Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Cümleten günaydınlar şekerlerimGÜNAYDINNNNN
Gördü amaErken daha, görür
O zaman vermen gerekGördü ama
Çok uzun da sürüyor implant işi, gecmis olsun şekerciğimCuma günüde diş implantım düştü,gittim hemen kemik yoğunluğu kalmamış dedi,6 tane implant olcak dedi,sonra başka doktora gittik oda 4 tane dedi,birde kemik erimem varya iğne oluyordum onun etkisi çok fazla oluyor dişte.
Aralıkta tekrar gisecem tarama yapılacak sonuça göre belli olacak artık,ölmüşümde ağlayalım yok moddayım şimdi.
Bir tarafı düzeltirken diğer taraf çöküyor yani.
Çok sağol şekercim,önce takılıyor 3 ay filan bekliyorsun sonra vidası takılıyorda maliyetli yani.Çok uzun da sürüyor implant işi, gecmis olsun şekerciğim
Her şey son yaptığını
Evet ,sure de uzun olunca iyice sıkıyorÇok sağol şekercim,önce takılıyor 3 ay filan bekliyorsun sonra vidası takılıyorda maliyetli yani.
Günaydın
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinCuma günüde diş implantım düştü,gittim hemen kemik yoğunluğu kalmamış dedi,6 tane implant olcak dedi,sonra başka doktora gittik oda 4 tane dedi,birde kemik erimem varya iğne oluyordum onun etkisi çok fazla oluyor dişte.
Aralıkta tekrar gisecem tarama yapılacak sonuça göre belli olacak artık,ölmüşümde ağlayalım yok moddayım şimdi.
Bir tarafı düzeltirken diğer taraf çöküyor yani.
Aşkom, nasılsın?
Sağol nevoşcum bakalım artık neler olacakÇok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Onda etkilemiyor nasılsa sıkıntıda olmuyor.Evet ,sure de uzun olunca iyice sıkıyor
İyiyim aşkom sağ olAşkom, nasılsın?
Geçmiş olsun kuzumşimdi bana geldi negatifim çünkü:) ama yinede hastayim.. grip ve öksürük.. bu aralar fena öksürüyom ya sabah nane limon yaptım içtim işe gitmeden önce.