Gozun aydin balusswYeni açıklama geldi
Eşim kadrolu oldu
Ara tatilde temelli geliyor
Sabah gelmediğine üzülüodm
Şimdi geldiğine..
Psik. Hazıerlamamştm
Tek amacım bu zatenVerdik bile
Tarifler sürpriz olunca birinci de sürpriz oluyor hem, sonu başından belli olmuyor adil oluyor.
O yarışma değildiBir ay yarışma varken kendi aramızda yaptık demiştinizhatırlıyorum
12 tane filan yumurta vardı yarısı sucuklu yumurtayı
Yumurta bir iki üçO yarışma değildi
Burası ile alakalı olmayan bir şeydiYumurta bir iki üç
Oy verdiydik
Neydi o zaman
Abla Nana dan haber varmı yaBurası ile alakalı olmayan bir şeydiKonuyu ben bile açmadım
Tavuk Yemekleri - Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)
Kadınlar Kulübünün birbirinden güzel kadınları, kendi aramazida mini bir yarışma hazırladık. Sizden beğendiğiniz bir tarife oy vermenizi rica ediyoruz :) Işte kahvaltı için yumurta tariflerimiz; 1. Tarif @Merve ❤ 2. Tarif @-cantanem- ❤🥉 3. Tarif @Evva ahir ❤ 4. Tarif @Eliff Eylull ❤ 5. Tarif...www.kadinlarkulubu.com
Yok canımAbla Nana dan haber varmı ya
sende de mi irtibat yokYok canım
bende varmisim ne sohbetler vardi ozamanBurası ile alakalı olmayan bir şeydiKonuyu ben bile açmadım
Tavuk Yemekleri - Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)
Kadınlar Kulübünün birbirinden güzel kadınları, kendi aramazida mini bir yarışma hazırladık. Sizden beğendiğiniz bir tarife oy vermenizi rica ediyoruz :) Işte kahvaltı için yumurta tariflerimiz; 1. Tarif @Merve ❤ 2. Tarif @-cantanem- ❤🥉 3. Tarif @Evva ahir ❤ 4. Tarif @Eliff Eylull ❤ 5. Tarif...www.kadinlarkulubu.com
Yok canımsende de mi irtibat yok
Hay Allah'ım inşallah iyidir çok özledim onla didismeyiYok canım
bende bir yerden yazisiyorduk artik orda da bulamiyorim onuHay Allah'ım inşallah iyidir çok özledim onla didismeyi
İnşallah canımHay Allah'ım inşallah iyidir çok özledim onla didismeyi
Bı gitti gelmedi sınava çalışcam diyebende bir yerden yazisiyorduk artik orda da bulamiyorim onu
Tamam ablacımİnşallah canım
Şimdi baktım numarası duruyor ama güncel mi bilmem
Bir ara aklıma gelirse sorayım.
Görüşmek istemiyor olabilir mibende bir yerden yazisiyorduk artik orda da bulamiyorim onu
Onuda çok severimBı gitti gelmedi sınava çalışcam diye
yani yazistigimiz yerin ozel mesaj bolumu kapandi o yuzden ulasamiyorumGörüşmek istemiyor olabilir mi