- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
sagol burcum.Geçmiş olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol burcum.Geçmiş olsun kuzum
Ovvvv ne tatili kızzİyiyim aşkom sağ ol
Güya bugün tatil uyuyacaktım. Eşim hepimizi uyandırdı
Sen nasılsın
Hain enişte çok şükür aşkom, hazırlandım,çıkıyorum kardeşime gideceğizİyiyim aşkom sağ ol
Güya bugün tatil uyuyacaktım. Eşim hepimizi uyandırdı
Sen nasılsın
Okul tatil oldu ya bir haftaAma bizim sadece bugün tatildi yarın kursta ders kampı başlıyor. Bana dinlenme yokOvvvv ne tatili kızz
Bizde alışverişe gittik yeni geldimHain enişte çok şükür aşkom, hazırlandım,çıkıyorum kardeşime gideceğiz
Hey masaallahh cocuklara bile eve dinlendirme yokOkul tatil oldu ya bir haftaAma bizim sadece bugün tatildi yarın kursta ders kampı başlıyor. Bana dinlenme yok
Eee benimkiler bu yıl üniversite sınavına girecekBir zahmet dinlenmesinlerHey masaallahh cocuklara bile eve dinlendirme yok
Sağol aşkomBizde alışverişe gittik yeni geldim
Herkes ayrı tabiKızlar ayrı, Emir ayrı, eşim ve ben birlikte
İyi gezmeler aşkomMuhabbetiniz bal olsun
Sağol aşkom
Tarif geliyor
Ellerine sağlık canımHanımlar selaaaammm konuyu açtım.aaaayyhhh nihayet yapabildim.bu ay zor bir kategori olsa fire verenlerden olacaktım
Çok teşekkür ederim..yeni kategori belli mi Nevreste hamimcimEllerine sağlık canım
Ooo sakin ol sampiyonnn sen bir anasınn anaaEee benimkiler bu yıl üniversite sınavına girecekBir zahmet dinlenmesinler
Yok değil canımÇok teşekkür ederim..yeni kategori belli mi Nevreste hamimcim
Onların hayatı isterlerse çalışmasınlar5 - 6 yıl sonra bunu tekrar konuşalımOoo sakin ol sampiyonnn sen bir anasınn anaa