Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Salçalı makarna gelmiş, bakamadım tarifime. İnşallah layıkı ile yapmışsındır Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK11:

Kazadan önceki akşam sunumluk fesleğinime kadar almıştım, bahçedeki rengarenk yapraklardan toplamıştım. 3 hafta evvel bugün yapacaktım tarifimi, nasip.🥹
hakkini veremedim affet yasminim :bicak:

Dün hastane işlerimi tamamladım elticim. Artık beni aramalarını bekliyorum.
Şükür konsültasyonlarda bir sıkıntı çıkmadı. Sonuçları bugün götürecektim, ama dün hallettim hamdolsun. 🤲🏻
Dinlenip bekleme vakti artik. Gel dedikleri anda işlemler başlıyor, fakat bu hastanenin prosedürü çokmuş, öğrenmiş olduk.🫣
Daha iyi olmuş canım 🥰 Kontroller baştan olmuş🤗🤩
Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲

Dün hastane işlerimi tamamladım elticim. Artık beni aramalarını bekliyorum.
Şükür konsültasyonlarda bir sıkıntı çıkmadı. Sonuçları bugün götürecektim, ama dün hallettim hamdolsun. 🤲🏻
Dinlenip bekleme vakti artik. Gel dedikleri anda işlemler başlıyor, fakat bu hastanenin prosedürü çokmuş, öğrenmiş olduk.🫣
Hayırlısı olsun yasocum,herşey çok güzel olacak kısmetse :KK60::KK74:

pearlshine pearlshine Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Canım 🥰❤️

Günaydın 😍

@Margaret Hale pearlshine pearlshine @WunderLost ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 🌹🌹🌹😍

24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili @Margaret Hale pearlshine pearlshine @WunderLost :KK200: :KK60:

Günaydin 🤗🌹🌹🌹🌹
Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 🥰❤️❤️
@Margaret Hale pearlshine pearlshine @WunderLost @Jou 🌸
Nevreste Nevreste
Başka kim var bilemedim arkadaşlar 🌹

pearlshine pearlshine canımcımm ögretmenler günün kutlu olsun :KK60::KK68::KK200:
Çok teşekkürler hanımlar 🥰😇 dün girmemiştim siteye, şimdi gördüm mesajlarınızı,çok mutlu oldum 🤗 sevgiler hepinize 🥰 ben de gruptaki öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım 😊

X