Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Bisquits balım nerelerdesin çok durgunlasti buralar

Evet ya şu şeytanın bacağını kıralım artık.
Durgunluğu bozmak adına ben açılışı yapıyorum:))

Eylem planımız şöyle olsun

Güzelleşelim öz güvenimiz gelsin diye bakım listesi yapalım katılanlar bildirim yapsın.
-Ben önce evde temizlik sonra saç bakımı ve peeling yapıcam haftasonu.
-Biraz da kitap okumam lazım 100-120 sayfa

Bunun yanı sıra da bir esma ya da dua okuyalım bunun için de benim önerim;

"Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb, Allahümmerzugnâ rizgan halâlen ve rızgan vâsian birahmetike yâ erhamerrahimin”
(Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç. Rahmetinle bize helal ve bol rızık ver! Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım!)

Cuel
R roseistan
gve
Selenofil
flores
I ilina
gulhilal
@bitutampapatya
Etiketlemeyi unuttuklarımı ekleyip peşime düşün bacılar:)

Ben katilirim canım artik bo silkelenelim yahu atalım bu ölü toprağını üzerimizden
Gelip topiğe girenler konuyu ölü zannedip çıkıyor yahu biz bile kimse yazmamış bişey yok deyip gidiyoruz yazmadan.

Verdiğim dua her türlü işin hayırla sonuçlanması, bağlılıkların açılması için.
Bir de böyle versiyonu var
"ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab, inneke kerimun cevvadun vehhab"
Cevvad en hızlı biçimde ihsan eden demekmiş, çok güzel bence.

Ilk haftaları yoğum geçiyordur muhtemelen, biraz rahatlayınca gelir yalnız bırakmaz o bizi, kıyamaz bi kere

Canim bu hastaykende okunur mu kızlar bide 16 ekimde sinavim var çok korkuyorum bana dua eder misiniz.

kızlar ben geldim. Duayı pc ye kopyaladım vakit buldukça okuyacağım. Hafta sonu kv de kalıcam. Görümcem ıspartadan gül sepeti almış. onu kullanmaya başlıyacağım. Saçlarım bu arada omuzumda onlara da bakım yapıyorum. Siprey felan

Gül ve gülle yapılan her şeye bayılıyorum

Hazır başlamışken bi de dilek ağacı yapalım bakalım.
Benim dileğim arkadaşlarım aynı işlerine, işyerlerine tez vakitte geri dönsünler. Amin.

Reactions: gve

Cnmcim tabii ki de varımmm ne kadar okuncak gunde mi okuncak nasıl olcak

İyi akşamlar kızlar nasılsınız, neler yaptınız görüşmeyeli :)

Reactions: gve
segazel varım :)
Ben yeni iş sürecindeyim (deneme süresi diye düşünebiliriz) en hayırlı şekilde sonuç almak istiyorum güzel güzel çalışayım mutlu mutlu evime döneyim her akşam :)

Ayrıca benim de kitap okumam lazım yarısına yaklaştım ama birkaç gündür elime almıyorum
Çok az su içiyorummmm cildim resmen pütürlü oldu gözüme batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…