- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bende o tarz yapıyorum. Yılda bir ya da ikiTavuk yemiyoruzTavuk döner yapıyorum ben. Dondurucuya atıyorum streçleyip. Oda hazır pratik oluyor tam dürümlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o tarz yapıyorum. Yılda bir ya da ikiTavuk yemiyoruzTavuk döner yapıyorum ben. Dondurucuya atıyorum streçleyip. Oda hazır pratik oluyor tam dürümlük
Her işte bir hayır varmış bakVurma kız ben cok üzülmüştüm kıymalıyı alamadım diye böyle olacağını bilmiyordum
Ama makarna zaten çok yapılmadı. Yani diğerleri gibi 8-10 defa yapılan bir kategori değil.Bir kerecik olmuş Nevoş ya onun haricinde hep kıymalılar almış, araştırmıştım
Yeter cano yeter gece gece kalkıp ta tavuk cikartamam buzluktanDaha lezzetli. Kremalı tereyağlı kaşarlı
Kime niyet kime kısmet bak kıymalıya ne haldeVurma kız ben cok üzülmüştüm kıymalıyı alamadım diye böyle olacağını bilmiyordum
SustumYeter cano yeter gece gece kalkıp ta tavuk cikartamam buzluktan
Valla ben gece bile 1 ,2 canım çekip yapan biriyim ablaZevk meselesi canım
Ben aslında çok makarna seven biri değilim
Valla öyle oldu gibi beklemiyordum hiçHer işte bir hayır varmış bak
Gel baciKime niyet kime kısmet bak kıymalıya ne halde
Sus kızBirde kilo alamıyorValla ben gece bile 1 ,2 canım çekip yapan biriyim abla
Bu aralar yapılmayan kategorilerden gittik yine öyle mi devam ediciiiz NevoşAma makarna zaten çok yapılmadı. Yani diğerleri gibi 8-10 defa yapılan bir kategori değil.
YirümmmmValla öyle oldu gibi beklemiyordum hiç
Bence sunumda çok iyiKime niyet kime kısmet bak kıymalıya ne halde
Sus kızBirde kilo alamıyor
Tavukların da ne olduğu belli değil zaten. Kırmızı ete güç yetmiyor. Tavuk desen oda etle yarışıyor. Balık desen uçmuş. Hamsi burda 60, palamut tane 80Bende o tarz yapıyorum. Yılda bir ya da ikiTavuk yemiyoruz
BilemiyorumBu aralar yapılmayan kategorilerden gittik yine öyle mi devam ediciiiz Nevoş
Eşim geçen hafta hamsiyi 70 e almışTavukların da ne olduğu belli değil zaten. Kırmızı ete güç yetmiyor. Tavuk desen oda etle yarışıyor. Balık desen uçmuş. Hamsi burda 60, palamut tane 80
1.lik bir kenara da hakettiğinden az oy alıyor benceKime niyet kime kısmet bak kıymalıya ne halde