Takibi mi bıraktın kız yoksaherkese hayirli aksamlar bana bildirim gelmiyor kizlar topikten araya araya buldum :) nasilsiniz
Ne kadan da az hobili bir hanımMaşallah sana, ben o kadar istikrarlı değilim canım4 tane lisans
Canım, benim 47 sertifikam var, arada iş kurup para kazanıyorum, bazen yardım gecesi düzenleyip yardım ediyorum, bazen kültürel etkinliklere katılıyorum, tiyatro gurubum vardı bi ara, türk sanat müziği korosundaydım, biraz spor yaptım taekwando, plates, kickboks. Takı tasarımı, ikebana felan yaptım, bazen sıkılınca hikaye, şiir yazıyorum.. bi de kitap okumayı çok severim,araştırma yapmayı da
Maşallah sana, ben o kadar istikrarlı değilim canım4 tane lisans
Canım, benim 47 sertifikam var, arada iş kurup para kazanıyorum, bazen yardım gecesi düzenleyip yardım ediyorum, bazen kültürel etkinliklere katılıyorum, tiyatro gurubum vardı bi ara, türk sanat müziği korosundaydım, biraz spor yaptım taekwando, plates, kickboks. Takı tasarımı, ikebana felan yaptım, bazen sıkılınca hikaye, şiir yazıyorum.. bi de kitap okumayı çok severim,araştırma yapmayı da
Maşallah sübhanallah ... bunları okuyunca ot gibi yaşıyormusum dedim kendimeMaşallah sana, ben o kadar istikrarlı değilim canım4 tane lisans
ben etamin ve kirk yama yapmayi seviyorum birde fotograf aski icimde bambaskaKizlar hobileriniz neler? Üretmeyi severmisiniz?
yok canim takipteyim ama neden anlamiyorum bazi topiklerde bu sorunlari yasiyorum. sade yasam diye bi topik var ordanda gelmiyor bildirim bana ben girip baktigim gün geliyor sonra gene yok anlamadim gittiTakibi mi bıraktın kız yoksa
seninde masallahin var el isi yapmak yetenek isi. kanaviceyi tavsiye ederim cok zevkli bi ugras.Valla konu sahibide masallahi varmis:) yapmadigi hobi yok :)Saye- kanaviceyi bi gun deniyecegim. Bende takı tasarımi ve örgü bustiyerler yapiyorum. El islerine cok merakım var :)
Ben bu sıralar şampuan arayışındaydım sıra pantene'in fotosentez'indekızlar burası birkaçgündür çok durgun. Yeni güzellik sırlarınız yokmu? Ben yeni saç bakım yağı aldım. Pantene saç bakım yağı. Çok memnun kaldım. Saçlarımı ipek gibi yaptı. Tavsiye ederim. Bu aralar yüzümü iple aldırma sonucu suratım kabardı Onunla uğraşıyorum. Çok hassas tenliyim çok :s
Ben bu aralar restorx kullanıyorum. En iyi bu geldi saçima elektrik olmuyor en başta :)Ben bu sıralar şampuan arayışındaydım sıra pantene'in fotosentez'indeşampuanın rengi şeffaf yani hafif bir formülü var gibi. Saçımı da yumuşattı. Bakım yağı olarak kuaförümden aldığım yağ var şimdilik. Aslında biraz para kazanmaya başlayınca şampuanı falan hep kuaförümden alacağım. Eskiden öyle yapıyordum biraz pahalıya gelse de saçım çok güzel oluyordu.
Evet kızlar ya bende günlerdir aynı şeyi sölüyorum. Hadi hadi canlanın. Oje sürün,bakım yapın,şarkı dinleyin,anlatın bişeyler yahu :) Bu arada siyah kot gömlek hiç bir yerde bulamadım (ne alakaysa) :))) aklıma geldi :)))