• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir boşanma süreci

Boşanmama sevinirler zaten de konu o değil. Bu güne kadar onlardan habersiz bu süreci kendi başıma yaşıyorum ya. Neden kendi başına hallettin bize söylemedin derler mi diye düşünüyorum
Deseler de bi noktada anlayacaklar. Yani zaten süreç geçmiş başında olup sorsanız anlarım da karar verilmiş mahkeme tarihi alınmış söylemek de en sona bırakılmış zaten. Değiştiremeyeceğiniz şeyler üstüne çok da kurulmayın. Maksimum nolabilir yani en fazla süreci kendi başınıza yaşadınız diye üzülürler. O da sebebi çok rahat anlaşılabilir bi durum zaten

Deseler de bi noktada anlayacaklar. Yani zaten süreç geçmiş başında olup sorsanız anlarım da karar verilmiş mahkeme tarihi alınmış söylemek de en sona bırakılmış zaten. Değiştiremeyeceğiniz şeyler üstüne çok da kurulmayın. Maksimum nolabilir yani en fazla süreci kendi başınıza yaşadınız diye üzülürler. O da sebebi çok rahat anlaşılabilir bi durum zaten
Evet teşekkür ederim 🙏

Aylardır eşya kolilediğiniz yer arka sokak mıydı?
Ben olsam naylon leğenle taşınmıştım her gün üç beş parça. İçim köylü benim yapacak bir şey yok. Siz de maşallah pek prensesmişsiniz.
O sırada evi siyah kalın poşetlerle taşıyan ben 😂😂😂
Sanırsın kiraz çeyiz koliliyor
“Kirazın taşınma kolileri 🎀

Kiraz ailen üzülmez annen bile demişti sana ne katlaniyosun bosa su adami diye üzülmezler merek etme sen ayrildin diye sevinirler hangi anne baba üzülür kızının mutsuz olduğu bir evde yasamasina,,,sende fazla açıklama yapma bosanmam gerekti öylede yaptım de

O yalanımdan sonra bir daha asla size yalan söylemedim kızlar.. lütfen güvenebilirsiniz artık bana 😀🙏

Canim ben sana asiri derecede guveniyorum, bana cok guven veriyorsun.

Esin calismiyordu ve sen ailenin prensesiydin unuttun mu? Bunlari unutmasaydin bu konuya gerek kalmazdi.

Davadan vazgecmek icin yeni careler mi dusunsen? O dava kesin acilmistir cunku ben yukarida yazdigim gibi sana cok guveniyorum. Insallah barisirsiniz ya cok amin. 🙏 yeni konularini heyecanla bekliyorum 🥰

Boşanmama sevinirler zaten de konu o değil. Bu güne kadar onlardan habersiz bu süreci kendi başıma yaşıyorum ya. Neden kendi başına hallettin bize söylemedin derler mi diye düşünüyorum
şimdi bu mu dert oldu mavi Allah aşkına
adam seni iyi sömürdü sigortasız bedava çalıştırdı daha neler neler

hala neden böyle yapıyor diyorsun

son bir kez sevişelim seninle diye bir şarkı vardı aklıma o geliyor kusura bakma :)

şimdi bu mu dert oldu mavi Allah aşkına
adam seni iyi sömürdü sigortasız bedava çalıştırdı daha neler neler

hala neden böyle yapıyor diyorsun

son bir kez sevişelim seninle diye bir şarkı vardı aklıma o geliyor kusura bakma :)
Ya aman boşver anlamıyor, algısı değişik bu hatunun. Dizilerdeki karakterler gibi :D ama baba evine gitti mi gayrı ben orayı merak ediyorum. Hiç gidecek gibi gelmiyor

Böyle gizli saklı boşanılır mı tamam yedi düvele duyurmayın ama aileniz bir ay sonra boşanacağınızı bence bilmeli. Bir anda çat kapı ben geldim aa hatta haberiniz olsun davayı açtık sonuçlandı boşandım hatta ve hatta eski soy adıma bile döndüm artık odamı boşaltın mı diyeceksiniz ?

Hayallerdeyim eski konulara bak sorunun cevabı için her hafta konu var zaten boşanmak için konu sahibi yanlış anlama en baştan sormuş da tek konu gibi gelmiş matruşka misali oysaki

Beni merak ediyorsunuz biliyorum kızlar yeni gelişmelerle geldim. 🤗 zor bir süreçten geçiyorum. Bugün eşimle adliyeye gidip anlaşmalı olarak davamızı açtık. Hatta gün bile verildi 1 ay sonrasına. Martın 4 ünde boşanıyoruz tamamen hayırlısıyla..🙏 adliyeden çıkınca hatta birlikte yemek yedik.. bu da ayrı bi enteresan kendi yaşadıklarıma kendim şaşırıyorum. eski eşim diyeyim artık kendisi çalışıyor, gece geç saatte eve gelip yatıyor sabah gidiyor. Ayrı odalarda kalıyoruz.

Ben bütün eşyalarımı topladım koliledim sadece kıyafetlerim kaldı. Bunları da yarın halledip ailemin evine döneceğim. Ailem daha bilmiyor 😞 söyleyemedim stres yapıp üzülmesinler bu sürece şahit olmasınlar Apar topar bitsin gitsin istediğim için. Ama ailemin evine döneceğim için söylemek zorundayım artık. Çok korkuyorum onları üzmekten çok endişeliyim. Söyledikten sonra üstümden büyük bir yük kalkacak. Ama artık her şeyin sonuna geldik mecbur söyleyeceğim. Ben her şeyi hallettim baba sizin üzülmenizi istemediğim için dava açmadan söylemek istemedim diyeceğim. İnsallah kızmazlar bana..

Eski eş kişisine de söyledim yarın evi terk edeceğim gidiyorum artık dedim. Daha 1 ay var mahkemeye hemen gitmene gerek yok bence kal daha diyor. Neden kalayım ailemden gizli daha fazla duramam dedim. İçi buruk oluyomus ben gidiyorum deyince. Davaya kadar her şeyle kendisi ilgilendi boşanmaya en hevesli kişiydi. Şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Neyse beni ilgilendirmiyor artık sizce ailem bana kızar mı? Neden söylemedim onlara bu zamana kadar diye.. kendimi düşünmedim bir gram ailem için aileme söylemedim hemen.. fikirlerinize ihtiyacım var :( ama yarın döneceğim baba evine onda netim..
Döndünüz mü ailenizin evine?

Döndünüz mü ailenizin evine?

Butun esyalarimi koliledim sadece kiyafetler kaldi demis konuda. Esyalarini kolilemek yillarini aldi sanirsin malikane bosaltiyor. Su durumda kiyafetlerini kolilemesi en az 1-2 yil surer. Sonra onlari arka sokaga tasimak nereden bakarsaniz bakin 1 senede bu surer. Nakliyeci bulunacak, edilecek zor isler. Yani sezon finaline daha cok var.

Butun esyalarimi koliledim sadece kiyafetler kaldi demis konuda. Esyalarini kolilemek yillarini aldi sanirsin malikane bosaltiyor. Su durumda kiyafetlerini kolilemesi en az 1-2 yil surer. Sonra onlari arka sokaga tasimak nereden bakarsaniz bakin 1 senede bu surer. Nakliyeci bulunacak, edilecek zor isler. Yani sezon finaline daha cok var.
Yaa evet onu bende düşündüm jcjfkhjhhjjj
Her açtığı konuda eşyalarını koliliyor, kaç mevsim geçti. Koliye koydukları lazım olunca tekrar çıkar kullan yıka ws yaptıysa o yüzden uzun sürmüştür 🤔

En sevdiğim yorumlar konuya ilk kez yorum yapanlar birde konuyu eskiden beri bilenlerin bazı yorumları .Bende baya bı yorum yazmıştım sonra dedim konunun sonu yok şimdide bekliyorum finali ve gunces katiliyorum daha sürer.Bitmez ben sanmıyorum konu sahibi illaki adliyeyi sel basar bişey olur mutlaka

En sevdiğim yorumlar konuya ilk kez yorum yapanlar birde konuyu eskiden beri bilenlerin bazı yorumları .Bende baya bı yorum yazmıştım sonra dedim konunun sonu yok şimdide bekliyorum finali ve gunces katiliyorum daha sürer.Bitmez ben sanmıyorum konu sahibi illaki adliyeyi sel basar bişey olur mutlaka
Soruma cevap vermedi. Yoldaysa görmemiştir yada kıyafetleri koliliyordur🤔

Kesin ya anne baba itiraz edecek a koca havalar iısınsın adliyeye öyle gidelim soğuk üşütürüz diyecek yada koliler delinecek birşey olacak fakat ne bunun için bekliyorum çünkü aksi olayın döngüsüne aykırı yani

Soruma cevap vermedi. Yoldaysa görmemiştir yada kıyafetleri koliliyordur🤔

Yav haleyyy kirazcim hangi konusundaki sorulara cevap verdi ki? Klasik kiraz hareketleri iste. Simdi 3-5 gun konusuna yazmayacak sonra bakacak ki konu unutuldu hop yeni konu acacak. Konularini bile unutuyor eski konularinda o es calismiyordu bu konuda calisiyor 🤣

Back