- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Bekliyoringg yasocan çılgınlar gibiNasipse yarın görürsün kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoringg yasocan çılgınlar gibiNasipse yarın görürsün kuzu
Ne alacaksın BİM’den?Beni yarın bime göndermeyin
Ama makarna da anam babam usulünü tercih ediyorlarCıks, benim gibi anam babam usulü tarif almışsındır kesin. Onlar pinterestçi
Nazonun makarna bimde varmış, onu arayacağım neymiş yasocanNe alacaksın BİM’den?
Yuva olandan mıAma makarna da anam babam usulünü tercih ediyorlar
Bu arada tarifim anam babam usulü değil
İtalyan şef Pergettoni misin sen?Ama makarna da anam babam usulünü tercih ediyorlar
Bu arada tarifim anam babam usulü değil
Makarnalar bakınca dersin e bunlardan her yerde var zaten diye kafan karışır, ama gizlenmiş benimki aralarınaBeni yarın bime göndermeyin
Hepsinin içinden danilo zan çıktı yasocanİtalyan şef Pergettoni misin sen?
Neden anam babam usulü almadın?
Yok yok gitmem şart oldu kesinMakarnalar bakınca dersin e bunlardan her yerde var zaten diye kafan karışır, ama gizlenmiş benimki aralarına
Yuva ne ola kiYuva olandan mı
İtalyan dokunuşu yapmak şart oldu, aldığım şeyi kesin kullanmalıyımHepsinin içinden danilo zan çıktı yasocan
Söyleyemiyorum buradanYuva ne ola ki
FettuccineYuva ne ola ki
Sende mi bürütüsİtalyan dokunuşu yapmak şart oldu, aldığım şeyi kesin kullanmalıyım
Çok ta abartılacak bir tarif değil, beklentiyi yükseltmeyinİtalyan şef Pergettoni misin sen?
Neden anam babam usulü almadın?
En basit tarifi aldım Frida’m, sade bir sunumu, dolayısı ile İtalyan dokunuşu yapmam şartSende mi bürütüs
Terbiyesiz miSöyleyemiyorum buradan
Bende bi yogurt koyayim bari,dokunuş olsun yasocanEn basit tarifi aldım Frida’m, sade bir sunumu, dolayısı ile İtalyan dokunuşu yapmam şart
Ayy yok nazom spoi vermeyeyim diye dedimTerbiyesiz mi
Neymiş o diye netten baktım, yok o değilFettuccine