- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
O tarz yapıyoruz aslındabir iki çıkarmak lazım sadeceHatta aynı şeyi popüler olmayan çorbalar içinde yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tarz yapıyoruz aslındabir iki çıkarmak lazım sadeceHatta aynı şeyi popüler olmayan çorbalar içinde yapalım
Balık patlicanPatlıcan kulesi
Evet hahahahahahÖz çorbası gibi mi
Ya gelip mesajımı niye buluyorsunYok ya bu ara her şeyden tiksiniyorum , dün nasıl olduysa mantı cazip geldi.
Tamam çorba yapınca çoğunu eleyelimEvet hahahahahah
Yuvalamasız, lebeniyesiz, tarhanasız yöresel çorbalar
Bak nasıl zibilyon tane çorba buluyoruzTamam çorba yapınca çoğunu eleyelim
Sen benim yapmak istediğimi anlamışsınBak nasıl zibilyon tane çorba buluyoruz
Aklıma ne geldi? Hamilelere yemek bildirimi gitmesin duyarı.Ya gelip mesajımı niye buluyorsun
Geçecek inşallah
Değişik tarifler keşfetmenin başka yolu yok gibi. Yoksa hepimiz aynı tariflere üşüşüyoruzSen benim yapmak istediğimi anlamışsın
Ya o biraz zorAklıma ne geldi? Hamilelere yemek bildirimi gitmesin duyarı.
Bunu değiştirmek istiyorumDeğişik tarifler keşfetmenin başka yolu yok gibi. Yoksa hepimiz aynı tariflere üşüşüyoruz
Değiştir gitsinBunu değiştirmek istiyorum
Bence de şartlar daha adil öyle. Hem de yeni tarifler öğrenmiş oluyoruz, eğlenceli oluyor.Bunu değiştirmek istiyorum
Değiştir gitsin
Bence de şartlar daha adil öyle. Hem de yeni tarifler öğrenmiş oluyoruz, eğlenceli oluyor.
+1Bunu değiştirmek istiyorum
Teşekkür ederim sosyalimmÇok geçmiş olsun merviskom kıyamam size
Verin gazıDeğiştir gitsin
İçmeden kafası güzel olanlarda bugünYeni açıklama geldi
Eşim kadrolu oldu
Ara tatilde temelli geliyor
Sabah gelmediğine üzülüodm
Şimdi geldiğine..
Psik. Hazıerlamamştm
Beğenmenize memnun oldum efenimBence de şartlar daha adil öyle. Hem de yeni tarifler öğrenmiş oluyoruz, eğlenceli oluyor.
Verdik bileVerin gazı
Bir ay yarışma varken kendi aramızda yaptık demiştiniz hatırlıyorumYok yapmadık canım