- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Gurlestiriyo sarimsak ben kullandim olumsuz bi etkisni görmedim kokusu haricYa sarımsak bana biraz riskli geliyo acıkcası
Ne konuda mesela risk canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurlestiriyo sarimsak ben kullandim olumsuz bi etkisni görmedim kokusu haricYa sarımsak bana biraz riskli geliyo acıkcası
Ne kusuru canim daha neler sen yeter ki sorÇok soru sordum kusuruma bakma canım
{yanak sıkan emoji } aktardan kurusunu alsak olur mu kiNe kusuru canim daha neler sen yeter ki sor
Yardımcı olabileceğim biseyse bana yeter o mutluluk
aşkımız nazara gelmesinYaa yerim senii
İnşAllah inşAllah inşAllaaaaah
aşkımız nazara gelmesin
Evet canimcim bende aktardan aliyorum zaten{yanak sıkan emoji } aktardan kurusunu alsak olur mu ki
Ya burda topiklerde okumuştum da şuan hatırlamıyorum kızGurlestiriyo sarimsak ben kullandim olumsuz bi etkisni görmedim kokusu haric
Ne konuda mesela risk canım
Sen çok fenasıncanım banane bende istiyorum tarifi bende aynadan kendimi öpmek istiyorumCilt için benim tarifim, siyah noktalara iyi geliyor, cildi yumuşatıyor, gözenekleri sıkılaştırıyor bebek cildi gibi oluyor, kendinizi öpmek isteyebilirsiniz bile
Acaba versem mi herkese bu tarifi,ya da tek ben mi kullansamm herkes tek beni öpmek istesin
ımm düşüneyim birasscıkkSen çok fenasıncanım banane bende istiyorum tarifi bende aynadan kendimi öpmek istiyorum
artık sizlere bir şampuan reklamı çekip atarımEvet canimcim bende aktardan aliyorum zaten
Olur düşün ama ilmin de zekatı var canım şimdi sen zekatını ver bakalimımm düşüneyim birasscıkk
Sen de az aşağı cadı değilsin tatlım vermiştim tarifi de görmedin heralde, çok basit; kahve telvesi içine zeytin yağı kat, çok cıvık da olmasın çok katı.da olmasın böyle nemlendirici kıvamında, yüzüne sür 10-15 dk bekle biraz yüzün emer hem sonra da peeling yaparak yani parmaklarınla hafif bastırarak üfele yüzünden, ben banyodan önce yapıyorum ,duş almayacaksan da üfeledikten sonra bitkisel sabunla yıkayabilirsin, sonrasında istersen nemlendirici uygulayabilirsinOlur düşün ama ilmin de zekatı var canım şimdi sen zekatını ver bakalim
Vuhuuuuartık sizlere bir şampuan reklamı çekip atarım
Kız bilmeden arastirmadan ne artislik yapiyon cadıYa burda topiklerde okumuştum da şuan hatırlamıyorum kız
Vuhuuuu
Bak en sevdiğim smileyi kullanmış
Yüklenme kızcağıza baş cadıKız bilmeden arastirmadan ne artislik yapiyon cadı
Şaka bi yana ben faydasını gördüm
Bi kere kuafore gittim halletti kaslarimi tabi bende onu
Sonra abamdim sarimsaga hint yagina
çekmişim isyan bayrağını dalgalanır başımda hürBak en sevdiğim smileyi kullanmış
Yüklenme kızcağıza baş cadı
Abooowwwçekmişim isyan bayrağını dalgalanır başımda hür