Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Okul başladı paylaşımlar bitti :KK61:
Burası çok güzeldi lütfen devam edelim Bisquits nerde acaba? ?
Ben sabahciyim bu sene çok yoruluyorum okulda..Burada paylaşımda bulunup rahatlardik,lütfen tekrar canlandiralim topigimizi :KK5:

Evett ya topigin heyecanli olduğu zamanlar kizim diş çıkarıyordu çok aranızda olamadım şimdi ben rahatladım kimse yok:cry:

Evet kızlar ya bende günlerdir aynı şeyi sölüyorum. Hadi hadi canlanın. Oje sürün,bakım yapın,şarkı dinleyin,anlatın bişeyler yahu :) Bu arada siyah kot gömlek hiç bir yerde bulamadım (ne alakaysa) :))) aklıma geldi :)))
Benim aklıma Mavi geldi baktın mı oraya da?

20160924_174819.jpg

Çayı kim yapar kızlar?

Hatunlar ben de kaç gündür takip ettim ama pek hareketsiziz yahu canlanalım artık, sonbahar geldi hareketsizliğe alışmayın.
Ben de hazirandan beri ilk defa kendi evimde kahvaltı yapıyorum çok mutluyum:KK49:
Dün akşam da saçıma avokadolu bıldırcın yumurtalı maske yaptım mis gibi oldu. Ay aslan burcunda olduğu için saçımın ucundan minicik kescem akşam güçlensin diye. Bi de tırnak bakımı yapsam sürer olacak, önerilere açığım, siz eller için napıyosunuz?

Ben sirke ve tuzlu ılık suda bekletip dusta firca ile iyice yikiyorum. Yatmadan öncede nemlendirici surup yatiyorum. Ayaklarim da puruz bile yok :)
Sirke ve tuzun etkisi nedir bacım. Ben sadece banyodan sonra vazelin sürüp çorap giyiyorum, arada da nemlendiriyorum o kadar. Mükemmel derecede pürüzsüz olmasa da oldukça yumuşak ve güzel:KK36:
Bisquits Bisquits bacım nerdesin yaşıyon mu?

Hatunlar ben de kaç gündür takip ettim ama pek hareketsiziz yahu canlanalım artık, sonbahar geldi hareketsizliğe alışmayın.
Ben de hazirandan beri ilk defa kendi evimde kahvaltı yapıyorum çok mutluyum:KK49:
Dün akşam da saçıma avokadolu bıldırcın yumurtalı maske yaptım mis gibi oldu. Ay aslan burcunda olduğu için saçımın ucundan minicik kescem akşam güçlensin diye. Bi de tırnak bakımı yapsam sürer olacak, önerilere açığım, siz eller için napıyosunuz?

Sirke ve tuzun etkisi nedir bacım. Ben sadece banyodan sonra vazelin sürüp çorap giyiyorum, arada da nemlendiriyorum o kadar. Mükemmel derecede pürüzsüz olmasa da oldukça yumuşak ve güzel:KK36:
Bisquits Bisquits bacım nerdesin yaşıyon mu?
Sirke ve tuz mantar varsa iyi geliyor yorgunlugu aliyor. Kokuyu aliyor.

Selam kızlarrrrrrr. Hava bu gün biraz serin.Kışlık kıyafetleri çıkarma vakti :)

Selam kızlarrrrrrr. Hava bu gün biraz serin.Kışlık kıyafetleri çıkarma vakti :)

Evet yavaş yavaş kışlıklar çıkmalı artık özellikle geceleri baya soğuk oluyor. Nasıl sıcak bi yaz gecirdik iliklerime kadar üşümek istiyorum resmen:KK45:

Evet yavaş yavaş kışlıklar çıkmalı artık özellikle geceleri baya soğuk oluyor. Nasıl sıcak bi yaz gecirdik iliklerime kadar üşümek istiyorum resmen:KK45:
Ben çok üzülüyorum yaz biterken ya :KK43: tiril tiril elbiselerimmm dondurmaaa ılık rüzgarlarr hepinizi çoook özleyeceğim. Neyse ya şunun şurasında hazirana bişey kalmadı dimi :KK70:

X