- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Canim buni sinavim içinde okuyabilir miyim.Ayet değil canım okuyabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim buni sinavim içinde okuyabilir miyim.Ayet değil canım okuyabilirsin.
Olur valla grup olursak daha iyi olurSayı vermemişler bol bol okuyun diyor sadece, bence günlük sabit bir sayı belirleyip 7 gün okuyalım ne dersiniz. Hepimizin dileğini yazarız yine.
Hadi hadi yükselsin enerjimiz artık.
Olur bana uyar cnmcim
Aynen canım öyle yapalım ama sayı çok yuksek olmasın
Ne zaman başlayacaksınızgulhilal , gve , @hsevda , Selenofil , elizz0006 , BlancKahkul Bisquits flores
En az 100 uygun olur ilk verdiğim dua için, siz ne kadar çekebilirsiniz ona göre belirleyelim herkes bi deneme yapsın bakalım 10 dk kaç çekiliyor, kısa versiyonu 1000 den fazla okunabilir. Çoğunluk hangisini derse ona başlayalım, yanında da 489 Ya Fettah çekelim anlamını da pekiştirir ne dersiniz?
Arkadaşlar bu dua hayırla sonuçlanmasını istediğiniz herşey için okunuyor, evlilikten rızık kapılarının açılmasına, borçların ödenmesinden çaresiz kaldığınızı düşündüğünüz her şey için. Dükkanların evlerin bereketi için, iş bulmak için... Yani tez zamanda hayırlısırla bağlı işlerimizin çözülüp feraha ermesi için.
segazel varım :)
Ben yeni iş sürecindeyim (deneme süresi diye düşünebiliriz) en hayırlı şekilde sonuç almak istiyorum güzel güzel çalışayım mutlu mutlu evime döneyim her akşam :)
Ayrıca benim de kitap okumam lazım yarısına yaklaştım ama birkaç gündür elime almıyorum
Çok az su içiyorummmm cildim resmen pütürlü oldu gözüme batıyor.
En geç pazar günü başlayalım bence. Hem yeni ay var yeni başlangıçlar için de güzel bir zaman. Burcum için önerilen daha fazla meditasyon ve dua:))Ne zaman başlayacaksınız
Benim burcum için ne öneriliyor nerden bilebilirim canimEn geç pazar günü başlayalım bence. Hem yeni ay var yeni başlangıçlar için de güzel bir zaman. Burcum için önerilen daha fazla meditasyon ve dua:))
Kova'lar: Yeni ayın etkisiyle Kova'lar için adalet yerini bulacak. Mahkeme gibi yasal konularla ilgili Kova'ların lehine bir süreç başlıyor. Hak ettikleri kazanımları elde edebilirlerBenim burcum için ne öneriliyor nerden bilebilirim canim
Burcun kova :)
Şimdi sinava gircem ona yorabilir miyim nasıl yorulur ki onadaKova'lar: Yeni ayın etkisiyle Kova'lar için adalet yerini bulacak. Mahkeme gibi yasal konularla ilgili Kova'ların lehine bir süreç başlıyor. Hak ettikleri kazanımları elde edebilirler
Teşekkür ederim canim bu aradaKova'lar: Yeni ayın etkisiyle Kova'lar için adalet yerini bulacak. Mahkeme gibi yasal konularla ilgili Kova'ların lehine bir süreç başlıyor. Hak ettikleri kazanımları elde edebilirler
Merhaba,Oh bee nihayet hepimiz olmasa da toplaştık, canlandı konumuz. Sıcak sıcak tutalım ki görenler gelsin.
Evet bence silkinip kendime geleyim, düzene gireyim disipline olayım diyenler için de eksik kaldığımız noktaları, düzene sokmak istediğimiz şeyleri yazalım, sonra da burada liste yapalım. Diyet grupları gibi birbirimizi bakım okuma ders gibi konularda hem kontrol hem de motive ederiz. Uyanlar parmak kaldırsınn
Benim burcumu da yorumlar misin canım benimki de basakKova'lar: Yeni ayın etkisiyle Kova'lar için adalet yerini bulacak. Mahkeme gibi yasal konularla ilgili Kova'ların lehine bir süreç başlıyor. Hak ettikleri kazanımları elde edebilirler
Yeni ayı nereden öğreniyorsunuz?En geç pazar günü başlayalım bence. Hem yeni ay var yeni başlangıçlar için de güzel bir zaman. Burcum için önerilen daha fazla meditasyon ve dua:))
Ayy bu güzeller beni mi özlemiş bakıyım
Canım benim çok özledim ben de sizleri okulun işlemleri ile uğraşıyorum, muafiyet felan.. öğrenci işleri bilirsin hep işleri aksatır ama artık sizlerleyimNerelerdesin sen özlettin yanii
Benim benim :)Kova'lar: Yeni ayın etkisiyle Kova'lar için adalet yerini bulacak. Mahkeme gibi yasal konularla ilgili Kova'ların lehine bir süreç başlıyor. Hak ettikleri kazanımları elde edebilirler
Biz burda çok yalnız kaldık kimse bizimle ilgilenmediAyy bu güzeller beni mi özlemiş bakıyım
Ay takvimi takip ediyorum ordan biliyorum:)Yeni ayı nereden öğreniyorsunuz?