Ankara'da falan hissedilmis kuzu aklıma belki buradada hissedilmis olabileceği geldi . Evet bazı insanlarda oluyor bazen bende bazı konularda yaşıyorum bunu ,ama konya geçmedi haberlerde ama icanadoluda falan bişey duydum muhtemelen etkilendi burasıda hafifte olsa.iyi kalpli insanlarin hep icine dogar yada hisseder kuzucum annemde oyledir
cok hafifde olsa hissetmissinizdir bence bende derim uykuya daldim hissetmedik diyordum ama komsilarda hissetmemisAnkara'da falan hissedilmis kuzu aklıma belki buradada hissedilmis olabileceği geldi . Evet bazı insanlarda oluyor bazen bende bazı konularda yaşıyorum bunu ,ama konya geçmedi haberlerde ama icanadoluda falan bişey duydum muhtemelen etkilendi burasıda hafifte olsa.
Allah'ım korusunya çok kötücok hafifde olsa hissetmissinizdir bence bende derim uykuya daldim hissetmedik diyordum ama komsilarda hissetmemis
Çok geçmiş olsun ablaGünaydınlar hanımlar çok geçmişler olsun depremide duyduk gece dolap çarptı 2 kere,neyseki vefat durumu yok.
Çok sağol canıncım.Çok geçmiş olsun abla
Geçmiş olsun abla Rabbim korusunGünaydınlar hanımlar çok geçmişler olsun depremide duyduk gece dolap çarptı 2 kere,neyseki vefat durumu yok.
Benim halim çok komikti yaYa ben gece bian uyandım depremmi oldu dedim etrafa baktım yani rüyada görmedim ,dedim bana öyle geldi galiba diye uyudum .Sabah eşim deprem olmuş Düzce'de deyince birde gece,nasıl şaşırdım acaba burasıda etkilenmişmi ben böyle bişey yasadım gece dedim ,ya etkilendi az buçuk burasıda yada malum oldu bilememdim
Çok sağol pericanım.Geçmiş olsun abla Rabbim korusun
Aynı ben işte sonra uzun eşortman giyip yattımBenim halim çok komikti ya
Kalktım şortlayım, yıkılırsa diye uzun ve kalın şeyler giyindim. Herifim ne yapıyorsun diye çemkiriyor.
Çok geçmiş olsun ablaGünaydınlar hanımlar çok geçmişler olsun depremide duyduk gece dolap çarptı 2 kere,neyseki vefat durumu yok.
Sizede çok geçmiş olsun canımBenim halim çok komikti ya
Kalktım şortlayım, yıkılırsa diye uzun ve kalın şeyler giyindim. Herifim ne yapıyorsun diye çemkiriyor.
Günaydınlar hanımlar çok geçmişler olsun depremide duyduk gece dolap çarptı 2 kere,neyseki vefat durumu yok.
Geçmiş olsunBenim halim çok komikti ya
Sizede çok geçmiş olsun canım
Sağ olun canlarGeçmiş olsun
Ayni şeyi yazmaya girdimNerde bu makarnalar?!1!
Kalbin yolu bir bebişim aklın yolu daAyni şeyi yazmaya girdim
Kesinlikle bebisimKalbin yolu bir bebişim aklın yolu da
Yapın gari yav yetooo
Son güne bırakıyorlar sonra illa ki bir aksilik cıkıyorKesinlikle bebisimaltı üstü makarna ama ,yok