Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Oooo ankarada yasıyorsan goruselim yaaa:KK49:
Bilmem ablacım sen bilirsin neye başlanacaksa başlayalım:kk77:
Evet Canım benim ankara'da ama pazar günü kastamonu'da üniversiteye başlayacağım 4. Üniversitem :halay:

Bisquits Bisquits hiç denemedim cnm..sadece badem yağı mı süreyim?ama o kaş farından almayı düşünüyorum kaşlarım çok dağınık görünüyor :KK70: çok bakımsızım yahu
Canım badem yağı gürleştirir, sonra kuaföre şekil verdirirsin :süslü: kaş farını da al, tam istediğin şekle gelene kadar kullanırsın:KK54:

canım senin kaşların siyah mi?benim ki siyah..hangi renk gider doğallık için?
benimki kahverengi.. magazadaki kızlar yardım ediyor zaten almadan önce kaşını doldurmasını söyle ama koyu kahve olur gibime geliyor..yinede denemeden alma:)

Canım salatı tefriciye ye başlayalım mı

Valla almak gerek de biraz saldım kendimi

Gel Canım burda kaynatıyoruz yardımlasıyoruz, herşey var, memnuniyetle dinleriz seni de

Ankara'da ve kastamonu'da Canım, :halay:en canlısından

Canım badem yağı kullandın mı o besliyor
İstanbula çok uzak değil Ankara en canlisindan gelirsin olmaz mi:halay:

Evet Canım benim ankara'da ama pazar günü kastamonu'da üniversiteye başlayacağım 4. Üniversitem :halay:

Ooo benim gibi okumalara doyamayan biri daha diplomaları yarıştıralım mı:KK70:

Şaka bi yana maşallah canım Allah kolaylık versin bıkmadan üşenmeden uğraşman harika, sen hiç yaşlanmazsın eminim. hangi bölümleri okudun de bakalım faydalanalım meziyetlerinden:rolleyes:

Şaka bi yana maşallah canım Allah kolaylık versin bıkmadan üşenmeden uğraşman harika, sen hiç yaşlanmazsın eminim. hangi bölümleri okudun de bakalım faydalanalım meziyetlerinden:rolleyes:
Valla maşallah kızın 10 parmağında 10 marifet var:super:

İstanbula çok uzak değil Ankara en canlisindan gelirsin olmaz mi:halay:
:KK19:inşallah Canım benim ilk fırsatta :KK15:

:skandal:Kamu yönetimi, turizm İşl. Ve otelcilik, türk dili ve ed. ,okul öncesi öğrt.:KK51: 47 tane de sertifikam var:oops: sen hangi bölümleri okudun Canım

Valla maşallah kızın 10 parmağında 10 marifet var:super:
Estafurullah Canım benim, naçizane bişeyler yapmaya çalışıyorum :KK23:

herkese hayirli aksamlar bana bildirim gelmiyor kizlar topikten araya araya buldum :) nasilsiniz

Ben o kadar çeşit yapamadım kız bi hepi topu iki alan, aynı alanda lisans, master doktora diye gidiyorum o sayılır mı acep:KK64:

Ben o kadar çeşit yapamadım kız bi hepi topu iki alan, aynı alanda lisans, master doktora diye gidiyorum o sayılır mı acep:KK64:
Maşallah sana, ben o kadar istikrarlı değilim canım :halay:4 tane lisans :işsiz:

Kizlar hobileriniz neler? Üretmeyi severmisiniz?
Canım, benim 47 sertifikam var, arada iş kurup para kazanıyorum, bazen yardım gecesi düzenleyip yardım ediyorum, bazen kültürel etkinliklere katılıyorum, tiyatro gurubum vardı bi ara, türk sanat müziği korosundaydım, biraz spor yaptım taekwando, plates, kickboks. Takı tasarımı, ikebana felan yaptım, bazen sıkılınca hikaye, şiir yazıyorum.. bi de kitap okumayı çok severim,araştırma yapmayı da:oops:

X