Allah yardımcın olsun canım yasocan, anestezi verilir merak etmeTekrarlayan tüp bebek tedavisi ve düşüğüm için önerdi dr. Çizik de atabiliriz gibi konuştu. Diğer hocalarla görüşeyim, öğleden sonra tekrar gel dedi.
Anlayacağın stres yükleniyor
İnşallah anestezili bir işlemdir diye dua ediyorum canım
İyi ol, hep iyi ol elticim
Allah yardımcısı olsun, daha fazla uğraştırmasın inşallah canımBenim arkadaş yarın olacak bugün yatış verdiler
Rabbim şifa versin inşallah
Sonu hayır olsun
Her şeyde bir hayır vardır
Amin Frida’m, inşallahAllah yardımcın olsun canım yasocan, anestezi verilir merak etme
saol ablacım iyiyimOoo hoş geldin canım benim
Nasılsın
geçen hafta salı günü odamdaki iş arkadaşımın eşi olmuşTedavi başlayacak diye geldim, ama doktor histeroskopi önerdi. Öğleden sonra karar verecekler, bekliyorum elticim.
Sen nasılsın canım?
İyidir canım benim sağ olsaol ablacım iyiyim
sen nasılsın
ağrıların nasıl
5-6 gündr nasıl evdesn sen evde duramasınİyidir canım benim sağ ol
Bu ay farklı canım5-6 gündür hep evdeyim İdare ediyoruz işte
Her şeyi hallettin mi her şey yolunda mı
İnan o kadar ağrım var evden çıkasım yok5-6 gündr nasıl evdesn sen evde duramasın
ordan oraya süründürüyolarbenm kmseyle problemim yok hakkımı istiyorum vermiolar abla
ben zaten depresyondayım ablaİnan o kadar ağrım var evden çıkasım yok
Galiba depresyona giriyorum
Aman hayat böyle işte hiç hakkımızı vermiyorlar
Vardır bir hayır
Ben girince herkes giriyor. Bu hafta hem öğretmenler günü hem hocamızın birinin doğum günüben zaten depresyondayım abla
ama sen girme
organizasyonlar kraliçesiBen girince herkes giriyor. Bu hafta hem öğretmenler günü hem hocamızın birinin doğum günüHerkes tek tek arıyor. Herkesi topla kutlama yapalım. Ya niye ben topluyorum siz toplayın işte
Bugün yine arıyorlar sen nerdesin
Oğlumunda okulda sınıf anasıyım onunda hediyesini ben alacağım. Yani bende giremem herhalde bırakmazlar
Öyle ne yazık kiorganizasyonlar kraliçesi
Tüm tarifler önce gelirse erken başlayabiliriz.
İyiyim canımmmm,sen nasılsın?
Nasılsın jennomm
Allah şifa versin kuzuyaBir tarif bırakıldı.Arkadaşımızın çocuğu hastalanmış
Bende iyiyim şükür.İyiyim canımmmm,sen nasılsın?