Hiimmmm çok açıklayıcı oldu nazomHani şöyle şey şeklinde oluyor ya şey şekli vermesi için, o makarna ile daha düzgün duruyor
İyiyim elticim çok şükürÇok şükür elticim, iyiyim.
Sen nasılsın?
Sunum İçin hangi tabağı kullansam diye düşünüyorum
Yasocan yarın yapsanaÇok şükür elticim, iyiyim.
Sen nasılsın?
Sunum İçin hangi tabağı kullansam diye düşünüyorum
Bimde var diyecektim bulmuşsunEvde bir sürü makarna var spagetti, burgu, kuskus tarifim uymuyor. Geçen gün hazırda dursun diye alayım dedim kaç markete gittim yoktu. İnternet alışveriş uygulamsına baktım yoktu.Bugün Bime gittim, meğer orada varmış. Burnumun dibindeymiş
Hediye yolladığınız, grili eşimin geçen sene aldığı ve beyaz yemek takımımİyiyim elticim çok şükür
Neler var
Ben anladımHani şöyle şey şeklinde oluyor ya şey şekli vermesi için, o makarna ile daha düzgün duruyor
Dekoratif süsünü aldım bu akşam, yarın fırsatım olursa yapacağım Frida’mYasocan yarın yapsana
Grili olabilirHediye yolladığınız, grili eşimin geçen sene aldığı ve beyaz yemek takımım
Makarna İçin özel tabağım yok
Sen Nerden bildin ki ne aradığımı dermişimBimde var diyecektim bulmuşsun
Aklımda başka bir tabağım var, deneyeceğim bakalım. Hangisinde daha hoş durursaGrili olabilirGerçi beyazda iyi
Nağğğberr Güfte’mBen anladım
Kırmızı olabiler mi öğretmenimGrili olabilirGerçi beyazda iyi
İyidir Yasom çok oldu görüşmeyeli sen nasılsınNağğğberr Güfte’m
Çok şükür Güfte’m, evet iyi denk geldikİyidir Yasom çok oldu görüşmeyeli sen nasılsın
Benimkini merak etmiyor musun?Çok şükür Güfte’m, evet iyi denk geldik
Tarifini en çok merak ettiklerimdensin
Dekoratif süsü nedir yasocan makarnanınDekoratif süsünü aldım bu akşam, yarın fırsatım olursa yapacağım Frida’m
KesinnnnAcaba iddialı gelecek te yarışmacıları ilk günden korkutmamak için mi bekliyor
Cıks, benim gibi anam babam usulü tarif almışsındır kesin. Onlar pinterestçiBenimkini merak etmiyor musun?
Beni yarın bime göndermeyinSen Nerden bildin ki ne aradığımı dermişim
Ne güzel merak yok sen de, kim ne yapacak biliyorsun
Nasipse yarın görürsün kuzuDekoratif süsü nedir yasocan makarnanınbenim dekoratif süsüm bile yok tmm yarın yapalim