Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Evet haklisin vermişken geri alma kiloları e çok tatiliyiz malum tamm öperiz de bi daha boyle habersiz gitme bak yoksa biz affetmicez seni sensiz geçmiyor buralar ne yaptın halledebildin mi islerini canim
Böyle de hem suçlu hem güçlü nasıl olunur onu örneklendirdim hem haber vermeden gidiyorum hem de öpün de affedeyim diyorum
tatlılarım benimm işlerimi hallettim gibi Canım ama asıl müjde dilek ağacım ilk meyvesini verdi

Aynen yani bencede
Hahaha çok tatlısın çok sevindim canım inşallah Rabbim diğer isteklerini de en kısa zamanda kabul eder ,sonra sırayla hepimizinkini.. amin amin amin

Aynen yani bencede

Hahaha çok tatlısın çok sevindim canım inşallah Rabbim diğer isteklerini de en kısa zamanda kabul eder ,sonra sırayla hepimizinkini.. amin amin amin
Canım benim tesekkur ederim inşallah hepimizin duasını kabul etsin

Allahım tez zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun daha erken görseydim ben de okurdum yerine ama bugün giremedim nete

Canim büyük gecmus olsun.. Beenden sana helal olsun, sende hakkini helal et canim..

Allah razı olsun kızlar yüksek ateşi hallettikte bu seferde adet sancısı başladı kafayı yiyceeeeem

Niye kimse yazmıyo anlamadım çok sessiz yine burasi, bu arad benim nettim bitti bitecek ayın 12sinde yenilenecek o zamana kadar giremeyebilirim...
Tamam Canım, zaten bayram hazırlıkları başladı ya herkes yoğundur ben de 2gunde 12 araç değiştirerek işlerimi hallettim kendime gelemiyorum

Allah razı olsun kızlar yüksek ateşi hallettikte bu seferde adet sancısı başladı kafayı yiyceeeeem
Adaçayı denedin mi hiç, poşet çaylar bile işe yarıyor

Bende geldim.Geç oldu güç olmasınİlk Sayfalardan biraz yorum okudum. Benimde tavsiyelerim olucak sizlere. Tabi sizdende tavsiyeler alacağım. Benim en büyük güzellik sırrım (buraya dikkat) aktardan aldığım elma sirkesi. Bugünlerde evde organik elma sirkesi yapıyorum bunuda söylemeden edemeyeceğim. Banyodan önce 5 dk felan bu sirkeyi yüzüme pamuk yardımıyla sürüyorum.Zaten kokusu kalmıyor.Bu yüzümü bebek gibi yapıyor. İkinci sırrım ise (Bu gerçekten sırrım) Siyah üzüm. (Bunu arkadaşıma güzellik uzmanım tavsiye etmiş)Siyah üzümü banyodan çıktıktan sonra yüzüme sürüyorum. Deneyin yüzünüzdeki parlalığı zaten göreceksiniz. Zayıflığımın sırrı ise yeşillik çok sevmemden geliyor. Maydonoz yemeden duramıyorum. Limonlu suya bayılıyorum. Şimdilik bu kadar

arkadaşlar kahve alışkanlığınız var ise .telvelerini sakın çöpe atmayın .onları biriktirin haftada 1 veya 15 gunde bir o telveleri vücudunuza sureblırsınız ben bacaklarıma ovalayarak suruyorum duzenlı yapamıyorum ama aklımda tarıf olarak bu var su anlık uyguladığım :)

Hoş geldin Canım, teşekkürler tavsiyeler için

Canım hoş geldin, kahve telvesi kesinlikle işe yarıyor, selülit tedavisinde de ,teşekkürler tavsiyelerin için

Ne güzel bi topic, bende katılabilir miyim :))
Tatlım hoş geldin elbette katılabilirsin aslında daha hareketli de topigimiz, bu günlerde biraz yogunuz neler yapıyorsunuz anlatın bakalım

Bacakların da nasıl bi etki oldu canim? Bende bi kere yaptım sonra banyoda öyle beklemek sıkıcı geldi
Yoksa banyo mis gibi kahve koktu güzel olduda bacaklara deneyemedim ben
Sende ne gibi etkisi oldu

Siyah üzümü nasıl suruyosun canim uzum çekirdeği yagi falan mi bildigimiz siyah üzüm mu :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…