O kadar şaşkınım ki senin oylara ,o kadar olurBen ve Bolonez. Bile bile, kaybedeceğimizi bile bile çıktık bu yola.........
Çok şaşkınım, beğenmiştim tarif ve sunumunuBen ve Bolonez. Bile bile, kaybedeceğimizi bile bile çıktık bu yola.........
Tünaydın cancağızımTünaydın
Nasılsın Cancağzım?Tünaydın cancağızım
Çok şükür cancağızım, iyiyim, sen nasılsın?Nasılsın Cancağzım?
Az da limon ,çok severim benPırasa
Pişireyim bari bugün
O kadar şaşkınım ki senin oylara ,o kadar olurhiç beklemiyordum bu kadar az almanı
Geleneksel seviliyor. Kıymalı, salçalı, domatesli, yoğurtlu sarımsaklı.Çok şaşkınım, beğenmiştim tarif ve sunumunu
Bende severimAz da limon ,çok severim ben
Çok şükür Cancağzım, iyiyim. Saçma sapan yorum yapan ve bana saldıran kişileri şikayet ediyorum.Çok şükür cancağızım, iyiyim, sen nasılsın?
Bence adı bile yeter ,üstelik çok lezzetli bir makarnadir ,sunumun da çok iyiydi,gercekten şaşkınımGeleneksel seviliyor. Kıymalı, salçalı, domatesli, yoğurtlu sarımsaklı.
Tavuklu, kremalı.
Bolonez de nedir
BayılırımAz da limon ,çok severim ben
Bende şaşkınım.Bence adı bile yeter ,üstelik çok lezzetli bir makarnadir ,sunumun da çok iyiydi,gercekten şaşkınım
Hayrolsun cancağızım, kim bulaştı sana ?Çok şükür Cancağzım, iyiyim. Saçma sapan yorum yapan ve bana saldıran kişileri şikayet ediyorum.
Daha da iyi ol, hep iyi ol
Sosu 12 saat kaynatmadın diye oldu bunlarGeleneksel seviliyor. Kıymalı, salçalı, domatesli, yoğurtlu sarımsaklı.
Tavuklu, kremalı.
Bolonez de nedir
Bende severim
Bayılırım
Ben buldumAşko bulamıyorlar
Ona hangi tüp dayanırSosu 12 saat kaynatmadın diye oldu bunlar
YalancıııBen buldum
Emeğine üzüldüm, önümüzdeki kategoride hak ettiğini alırsın inşallahBende şaşkınım.