- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Artık olamaz ablaHayırlısı olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık olamaz ablaHayırlısı olsun canım benim
Takılmayanların pro olmasına gerek olmadığı düşünüldü demekAyyyyy kalırım kiii ay neden öyle oldu ki
Neden?Artık olamaz abla
Evet evet aynı yerdeyizEvet,çok uzun zaman oldu, ayni şehirde misin ?
Neyse ki geri geldim üyeliğimi geri alayımTakılmayanların pro olmasına gerek olmadığı düşünüldü demek
Ayrıldım ablaNeden?
İyi bari canımEvet evet aynı yerdeyiz
İyi kuzum ne olsun, yaklaşık 5 saattir süren kısıtlamanın kalkmasını bekliyorum, sen napıyorsunMerhaba canım nasılsın
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAyrıldım abla
Eeee sen neler yapıyosun anlat bakayım nasıl gidiyo bayagı zaman oldu buralardan haberim yok pekİyi bari canım
Amin insallah canımHakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayni her şey,yemek yapıp yarışıyoruz sohbet,muhabbet ,iyiyizEeee sen neler yapıyosun anlat bakayım nasıl gidiyo bayagı zaman oldu buralardan haberim yok pek
Amin insallah canım
Ahhh yarışmalar ne güzeldi ya yakında bende dönerim belki pek iyi bi rakip olamasam daAyni her şey,yemek yapıp yarışıyoruz sohbet,muhabbet ,iyiyiz
Etiketlerim,dön tabii,hem kafan meşgul olur bence iyiydin,hem katıla katıla herkes kendini aşıyor ,sen de aşarsinAhhh yarışmalar ne güzeldi ya yakında bende dönerim belki pek iyi bi rakip olamasam da
Yakında sınavım var o bitsin sonra sizinleyim tabi şu Apple için de uygulama olsaydı fena olmazdı tabiEtiketlerim,dön tabii,hem kafan meşgul olur bence iyiydin,hem katıla katıla herkes kendini aşıyor ,sen de aşarsin
Her zaman bekleriz yok mu ki? Benim tlf android,bilemiyorumYakında sınavım var o bitsin sonra sizinleyim tabi şu Apple için de uygulama olsaydı fena olmazdı tabi
Yok ya valla yapsalar da bizi de kurtarsalar KESK’eHer zaman bekleriz yok mu ki? Benim tlf android,bilemiyorum
Al bir Android,missYok ya valla yapsalar da bizi de kurtarsalar KESK’e