Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
yasminsay yasminsay arkadaşım bugün hiperaskopi oldu. Narkoz vermişler ne oldu anlamadım dedi. Hiç bilmemiş. Tek sıkıntı narkoz çarpmış😁Komik anlar yaşamış eşimde çekmiş. Bana attı bayağı komik olmuş 😁Seninde sıkıntısız geçer inşallah 🥰 🤩
Geçmişler olsun, Rabbim tez zamanda muradını versin inşallah 🤲🏻😍

Benim doktorlar şu anlık başka şeylere odaklandılar. Şükür şeker sınırda, tansiyon normal seyirde.
Yarın için iç hastalıkları eksik olan tetkikleri verdi, kardiyoloji konsültasyona Perşembe günleri bakıyormuş, Perşembe de onun için gideceğim.
İnşallah bu ay sıkıntısız geçer de, başlarız artık.
Çok bunaldım elticim, çok yoruldum 🫠

Benim doktorlar şu anlık başka şeylere odaklandılar. Şükür şeker sınırda, tansiyon normal seyirde.
Yarın için iç hastalıkları eksik olan tetkikleri verdi, kardiyoloji konsültasyona Perşembe günleri bakıyormuş, Perşembe de onun için gideceğim.
Sonu güzel olacak inşallah 🥰 🤩 🤲Kontroller yapılması çok iyi canım 🥰
Amin inşallah 🤲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Sonu güzel olacak inşallah cancağızım :KK36: :dua:

Ya ben gece bian uyandım depremmi oldu dedim etrafa baktım yani rüyada görmedim ,dedim bana öyle geldi galiba diye uyudum .Sabah eşim deprem olmuş Düzce'de deyince birde gece,nasıl şaşırdım acaba burasıda etkilenmişmi ben böyle bişey yasadım gece dedim ,ya etkilendi az buçuk burasıda yada malum oldu bilememdim☹️

Ya ben gece bian uyandım depremmi oldu dedim etrafa baktım yani rüyada görmedim ,dedim bana öyle geldi galiba diye uyudum .Sabah eşim deprem olmuş Düzce'de deyince birde gece,nasıl şaşırdım acaba burasıda etkilenmişmi ben böyle bişey yasadım gece dedim ,ya etkilendi az buçuk burasıda yada malum oldu bilememdim☹️
iyi kalpli insanlarin hep icine dogar yada hisseder kuzucum annemde oyledir 🌹

X