• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir boşanma süreci

Yav haleyyy kirazcim hangi konusundaki sorulara cevap verdi ki? Klasik kiraz hareketleri iste. Simdi 3-5 gun konusuna yazmayacak sonra bakacak ki konu unutuldu hop yeni konu acacak. Konularini bile unutuyor eski konularinda o es calismiyordu bu konuda calisiyor 🤣
Bence eşi artık evde durmasına tahammül edemiyor, alttan da alamıyor sabrı taşmak üzere, bari işe gireyim de gece eve geleyim yüzünü görmeyeyim diye düşünmüştür 😆

Yav haleyyy kirazcim hangi konusundaki sorulara cevap verdi ki? Klasik kiraz hareketleri iste. Simdi 3-5 gun konusuna yazmayacak sonra bakacak ki konu unutuldu hop yeni konu acacak. Konularini bile unutuyor eski konularinda o es calismiyordu bu konuda calisiyor 🤣
Ay ben de saf gibi gittin mi diye soruyorum. Kadın evde çekirdek çitleyerek okuyordur konuyu😒

Beni merak ediyorsunuz biliyorum kızlar yeni gelişmelerle geldim. 🤗 zor bir süreçten geçiyorum. Bugün eşimle adliyeye gidip anlaşmalı olarak davamızı açtık. Hatta gün bile verildi 1 ay sonrasına. Martın 4 ünde boşanıyoruz tamamen hayırlısıyla..🙏 adliyeden çıkınca hatta birlikte yemek yedik.. bu da ayrı bi enteresan kendi yaşadıklarıma kendim şaşırıyorum. eski eşim diyeyim artık kendisi çalışıyor, gece geç saatte eve gelip yatıyor sabah gidiyor. Ayrı odalarda kalıyoruz.

Ben bütün eşyalarımı topladım koliledim sadece kıyafetlerim kaldı. Bunları da yarın halledip ailemin evine döneceğim. Ailem daha bilmiyor 😞 söyleyemedim stres yapıp üzülmesinler bu sürece şahit olmasınlar Apar topar bitsin gitsin istediğim için. Ama ailemin evine döneceğim için söylemek zorundayım artık. Çok korkuyorum onları üzmekten çok endişeliyim. Söyledikten sonra üstümden büyük bir yük kalkacak. Ama artık her şeyin sonuna geldik mecbur söyleyeceğim. Ben her şeyi hallettim baba sizin üzülmenizi istemediğim için dava açmadan söylemek istemedim diyeceğim. İnsallah kızmazlar bana..

Eski eş kişisine de söyledim yarın evi terk edeceğim gidiyorum artık dedim. Daha 1 ay var mahkemeye hemen gitmene gerek yok bence kal daha diyor. Neden kalayım ailemden gizli daha fazla duramam dedim. İçi buruk oluyomus ben gidiyorum deyince. Davaya kadar her şeyle kendisi ilgilendi boşanmaya en hevesli kişiydi. Şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Neyse beni ilgilendirmiyor artık sizce ailem bana kızar mı? Neden söylemedim onlara bu zamana kadar diye.. kendimi düşünmedim bir gram ailem için aileme söylemedim hemen.. fikirlerinize ihtiyacım var :( ama yarın döneceğim baba evine onda netim..
Yahuu ailen neden kızsın? Böyle biriyle evli kalmana kızarlar asıl. Ama neden daha önce söylemedin diyebilirler bu önemli değil. Kocanın içi çok burukmuş vah vah... biraz daha kal 1 ay var daha erken , gitmene gerek yok demiş . İnandın mı bu herifin dediklerine? İkizler burcu mu adam? Ya o çok iyi manipüle ediyor ya da sen hayaller kurup burda bizi kekliyorsun. Ailenin evine git ve kendine yeni bir hayat kur artık. Hayatında başarılar dilerim. Sen boşanınca burda evliliğe veda, bekarlığa hoş geldin partisi yapalım mı ister misinnnnn 🥳🥳🥳🥳🥳

Kızlar yorumları okudum üzücü bi durum ama cidden bazı yerlerd egüldümm1 sokak arka için koli vs ya ben 😹 tabak çanak ne varsa taşırdım iki günde eşya toplamak ne annene babana de gelsin taksiyi çağır arabanız yoksa tepiştir çöp poşetine tatile gitmiyorsun 2 defa gitsen gelsen taşınır

Hayır tazminat vs hiçbir şey istemiyorum almayacağım. Alsam zaten boşanmazdı :) hiçbir şeyine ihtiyacım yok onun. Evden kendi aldığım eşyalarımı ve şahsi eşyalarımı alacağım sadece bu kadar. O da hayatına sıfırdan başlasın mutlu da olsun ama bensiz.. beni unutsun çabucak inşallah.. herkes yeni hayatında mutlu olsun tertemiz bir sayfa 🙏

Onun dokunduğu eşyaları da alma ya da ihtiyaç sahibine ver gülüm üzülürsün aklına gelir. Yoluna devam edeceksin. Hayat kaldığı yerden devam edecek. Yine sevecek sevileceksin. Yine yuvanı kuracaksın. Evlat sahibi de olursun inşallah. Sıkma yüreğini. Bir asalaktan kurtuldun. Geçen hafta Bolu'da otelde insanlar yandı kahrolduk .. ölüm dışında herşeye çare var. Kafanı topla. İş bul. Çalışmak iyi gelir kafanı dağıtırsın. Arkadaş edinirsin. Sonra o kız arkadaşlarının bekar abileri kuzenleri vardır..kimbilir..baba evine dön. Film bul kendine aç izle. Demle çayını uzat ayaklarını. Meditasyon yap. Saçma sapan da olsa herhangi bir diziye başla. Zihnini meşgul et. Roman oku. Geçecek. Zamanın halledemediği hiçbir şey yok. Arada çocuk yoksa sevgilinden ayrılmış gibi oluyorsun güzelim.

Deseler de bi noktada anlayacaklar. Yani zaten süreç geçmiş başında olup sorsanız anlarım da karar verilmiş mahkeme tarihi alınmış söylemek de en sona bırakılmış zaten. Değiştiremeyeceğiniz şeyler üstüne çok da kurulmayın. Maksimum nolabilir yani en fazla süreci kendi başınıza yaşadınız diye üzülürler. O da sebebi çok rahat anlaşılabilir bi durum zaten
Evet teşekkür ederim 🙏
Köprüyü geçene kadar mantığı işte, alttan alıyor kal diye ısrar ediyor çünkü seni çözmüş, yarın barışalım desem barışır diye düşünüyordur. Boşanma davasından sonra senden vebalı biriymişsin gibi kaçacak görürsün. Dolaşır dolaşır Mavi gibi ben ona ne yaparsam yapayım yanımda duran olmaz diye düşünürse o zaman sana adım atabilir. Ama sen de artık kendini küçük düşürmeyi bırak. Bu ilişki defteri gözünde kapansın, birdaha kesinlikle açma. Artık gururunu ayaklar altına almaktan vazgeç. Bir kadın güçlü olmalı vazgeçmeyi bilmeli. Evlensem eşim en ufak bir ayrılık iması yapsa ertesi gün evi terkederdim. O evde bir dakika bile fazla kalmaya utanırdım, midem almazdı. Size çok şaşırıyorum gerçekten.
asla bi daha dönüşü olmayacak tabi ki

Back