- 15 Nisan 2015
- 135
- 29
- 98
- Konu Sahibi deniz060606
-
canım onu pek kullanacağını sanmam çok süslü ama genç tarzı giyiniyor dövmeleri falan var bikaç tane teşekkür ederim yinedeBroş. Kayınvalideye süslüyse broş hoş ve zarif bir hediye olabilir.
100 150 tl civarı canımKaç tl ye kadar :) ?
teşekkür ederim ama dediğim gibi evinde o kadar çok varki bide hep gösterişli pahalı şeyler alacağım şey öyle sıradan olsun istemiyorumÇok şık porselen biblo takımları oluyor. Geçen yıl arkadaşım nişanlısının annesine almıştı. Kadın bayıldı ama bayılmayacak gibi değildi, cidden çok şıktı. Üçlü bir parçaydı birinin içine kokulu gül kurusu falan vardı. O kadın da severdi böyle incik boncuk. Bütçeniz varsa bi bakın.
teşekkürler ama dediğim gibi evinde hiçbir eksik yok aksesuarlarına kadar evin her yeri dolu:)Değişik bir nevresim takımı olabilir teknoloji aleti olabilir yada mutfağına eksik birşey olabilir katı meyva sıkacağı,buharlı pişirici gibi özel birşey olabilir. Kıyafet konusuna girmeyin derim
100 150 tl civarı canım
teşekkür ederim zaman ayırdığın için olabilir gerçektenŞu tarz bir bot alabilirsin madem süslüymüş
teşekkürlerKiyafet vs risktir cunku begenme uygun kombine sorunu olabilir. Taki en garanti yol olsun bir suru olsun. Yanina esini de al bir taki seç oglunla sectik de genelde mesela kiyafetleri ne renk hatirla ve takilari nasil boyle cok gosterisli mi vs ona gore benzer bisey bulmaya calis cok risk alma derim.
teşekkür ederim zaman ayırdığın için olabilir gerçekten
teşekkür ederim canımSade desenleri olan kolay kombin yapılabilecek ipek şal alabilirsin. Ben kayınvalideme diye niyetlenip her defasında kendime alıyorum gerçi. Marka vermek yasakmı bilmiyorum ama vakkoda çok güzel desenler var. İndirimde varmış galiba sms gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?