• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir boşanma süreci

Aslaaaa ❤️ vazgeçmek yok artık bitti
Ne isine girdi kociskon, hani bir daha ise de giremem ailemin yaninda ölür giderim diyordu? Sana anlattik bunlari, arkani dondugun anda toplayacak kendisini, keyfine bakacak dedik, yaktin gençliğini su fırıncı kuregi icin.

Bak vazgecersen zaten bu adam seni surunduruyordu, bu sefer eve bir de kuma getirip paspas eder seni kumanin ayaklarina, yapma bunu artik kendine.

Tazminat ya da nafaka alacak misin?

Bende böyle düşünüyorum artık yani inşallah
Zamanında bizi boşandım diye kandırmışlığın olsa da ben sana üzülüyorum kiraz.
Nolur dönme kararından, şimdi zor geliyor ama sonra iyi ki diyeceksin. O kocam dediğin adam adam değil

Ne isine girdi kociskon, hani bir daha ise de giremem ailemin yaninda ölür giderim diyordu? Sana anlattik bunlari, arkani dondugun anda toplayacak kendisini, keyfine bakacak dedik, yaktin gençliğini su fırıncı kuregi icin.

Bak vazgecersen zaten bu adam seni surunduruyordu, bu sefer eve bir de kuma getirip paspas eder seni kumanin ayaklarina, yapma bunu artik kendine.

Tazminat ya da nafaka alacak misin?
Hayır tazminat vs hiçbir şey istemiyorum almayacağım. Alsam zaten boşanmazdı :) hiçbir şeyine ihtiyacım yok onun. Evden kendi aldığım eşyalarımı ve şahsi eşyalarımı alacağım sadece bu kadar. O da hayatına sıfırdan başlasın mutlu da olsun ama bensiz.. beni unutsun çabucak inşallah.. herkes yeni hayatında mutlu olsun tertemiz bir sayfa 🙏

Zamanında bizi boşandım diye kandırmışlığın olsa da ben sana üzülüyorum kiraz.
Nolur dönme kararından, şimdi zor geliyor ama sonra iyi ki diyeceksin. O kocam dediğin adam adam değil
O boşandim diye YALAN söylediği konuda bir kadını öyle yerden yere vurdu ki hiç unutmam.
Yalanını eline aldı işte böyle.

O boşandim diye YALAN söylediği konuda bir kadını öyle yerden yere vurdu ki hiç unutmam.
Hatırlıyorum ya, üyeyi de hatırlıyorum konuyu da hatırlıyorum.
Ya yine kandırılıyorsak diye bir aklımdan da geçmiyor değil ama dur bakalım

Zateeen sadece sen değil çoğu kişi biliyor o muhabbeti. Büyükçe YALANN yazmana gerek yok sen böyle yazınca ben yerin dibine falan girmiyorum yani işsiz 🫢

Zateeen sadece sen değil çoğu kişi biliyor o muhabbeti. Büyükçe YALANN yazmana gerek yok sen böyle yazınca ben yerin dibine falan girmiyorum yani işsiz 🫢
Yerin dibine girmediğini sadece sen değil HERKES biliyor poaca güzelim benim hshs

Back