Böyle de hem suçlu hem güçlü nasıl olunur onu örneklendirdimEvet haklisin vermişken geri alma kiloları e çok tatiliyiz malumtamm öperiz de bi daha boyle habersiz gitme bak yoksa biz affetmicez seni sensiz geçmiyor buralar ne yaptın halledebildin mi islerini canim
Aynen yani bencedeBöyle de hem suçlu hem güçlü nasıl olunur onu örneklendirdimhem haber vermeden gidiyorum hem de öpün de affedeyim diyorum
tatlılarım benimm işlerimi hallettim gibi Canım ama asıl müjde dilek ağacım ilk meyvesini verdi
Hahaha çok tatlısınBöyle de hem suçlu hem güçlü nasıl olunur onu örneklendirdimhem haber vermeden gidiyorum hem de öpün de affedeyim diyorum
tatlılarım benimm işlerimi hallettim gibi Canım ama asıl müjde dilek ağacım ilk meyvesini verdi
Aynen yani bencede
Hahaha çok tatlısınçok sevindim canım inşallah Rabbim diğer isteklerini de en kısa zamanda kabul eder ,sonra sırayla hepimizinkini.. amin amin amin
Canım benim tesekkur ederim inşallah hepimizin duasını kabul etsin
Selenofil @bitutampapatya ve Bisquits yerine okudum Allah kabul etsin
Allahım tez zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun daha erken görseydim ben de okurdum yerine ama bugün giremedim nete
Canim büyük gecmus olsun.. Beenden sana helal olsun, sende hakkini helal et canim..
Tamam Canım, zaten bayram hazırlıkları başladı ya herkes yoğundurNiye kimse yazmıyo anlamadım çok sessiz yine burasi, bu arad benim nettim bitti bitecek ayın 12sinde yenilenecek o zamana kadar giremeyebilirim...
Adaçayı denedin mi hiç, poşet çaylar bile işe yarıyorAllah razı olsun kızlar yüksek ateşi hallettikte bu seferde adet sancısı başladı kafayı yiyceeeeem
Hoş geldin Canım, teşekkürler tavsiyeler içinBende geldim.Geç oldu güç olmasınİlk Sayfalardan biraz yorum okudum. Benimde tavsiyelerim olucak sizlere. Tabi sizdende tavsiyeler alacağım. Benim en büyük güzellik sırrım (buraya dikkat) aktardan aldığım elma sirkesi. Bugünlerde evde organik elma sirkesi yapıyorum bunuda söylemeden edemeyeceğim. Banyodan önce 5 dk felan bu sirkeyi yüzüme pamuk yardımıyla sürüyorum.Zaten kokusu kalmıyor.Bu yüzümü bebek gibi yapıyor. İkinci sırrım ise (Bu gerçekten sırrım) Siyah üzüm. (Bunu arkadaşıma güzellik uzmanım tavsiye etmiş)Siyah üzümü banyodan çıktıktan sonra yüzüme sürüyorum. Deneyin yüzünüzdeki parlalığı zaten göreceksiniz. Zayıflığımın sırrı ise yeşillik çok sevmemden geliyor. Maydonoz yemeden duramıyorum. Limonlu suya bayılıyorum. Şimdilik bu kadar
Canım hoş geldin, kahve telvesi kesinlikle işe yarıyor, selülit tedavisinde de ,teşekkürler tavsiyelerin içinarkadaşlar kahve alışkanlığınız var ise .telvelerini sakın çöpe atmayın .onları biriktirin haftada 1 veya 15 gunde bir o telveleri vücudunuza sureblırsınız ben bacaklarıma ovalayarak suruyorum duzenlı yapamıyorum ama aklımda tarıf olarak bu var su anlık uyguladığım :)
Tatlım hoş geldin elbette katılabilirsinNe güzel bi topic, bende katılabilir miyim :))
Icemiyoruuum onları tatlari igreeencccTamam Canım, zaten bayram hazırlıkları başladı ya herkes yoğundurben de 2gunde 12 araç değiştirerek işlerimi hallettim kendime gelemiyorum
Adaçayı denedin mi hiç, poşet çaylar bile işe yarıyor
Bacakların da nasıl bi etki oldu canim? Bende bi kere yaptım sonra banyoda öyle beklemek sıkıcı geldiarkadaşlar kahve alışkanlığınız var ise .telvelerini sakın çöpe atmayın .onları biriktirin haftada 1 veya 15 gunde bir o telveleri vücudunuza sureblırsınız ben bacaklarıma ovalayarak suruyorum duzenlı yapamıyorum ama aklımda tarıf olarak bu var su anlık uyguladığım :)
Siyah üzümü nasıl suruyosun canim uzum çekirdeği yagi falan mi bildigimiz siyah üzüm mu :) ?Bende geldim.Geç oldu güç olmasınİlk Sayfalardan biraz yorum okudum. Benimde tavsiyelerim olucak sizlere. Tabi sizdende tavsiyeler alacağım. Benim en büyük güzellik sırrım (buraya dikkat) aktardan aldığım elma sirkesi. Bugünlerde evde organik elma sirkesi yapıyorum bunuda söylemeden edemeyeceğim. Banyodan önce 5 dk felan bu sirkeyi yüzüme pamuk yardımıyla sürüyorum.Zaten kokusu kalmıyor.Bu yüzümü bebek gibi yapıyor. İkinci sırrım ise (Bu gerçekten sırrım) Siyah üzüm. (Bunu arkadaşıma güzellik uzmanım tavsiye etmiş)Siyah üzümü banyodan çıktıktan sonra yüzüme sürüyorum. Deneyin yüzünüzdeki parlalığı zaten göreceksiniz. Zayıflığımın sırrı ise yeşillik çok sevmemden geliyor. Maydonoz yemeden duramıyorum. Limonlu suya bayılıyorum. Şimdilik bu kadar
Bayramdan sonra parti var çistak çistakHayırlı geceler :)
Çok güzel topic olmuş :)
Bayramı atlatıp ben de burada olurum :)
2 defa yaptım sanırım etkisini bilmiyorum :) beklemek fazlasıyla sıkıcı geliyorBacakların da nasıl bi etki oldu canim? Bende bi kere yaptım sonra banyoda öyle beklemek sıkıcı geldi
Yoksa banyo mis gibi kahve koktu güzel olduda bacaklara deneyemedim ben
Sende ne gibi etkisi oldu
Aynen yaa2 defa yaptım sanırım etkisini bilmiyorum :) beklemek fazlasıyla sıkıcı geliyor