Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ne kadan da az hobili bir hanım

Benim de çok pis iş kurasım var ya da evden sürdürebileceğim böyle üretime dönük hem ek gelir sağlayıp hem kafamı dağıtabileceğim bir şey düşünüyorum. Napsam ki?

Bu gün kendi evime döndüm 10 gün yalnızım, böyle ruhumu bedenimi arındırıp dinlendirbileceğim bi öneriniz var mı acep?

Maşallah sübhanallah ... bunları okuyunca ot gibi yaşıyormusum dedim kendime

Kizlar hobileriniz neler? Üretmeyi severmisiniz?
ben etamin ve kirk yama yapmayi seviyorum birde fotograf aski icimde bambaska
Takibi mi bıraktın kız yoksa
yok canim takipteyim ama neden anlamiyorum bazi topiklerde bu sorunlari yasiyorum. sade yasam diye bi topik var ordanda gelmiyor bildirim bana ben girip baktigim gün geliyor sonra gene yok anlamadim gitti

Reactions: gve
Valla konu sahibide masallahi varmis:) yapmadigi hobi yok :) Saye- kanaviceyi bi gun deniyecegim. Bende takı tasarımi ve örgü bustiyerler yapiyorum. El islerine cok merakım var :)

Bu arada sacıma zeytinyağı ve hint yağını karıstırıp sürdüm. Yüzüme yoğurt karbonat karısımi maskesi yapicam. Duştan once evde kendi manukurumu yapicam. Tirnaklar icin vitamin icmeye basladim :)

Valla konu sahibide masallahi varmis:) yapmadigi hobi yok :) Saye- kanaviceyi bi gun deniyecegim. Bende takı tasarımi ve örgü bustiyerler yapiyorum. El islerine cok merakım var :)
seninde masallahin var el isi yapmak yetenek isi. kanaviceyi tavsiye ederim cok zevkli bi ugras.

Reactions: gve
Selam kızlar bugün okulun ilk günü çok özlemişim ve cok yogundu kısa sürede alisirim inş sabah 7.15 te evden çıkıyorum sabahciyim çok verimli ve başarılı bir yıl olur ins.
Bu arada kızlar mesleginde başarılı olmak için esma istiyorum, cok çaba sarfeden bir öğretmenim günlük te esma çekmek çok güzel olur öpüyorum :))

Merhaba hanımlar,

Çok hoş bir topic olmuş.Esma hatminiz olduğunda beni de dahil ederseniz çok mutlu olurum:)

kızlar burası birkaçgündür çok durgun. Yeni güzellik sırlarınız yokmu? Ben yeni saç bakım yağı aldım. Pantene saç bakım yağı. Çok memnun kaldım. Saçlarımı ipek gibi yaptı. Tavsiye ederim. Bu aralar yüzümü iple aldırma sonucu suratım kabardı Onunla uğraşıyorum. Çok hassas tenliyim çok :s

Ben bu sıralar şampuan arayışındaydım sıra pantene'in fotosentez'inde şampuanın rengi şeffaf yani hafif bir formülü var gibi. Saçımı da yumuşattı. Bakım yağı olarak kuaförümden aldığım yağ var şimdilik. Aslında biraz para kazanmaya başlayınca şampuanı falan hep kuaförümden alacağım. Eskiden öyle yapıyordum biraz pahalıya gelse de saçım çok güzel oluyordu.

Ben bu aralar restorx kullanıyorum. En iyi bu geldi saçima elektrik olmuyor en başta :)

Okul başladı paylaşımlar bitti
Burası çok güzeldi lütfen devam edelim Bisquits nerde acaba? ?
Ben sabahciyim bu sene çok yoruluyorum okulda..Burada paylaşımda bulunup rahatlardik,lütfen tekrar canlandiralim topigimizi

Evet kızlar ya bende günlerdir aynı şeyi sölüyorum. Hadi hadi canlanın. Oje sürün,bakım yapın,şarkı dinleyin,anlatın bişeyler yahu :) Bu arada siyah kot gömlek hiç bir yerde bulamadım (ne alakaysa) :))) aklıma geldi :)))

Coton çok reklamini yapiyo baktin mi hiç oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…