- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Deprem konusunda saldıracak yer arıyorlar Cancağzım, prim peşinde yine birileriHayrolsun cancağızım, kim bulaştı sana ? Allah daha iyi etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deprem konusunda saldıracak yer arıyorlar Cancağzım, prim peşinde yine birileriHayrolsun cancağızım, kim bulaştı sana ? Allah daha iyi etsin inşallah
Hayalperest taze champYalancııı
Ban falan yeme de şimdi durduk yereDeprem konusunda saldıracak yer arıyorlar Cancağzım, prim peşinde yine birileri
DoğalgazOna hangi tüp dayanır
Valla buldumYalancııı
İnşallah canım ha 2. Olmuşsun ha 20. Olmuşsun kazanan tek sonuçtaEmeğine üzüldüm, önümüzdeki kategoride hak ettiğini alırsın inşallah
Banlanacak yorum yapmam, biliyorsun. Şikayetimi gayet açıklayıcı yaptım yönetime.Ban falan yeme de şimdi durdum yere
Evet aşkom ,cooook
Sen ve Sevdiğin
Ve çok açık sözlü
Kategori de çok sevdiğim,şok olmanız da bulamazsiniz
Çok açık sözlüyümdür.aşkom en çok bu huyumu severDürüst olmak iyidir demiş Memati,ya da ben uydurdum
Orası muhakkak,ama bu oyu almana şaşırdım sadece ,bakalım, önümüzde daha çok maç varİnşallah canım ha 2. Olmuşsun ha 20. Olmuşsun kazanan tek sonuçta
Kendimi teselli ediyorum
Aynen öyleİnşallah canım ha 2. Olmuşsun ha 20. Olmuşsun kazanan tek sonuçta
Kendimi teselli ediyorum
Biz tüpe geçtikDoğalgaz
Yemin etme kızValla buldum
İşte benim cancağızımBanlanacak yorum yapmam, biliyorsun. Şikayetimi gayet açıklayıcı yaptım yönetime.
NeymişBen buldum
Aynen öyle aşkomÇok açık sözlüyümdür.aşkom en çok bu huyumu sever
İşte benim cancağızım
Aynen öyle aşkom
Neymiş