Beni merak ediyorsunuz biliyorum kızlar yeni gelişmelerle geldim.
zor bir süreçten geçiyorum. Bugün eşimle adliyeye gidip anlaşmalı olarak davamızı açtık. Hatta gün bile verildi 1 ay sonrasına. Martın 4 ünde boşanıyoruz tamamen hayırlısıyla..
adliyeden çıkınca hatta birlikte yemek yedik.. bu da ayrı bi enteresan kendi yaşadıklarıma kendim şaşırıyorum. eski eşim diyeyim artık kendisi çalışıyor, gece geç saatte eve gelip yatıyor sabah gidiyor. Ayrı odalarda kalıyoruz.
Ben bütün eşyalarımı topladım koliledim sadece kıyafetlerim kaldı. Bunları da yarın halledip ailemin evine döneceğim. Ailem daha bilmiyor
söyleyemedim stres yapıp üzülmesinler bu sürece şahit olmasınlar Apar topar bitsin gitsin istediğim için. Ama ailemin evine döneceğim için söylemek zorundayım artık. Çok korkuyorum onları üzmekten çok endişeliyim. Söyledikten sonra üstümden büyük bir yük kalkacak. Ama artık her şeyin sonuna geldik mecbur söyleyeceğim. Ben her şeyi hallettim baba sizin üzülmenizi istemediğim için dava açmadan söylemek istemedim diyeceğim. İnsallah kızmazlar bana..
Eski eş kişisine de söyledim yarın evi terk edeceğim gidiyorum artık dedim. Daha 1 ay var mahkemeye hemen gitmene gerek yok bence kal daha diyor. Neden kalayım ailemden gizli daha fazla duramam dedim. İçi buruk oluyomus ben gidiyorum deyince. Davaya kadar her şeyle kendisi ilgilendi boşanmaya en hevesli kişiydi. Şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Neyse beni ilgilendirmiyor artık sizce ailem bana kızar mı? Neden söylemedim onlara bu zamana kadar diye.. kendimi düşünmedim bir gram ailem için aileme söylemedim hemen.. fikirlerinize ihtiyacım var
ama yarın döneceğim baba evine onda netim..