Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Selamlarr,
Pazar gününe dilek ağacıyla başlayayım
Aramın bozuk olduğu biri var, tez vakitte barışalım.

Saçıma yine bakım yapıcam bu gün, yüzüme de hindistan cevisi yağı, kahve ve esmer şekerle peeling yapıcam. Peelingi ilk defa hindistan ceviziyle deneyeceğim çok güzel kokuyo bakalım etkisi nasıl olacak.

Pazar günü çalışmamın durgunluğu olsada üzerimde masa başı diyerek şükrediyorum:110:
Squat programı hazırlarım bu akşam :KK15:3haftalık ve hemen başlarım

Selamlarr,
Pazar gününe dilek ağacıyla başlayayım
Aramın bozuk olduğu biri var, tez vakitte barışalım.

Saçıma yine bakım yapıcam bu gün, yüzüme de hindistan cevisi yağı, kahve ve esmer şekerle peeling yapıcam. Peelingi ilk defa hindistan ceviziyle deneyeceğim çok güzel kokuyo bakalım etkisi nasıl olacak.

Aranızın bozuk olduğu kişi ile buzları eritmek için yavedud ya cami zikirlerini önerebilirim

Kızlar burası çok amaçlı bi topic olduğundan bi konuda fikirlerinizi almak isterim :)
9 aydır görüştüğüm bi çocuk var, memleketlerimiz farklı ve çoook uzak o bir ucunda biz diğer ucundayız diyebilirim. Neyse biliyorduk tabii bu durumu. Az önce ailene açtın mı ne düşünüyorlar diye sordum ya benim ailem biraz pimpirikli buradan birisi olsun istiyorlar işin çok zor dedi. Çok şaşkınım napsam bilemedim

Kızlar burası çok amaçlı bi topic olduğundan bi konuda fikirlerinizi almak isterim :)
9 aydır görüştüğüm bi çocuk var, memleketlerimiz farklı ve çoook uzak o bir ucunda biz diğer ucundayız diyebilirim. Neyse biliyorduk tabii bu durumu. Az önce ailene açtın mı ne düşünüyorlar diye sordum ya benim ailem biraz pimpirikli buradan birisi olsun istiyorlar işin çok zor dedi. Çok şaşkınım napsam bilemedim

Hepsi bir derece tamamda işin çok zor demesi ne demek ay madem ailesi ordan birini istiyor neden 9 aydır bu ilişkiyi yaşıyor? Cnm benim bence sen gozden geçir ilişkini sorumsuz biri gibi sorun olabilir ilerisi , ailesiyle aranda en ufak sorun olduğunda kendin çöz deyip arkasını donebilir

Bu arada bu gün ve yarın gece 22:42 ye kadar ay terazi burcunda. Bu burç yağları temsil ettiğinden saçımıza, cildimize yağlar ile yaptığımız bakımlar daha başarılı olur deniyor, ben yarın yine avokadolu yağlı maske yapıcam saçıma. Gününde yapmamıştım daha öncekileri bakalım bir değişiklik farkedecek miyim:süslü:

Dua okumaya da yarın başlayalım diyorum ne dersiniz?
Bayadır yoktum buralarda. Ne duası okuyorsunuz geri kalmısım:110:

Hepsi bir derece tamamda işin çok zor demesi ne demek ay madem ailesi ordan birini istiyor neden 9 aydır bu ilişkiyi yaşıyor? Cnm benim bence sen gozden geçir ilişkini sorumsuz biri gibi sorun olabilir ilerisi , ailesiyle aranda en ufak sorun olduğunda kendin çöz deyip arkasını donebilir
Hmm falan deyip geçiştirdim dün ama sürekli aklıma takılıyor birde ben 22 yaşındayım ailem kararlarıma saygı duyar dedim o 30 yaşında işin zor diyor bilemedim ki

Hmm falan deyip geçiştirdim dün ama sürekli aklıma takılıyor birde ben 22 yaşındayım ailem kararlarıma saygı duyar dedim o 30 yaşında işin zor diyor bilemedim ki

Cnm benim hayırlısı olsun öncelikle şimdi benim için kizmasi aman bırak gitsin demesi kolay ilişkiyi yaşayan sensin sana zor. Sen bence otur bi ilişkini yaşananları baştan sona düşün dışardan biri gibi bak ilişkine daha dogru karar verirsin bence.

İsimiz zor değil de isin zor diyor... demekki ileride bütün zorluklarla sen mücadele edeceksin oda yabancı gibi izleyecek... bence de bu ileride büyük sorunlara yol açabilir. İs ciddiye binmeden ilişkini gözden geçirmende fayda var diye düşünüyorum

Kızlar selam.Dilek ağacına beni eklerseniz sevinirim.Eşimde varikolsel var.Ameliyat olmak için testlerle uğraşıyoruz.Bebeğimiz yok. Dua edin kapalı kapılarımız açılaversin.Şimdiden teşekkür ederim.bende şuan okumaya başlıyorum duayı.Sevgiler.

Hatunlar hepimiz dağılmışız yine toplanın bakalım buraya:))
Ağustos ayında bi duam vardı kabul oldu çok şükür:dua:
Bu hafta biraz karmaşık ve yoğundu, çarşambadan sonra çok çok rahatlicam inşallah.
Sizler napıyosunuz işleri yolunda olmayan var mı
Bisquits Bisquits
Cuel Cuel R roseistan BlancKahkul BlancKahkul gve gve B bitutampapatya

Dilek ağacına dileğimi de asayım unutmadan
Tek dersim kaldı almam gereken ama açılmadı bu dönem, o ders ekle sil haftasında açılsın ve kolayca yüksek bir notla geçeyim.:dua:

Bu hafta biraz karmaşık ve yoğundu, çarşambadan sonra çok çok rahatlicam inşallah.
Bisquits Bisquits

Tek dersim kaldı almam gereken ama açılmadı bu dönem, o ders ekle sil haftasında açılsın ve kolayca yüksek bir notla geçeyim.:dua:
Benim okul başladı kuşum,ama hiçbişeyim yolunda değil malesef :KK43:
Burada dağılmış cidden,dualara başlasak keşke tekrar. Hiç değilse bi nebze olsa rahat hissederim.

Bence de başlasak iyi olacak güzeller:KK43: odamdaki kız gerçekten sınav gibi.

Bisquits Bisquits

Cnmm duanin kabul olmasına çok sevindim hayırlı tüm kapıların açılsın duaların kabul olsun inşallah. Evet ya toplanalim hep beraber dua etmeyi özledim. Benim yolunda olmayan tek şeyim borçlar bitse rahatlasak onun dışında şükür her şeyden önce sağlıklar yerinde. Başlayalım dualara artık

X