- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ravioli BİM’de olmaz sanırımNeymiş o diye netten baktım, yok o değil
Tarifimi alınca keşke mantı makarna mı alsaydım dedimYoğurt mu?
Mantı makarna @JOYz
Keske alsaydın Deynep’imTarifimi alınca keşke mantı makarna mı alsaydım dedim
NasipKeske alsaydın Deynep’im
Domatesli bi şeyler bebeyimÇok şükür Güfte’m, evet iyi denk geldik
Tarifini en çok merak ettiklerimdensin
Eneee benim tarifMakarna kategorisinde hep Hatmece ve tarifi geliyor aklıma
Makarnalar - Yoğurtlu Çubuk Makarna
Malzemeler 5 bardak su 1 paket Çubuk makarna Tuz Azcık yoğurt Zeytinyağı Önce suyu koydum kaynadı .Sonra tuz koydum .Sonra makarnayı ikiye böldüm, ekledim sonra pişti ,sonra süzdüm. Serviste azcık süzme yoğurt, azcık zeytin yağ koydum.. Afiyet olsun..www.kadinlarkulubu.com
Neye koysan gideri varAklımda başka bir tabağım var, deneyeceğim bakalım. Hangisinde daha hoş durursa
Datlu kızdı yaMakarna kategorisinde hep Hatmece ve tarifi geliyor aklıma
Malzemeler 5 bardak su 1 paket Çubuk makarna Tuz Azcık yoğurt Zeytinyağı Önce suyu koydum kaynadı .Sonra tuz koydum .Sonra makarnayı ikiye böldüm, ekledim sonra pişti ,sonra süzdüm. Serviste azcık süzme yoğurt, azcık zeytin yağ koydum.. Afiyet olsun..www.kadinlarkulubu.com
Onun tarife olmazKırmızı olabiler mi öğretmenim
Ben çözemedim tatlı mıydı garip bir halleri vardıDatlu kızdı ya
Demek ki salçalı, domatesli bir tarifOnun tarife olmaz
Yaaa akşam akşam kısa ve öz yazmışlarMakarna kategorisinde hep Hatmece ve tarifi geliyor aklıma
Hatırlıyorum bunu, göstermiştiniz yıllar önceMakarna kategorisinde hep Hatmece ve tarifi geliyor aklıma
DelüüüBen çözemedim tatlı mıydı garip bir halleri vardı
Çay-şeker-kahveÖğretmenler günü hediyeleri kabul edilir.
Çok akıllısınDemek ki salçalı, domatesli bir tarif