mi yazıyor açık- kapalı diye?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim:)
Yok hicri takvimde yazmıyor açık mı değil mi. Açık günler tablosu var internette yıllar önce onu kaydetmiştim açık kapalı kısmında bu tabloya bakıyorum, hicri gün için de diyanetin tekvimine bakıyorum.

Çok teşekkür ederim, buldum listeyi:)

Ben akşam giremezsem diye şimdiden duamı yazıyorum;

Eşimle muhabbetimizin bağlılığımızın sonsuz olması niyetim...

şimdiden hepinizden allah razı olsun ve hayırlı tüm dualarımız kabul olsun inşallah..

Benim yarın duaya baslamam zor kv ye gidebiliriz pazartesi olur

Rezene adaçayı şerbetçi otu karıştırıp içiyorum etkili dolgunluk var

Duştan sonra denerseniz etkisi daha iyi olacaktır duşta sıcak su ile gözeneklerimiz açılıyor kiri daha iyi çeker alır ve üzerine temizledikten sonra buz ile masaj yaparsanız gözenekleriniz küçülür.(küçük tavsiyem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…